Şimdi Ara

Sonunda Superbi aldık!!!(BUGÜN TESLİM ALDIM ARACI HERKESE TEŞEKKÜRLER)resim eklenmiştir. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
11.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama bu arabanın heybetine o stoplar hiç yakışmıyor

çok ufak duruyorlar

geçen birinin arkasında idim çok komik geldi bana açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: fako92

quote:

Orijinalden alıntı: sdrturhan

anahtar teslim fiyatı sunroof+4 koltuk ısıtma 59.000

sigortacılıkta yaptığımızdan plaka işlemlerini kendim yaptım

58.250 ye aldık

Arkadaşım bugün babam Bayrampaşa skoda bayiğine gitmiş ve süperB sormuşş ve Elegance olanında park asistanı ısıtmalı koltuklarr ve ekran bulunmadığını bu özellikleri sonradan ekleyipp aracın fiyatı 64.000TL kadar çıktığını söylemiş oradaki bayann acaba bu dorumu yoksa yalnış bilgimi verilmişş bu arabadan almayı düşündüğümüz içinn sizde Elegance modelinden aldığınızz içinn yardımını bekliyorum..

ben izmit bayisinden aldım arabayı evet normalde elegancede ısıtma koltuk bulunmuyo ama park sensörü elegancede standart dokunmatik ekranda opsiyon ama genelde bu özellik oluyor.

size direkt liste fiyatını söylemişler

gerçi ben baya bir indirim aldım çok uğraştım 60 a kadar düştüler dedim düzcede bende başka kimsede yok reklam yapıcam sizin için diye edebiyat yaptık yani

siz ümraniyede kayadibi var skoda bayii bide izmiti arayın bakalım ne dicekler

59 almışlar falan demeyin sakın ha bizim ki biraz özel oldu tam 3 aylık bir süreç sonunda bu fiyata ulaştık

sonradan ordakilerle papaz olmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdrturhan -- 11 Mart 2010; 22:16:56 >

• mükemmel ya tek kelime ile süper ! cidden bayıldım çok tatlı duruyo Allah kaza bela vermesin darısı bizlere olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

mükemmel ya tek kelime ile süper ! cidden bayıldım çok tatlı duruyo Allah kaza bela vermesin darısı bizlere olsun

amin arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin
  • hayırlı olsun.
  • Skoda amblemini çıkar Bmw amblemi koy ön ızgaraya,3.20d diye gez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fako92

quote:

anahtar teslim fiyatı sunroof+4 koltuk ısıtma 59.000

sigortacılıkta yaptığımızdan plaka işlemlerini kendim yaptım

58.250 ye aldık

Arkadaşım bugün babam Bayrampaşa skoda bayiğine gitmiş ve süperB sormuşş ve Elegance olanında park asistanı ısıtmalı koltuklarr ve ekran bulunmadığını bu özellikleri sonradan ekleyipp aracın fiyatı 64.000TL kadar çıktığını söylemiş oradaki bayann acaba bu dorumu yoksa yalnış bilgimi verilmişş bu arabadan almayı düşündüğümüz içinn sizde Elegance modelinden aldığınızz içinn yardımını bekliyorum..

ben izmit bayisinden aldım arabayı evet normalde elegancede ısıtma koltuk bulunmuyo ama park sensörü elegancede standart dokunmatik ekranda opsiyon ama genelde bu özellik oluyor.

size direkt liste fiyatını söylemişler

gerçi ben baya bir indirim aldım çok uğraştım 60 a kadar düştüler dedim düzcede bende başka kimsede yok reklam yapıcam sizin için diye edebiyat yaptık yani

siz ümraniyede kayadibi var skoda bayii bide izmiti arayın bakalım ne dicekler

59 almışlar falan demeyin sakın ha bizim ki biraz özel oldu tam 3 aylık bir süreç sonunda bu fiyata ulaştık

sonradan ordakilerle papaz olmayalım

Park sensörü tamam onu biliyorumda asistan standart mı yoksa onu da sonra mı ekletiyoruzz..Bizim father'ı zor ikna etmiştim 58.000TL şimdi fiyat yükseldi adam soğudu arabadan

