Şimdi Ara

Sonunda Superbi aldık!!!(BUGÜN TESLİM ALDIM ARACI HERKESE TEŞEKKÜRLER)resim eklenmiştir. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
11.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu yeni beyaz harika
  • Hayırlı ugurlu olsun . Hep listemdeki begendigim bir araçtır .
  • Allah kaza bela vermesin.
    Gönlünüzce kullanın inşaallah...
  • hayırlı uğurllu olsun bi kan akıt derim birde sorum olacak arkadaşlara yeni avensisle superb i bi kıyaslarlarmı acaba sizce hangisinin hangi yönleri ağır basıyor bi tanıdık almak istiyor avensis ama ben diyorum o paraya boş olanı alacaksın dolu dolu bi superb e bak dedim araştırıyor bende şöyle karşılaştırma yapmak için fikirlerini alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: danydarco1983

hayırlı uğurllu olsun bi kan akıt derim birde sorum olacak arkadaşlara yeni avensisle superb i bi kıyaslarlarmı acaba sizce hangisinin hangi yönleri ağır basıyor bi tanıdık almak istiyor avensis ama ben diyorum o paraya boş olanı alacaksın dolu dolu bi superb e bak dedim araştırıyor bende şöyle karşılaştırma yapmak için fikirlerini alayım

Avensis bence o parayı hakediyor ama,Superb varken Avensis almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdrturhan

quote:

Orijinalden alıntı: Transporter67

Hayırlı uğurlu olsun..

Ama resimleri küçültüp ekleyin lütfen.

birde Düzce'ye geldiğimde bi tur binerim

ereğlide yıldırımda okumuştun dimi sen?

saolun arkdaşlar araçtan şuana kadar çok memnunum Allah herkesin gönlüne göre versin

Evet 2 sene okudum da nerden anladın yaw ?
    ilkokulda okumuştum orda, liseyi de anadoluda okudum.

konuyu da değiştirdin hemen.
    1 tur bindir dedim sanki çok şey istedim Allah Allah
    şaka şaka

• quote:

Orijinalden alıntı: danydarco1983

hayırlı uğurllu olsun bi kan akıt derim birde sorum olacak arkadaşlara yeni avensisle superb i bi kıyaslarlarmı acaba sizce hangisinin hangi yönleri ağır basıyor bi tanıdık almak istiyor avensis ama ben diyorum o paraya boş olanı alacaksın dolu dolu bi superb e bak dedim araştırıyor bende şöyle karşılaştırma yapmak için fikirlerini alayım

bi kere avensis tip yönünden kaybediyor maalesef bana göre toyota burdan bir eksi alıyor benzinli motorları nasıl bilmiyorum

ama şunu duymuştum cc yok diye ne kadar doğru bilmiyorum

ben yine superbi alırdım arabada o kadar çok özellik varki beyaz çok yakışıyor

bugün istanbulda gri renk gördüm o da ayrı bir ağır göstermiş arabayı
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı uğurlu olsun..

Ama resimleri küçültüp ekleyin lütfen.

birde Düzce'ye geldiğimde bi tur binerim

ereğlide yıldırımda okumuştun dimi sen?

saolun arkdaşlar araçtan şuana kadar çok memnunum Allah herkesin gönlüne göre versin

Evet 2 sene okudum da nerden anladın yaw ?
    ilkokulda okumuştum orda, liseyi de anadoluda okudum.

konuyu da değiştirdin hemen.
    1 tur bindir dedim sanki çok şey istedim Allah Allah
    şaka şaka

geçen sene trafik kazasında ölen bi arkadaş vardıya melih ordan aklımda kalmış

gel ayıp ettin binersin ya

• Fiyat performans olarak şu anda alınmayı en çok hak eden araçlardan. Hayırlı olsun.
  • Hastayım şu aracın duruşuna,tabi büyük jant varsa.Baz donanımın jantları çok ufak rezil duruyor...Beyaz,yakışan arabada en sevdiğim renktir.Yakışmış,hayırlı olsun...
  • Arkdaşım yan arka birde iç resimleri ekliyebilirmisin bu araçtan bizde almayı düşünüyoruz şuan babamla pazarlık içerindeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Araçlarda hep siyah renk favorimdir. Hatta babamın aracıda siyah çokta güzel duruyor ama beyaz renk süperb'e hakkatten çok yakışıyor.

Sonunda Superbi aldık!!!(BUGÜN TESLİM ALDIM ARACI HERKESE TEŞEKKÜRLER)resim eklenmiştir.

Ben beyenmiyorum bu aracı.Sanki arkadan clio gibi duruyor Fakat kaliteli bir araç olduğu belli.Alana hayırlı uğurlu olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fako92

Arkdaşım yan arka birde iç resimleri ekliyebilirmisin bu araçtan bizde almayı düşünüyoruz şuan babamla pazarlık içerindeyim..

resimler varda ben ekleyemedim bi türlü akşama bi kere daha denerim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Araçlarda hep siyah renk favorimdir. Hatta babamın aracıda siyah çokta güzel duruyor ama beyaz renk süperb'e hakkatten çok yakışıyor.

Sonunda Superbi aldık!!!(BUGÜN TESLİM ALDIM ARACI HERKESE TEŞEKKÜRLER)resim eklenmiştir.

Ben beyenmiyorum bu aracı.Sanki arkadan clio gibi duruyor Fakat kaliteli bir araç olduğu belli.Alana hayırlı uğurlu olsun.

Beğenmemene birşey diyemem de Clio ya nasıl benzettin yahu

• Çok güzel bir seçim yapmışsınız, iyi günlerde kullanın. Tam olarak sorabilirmiyim acaba anahtar teslim fiyatı nedir bunun ?
  • anahtar teslim fiyatı sunroof+4 koltuk ısıtma 59.000

sigortacılıkta yaptığımızdan plaka işlemlerini kendim yaptım

58.250 ye aldık
  • quote:

anahtar teslim fiyatı sunroof+4 koltuk ısıtma 59.000

sigortacılıkta yaptığımızdan plaka işlemlerini kendim yaptım

58.250 ye aldık

Arkadaşım bugün babam Bayrampaşa skoda bayiğine gitmiş ve süperB sormuşş ve Elegance olanında park asistanı ısıtmalı koltuklarr ve ekran bulunmadığını bu özellikleri sonradan ekleyipp aracın fiyatı 64.000TL kadar çıktığını söylemiş oradaki bayann acaba bu dorumu yoksa yalnış bilgimi verilmişş bu arabadan almayı düşündüğümüz içinn sizde Elegance modelinden aldığınızz içinn yardımını bekliyorum..
  • kardeş hayırlı olsun allah kaza bela vermesın ama ben bu tür araç alıcak olsam tek tercihim

C5 olurdu heleki bej rengi yokmu
  • hayırlı olsun kardeşim. tipini bende çok sevdim. sokakda gördüğümde ne güzel arba yav demiş markasını görünce şaşırmıstım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.