Şimdi Ara

Sonunda Superbi aldık!!!(BUGÜN TESLİM ALDIM ARACI HERKESE TEŞEKKÜRLER)resim eklenmiştir. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
0
Favori
11.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kasanın uzun olmasının yol tutuşta bir zaafiyeti var mı acaba? Passat ile bunu kullanmış arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
    Arkadaşım senden de daha ayrıntılı anlatım alalım, aracın pek kullanıcısı yok çünkü forumda.

Aslında ablam ayrıntılı anlatıyor videoda, anlamasam da güzel güzel dinliyorum iyi bir şeyler söylediği belli ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Kasanın uzun olmasının yol tutuşta bir zaafiyeti var mı acaba? Passat ile bunu kullanmış arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
    Arkadaşım senden de daha ayrıntılı anlatım alalım, aracın pek kullanıcısı yok çünkü forumda.

Aslında ablam ayrıntılı anlatıyor videoda, anlamasam da güzel güzel dinliyorum iyi bir şeyler söylediği belli ama...

passatta kullandım fakat passatta öyle yüksek hızlara çıkmadım superbde 220 yi gördüm

düzce istanbul arası otobanda 170 e sabitledim hiç bir yığılma yapmadım araba zaten kütle halinde dönüyo herhangibi bir yatma söz konusu değil bunuda çok sert olan süspansiyonlara sahip olmasına bağlı galiba

bana sert gelmesinin sebebi 225/45 r17 lastiklerde olabilir.

• hayırlı uğurlu olsun.
    iç ışıklandırması çok hoş
  • hayırlı olsunn
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.