• hayırlı olsun guzel secım yapmısınız kazasız belasız gunlerde kullanmanız dılegıyle
  • Arka koltuğuna hastayım. ( Direksiyonuna oturmak nasip olmadı da )
  • Aracı alan arkadaşın yorumlarını bekliyoruz
  • yorumlarımı ekleyeyim

ilk önce şunu söyleyeyim kendine baktıran bir araç en azından düzce için böyle millet skodadan böyle bir araba beklemiyor hayret ediyor

biraz ses geliyor içeri benmi çok şey bekliyorum bilmiyorum

sağlam tok bir araç

dizel symbolden sonra biraz fazla yakıyor gibi geldi heralde alışırım zamanla hem daha 1200 km de

valla o cd yeri tam 6 tane cd alıyormuş bu özelliğe baya bir sevindim, ses sistemi çok güzel park asist dehşet bir şey denedim ve harbiden çalışıyor

bence en önemli artısı performansı inanamadım rampada benzinli bir araç için o ağırlığa rağmen resmen fırlıyo kalkışlar çok seri

arka tarafın genişliğini anlatmaya bile gerek yok arabaya baktıkça ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kere daha anlıyorum

yeni gelen kasalarda far yıkama yerinin rengi kromaj çok süper olmuş birde anten yok köpekbalığı tarzında bir şey var arabayı tamamlamış

deha kapsamlı görüşlerimide zamanla yazıcam buraya şimdilik aklıma gelenler

ama görenler şunu söylüyor superb super miş

• Clio'dan sonra nasıl gelmiştir üstüne tahmin edebiliyorum..

Hayırlı olsun..Tok bir duruşu var aracın..
  • he birde unutmadan yol tutuşu mükemmel savrulma diye birşey yok virajları çok rahat alıyor

@Lazarotti

teşekkürler

sorma ya biz alıştık şimdi clio ya kokluyodu mubarek bu biraz aç gözlü çıktı

ilk zaman fazla yakması normal inş. ileriye doğru düzelir
  • arkadaşlar aracı c.tesi gecesi otobanda test ettim

en son 220 yi gördüm fakat devir saatini 5000 den yukarı çıkaramadım

devir kesici mi var acaba

180 le giderken sanki 120 ile gidiyormuş gibi geliyor
  • Hayır o devirde devir kesici olmaz. Zaten 220 yi geçemez aracınız.

Hayırlı olsun çok güzel bir araba.
  • Hayırlı olsun arkadaşım Allah kaza bela vermesin.güzel günlerde bin inş. Araç gerçekten güzel.
  • super bi seçim olmuş allah kazasız belasız kullanmalar nasip etsin.
  • kazasız belasız binin
    220 iyi sürat 1.4 için, daha fazla zorlamak iyi olmaz herhalde
    maşallah diyelim
  • banada iyi geldi symbol ile 165 i zor görüyoduk görüyoduk ama ne görme sağ sol yapa yapa inanın daha sonra 180 indim ve yavaş gelmeye başladı demmeki hız böyle bir şey

arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin aracımdan çok memnunum

resimleri bir ekleyemedim daha doğrusu çekemedim
  • quote:

he birde unutmadan yol tutuşu mükemmel savrulma diye birşey yok virajları çok rahat alıyor

@Lazarotti

teşekkürler

sorma ya biz alıştık şimdi clio ya kokluyodu mubarek bu biraz aç gözlü çıktı

ilk zaman fazla yakması normal inş. ileriye doğru düzelir

Haliyle dizel clio çok az yakan bir araç.Benzinli araca benzer mi.Benzin pahalı haliyle fazla yakıyor.İlerde LPG taktırısınız.Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.