Şimdi Ara

Sonunda Google Adsense hesabım yarın itibariyle 10 bini buluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
7
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senelerdir ekmeğini ufaktan yediğim adsense bügün itibariyle onca senenin birikintisiyle 10 bin lirayı buluyor bir yandan sevinçli bir yandan da tedirgin bir şekilde gelen hava parasını nasıl değerlendirsem telaşındayım.

Ödeme Google'dan çıktı, yarın 10 bini geçer geçmez ya çekeceğim ya da faizde tutmaya devam edeceğim;

Şu zamana kadar dokunmadan kendimi tutabilmeme hâlâ hayret ediyorum, sanki çekersem su gibi eriyecek korkusuyla da dokunasım gelmiyor. (

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 21 Temmuz 2015; 23:32:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç ayda biriktirdiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adsenseye o kadar başvurdum en az 15 kere ve hiç kabul edilmedim. İnternete baktığımda da ne kadar uğraştıysa da kabul edilmemiş olan bir sürü insan gördüm. Peki sen? sen nasıl ?
  • ben de seni arıyordum yahu, koleksiyonuma bir parça daha
  • bu neyin nesidir az bilgilendirirsen güzel olur klasik bankaya yatır faizini ye muhabbeti mi
  • Nasıl Yaptın

• Hangi yollarla kazandin o kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yaparak kazandın o parayı? Youtube kanalından falan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: meksika erkeği

Adsenseye o kadar başvurdum en az 15 kere ve hiç kabul edilmedim. İnternete baktığımda da ne kadar uğraştıysa da kabul edilmemiş olan bir sürü insan gördüm. Peki sen? sen nasıl ?

Hep zamanla oldu. 6 tane ayrı adsense hesabım var ve bunların çoğu ayrı dallar ile ilgili tekil videolar. Diğer iki tane kanal da back-up kanalı olarak her daim beklemede.

2011'de başladım 1 senede ektiğim tohum bana 1000 lira anca getirmiştir, sonraki senelerde ne olduysa sıçrama aldı başını götürdü.

• Yapma kerem parayı çekme vade bitmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Adsenseye o kadar başvurdum en az 15 kere ve hiç kabul edilmedim. İnternete baktığımda da ne kadar uğraştıysa da kabul edilmemiş olan bir sürü insan gördüm. Peki sen? sen nasıl ?

Hep zamanla oldu. 6 tane ayrı adsense hesabım var ve bunların çoğu ayrı dallar ile ilgili tekil videolar. Diğer iki tane kanal da back-up kanalı olarak her daim beklemede.

2011'de başladım 1 senede ektiğim tohum bana 1000 lira anca getirmiştir, sonraki senelerde ne olduysa sıçrama aldı başını götürdü.

ah bahsettiğin youtube adsenseymiş, benim bahsettiğim web siteleri için olan adsense ve o nu alabilmek gerçekten çok zor hatta imkansız ama youtube adsense almak kolay tabiki.

• Çek diskavri al

• Paranı macbooklara gömme Can abi

(İstersen Paypal verebilirim öğrenciyim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal beş lira atsana kitap alacam

• Videolariniz ozgun mu yoksa netten mi upload ediyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Youtube kanalinizi ogrenebilirmiyim
    sakincasi yoksa?

• Anlatıyorum hiç değilse bombayı kurdu gitti demeyin. :))

Çok önceden tescillenmemiş flemenkçe müzikal yapan bir adamın videosuna denk gelmem ile başladı serüven. Gel zaman git zaman bu adamın internette sağda solda dolaşan bütün müziklerini toplayıp kendime göre albüm yapıp sonra da Youtube'a attım. Sonrasında baktım ki bu videoları müzikleri benim gibi araştıran bir sürü insan varmış, Yunanistan'dan tut Kanada'ya kadar uzanan bir izleyici kitlesini fark edince ilk başlarda aylık 200 lirayı anca bulurken ünlü birisinin videomu paylaşması sonucu bir anda patlama yaparak bir ayda 4 katını birden getirmesinden sonra bağlandım bu işe. Sonrasında zaten paylaşan paylaşana derken her üç kişiden birinin reklama tıklaması karşısında iyi getirilere sahip oldum. Adam zaten müziklerini tescillememiş, bana ihtar çeken hırsız kullanıcılar da oldu ama 5 paragraflık ihtar itirazım karşısında google hem hak talebinde beni doğru buldu hem de videomu "resmi video" yaparak arama kısmında en üst noktaya taşıdı.

Bu video patlamasının verdiği tatlı paradan sonra ne yapabilirim diye düşündüm ve çocuklara yönelerek global olarak oyuncaklarla ilgili videolar yapmaya başladım. Videoları izleyici kitlesine ulaştırmam inanılmaz derecede çok kolay çünkü çocuklar ile ilgili hastag'lerde video beğenilmese dahi çok getirisi olmaya başlamıştı. Bunu da şuna bağlıyorum; yaptığım videolar çocuklara hitap ediyor ve aileler çocuklarına bir şeyler izleterek sakinleştirmek için bu tarz şeyleri ipad'de açıp karşılarına sunuyorlar. Onlar da ister istemez çocuk olduklarından dolayı karşılarına çıkan reklamlara çok tıklıyorlar. Yani anlayacağınız yetişkin bir video karşısında yetişkin kişi reklamın çıkacağını bilerek mouse'unu çarpı da bekletiyor lakin çocuk yaştaki izleyiciler pek bu tarz şeyleri bilmiyorlar.

Ne paylaşıyorum ne üzerine yoğunum bu konulara girmiyorum ama yeterince detaylı bir şekilde bu serüveni başından sonuna kadar açıkladığımı düşünüyorum. Bizzat kazanan birisi olarak en güzel fikrimi verdim, bu konuyla ilgili yoğunlaşmanız sizin kendi isteğinize bağlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Videolariniz ozgun mu yoksa netten mi upload ediyorsunuz ?

Hepsi özgün, bir tane dışarıda topladığım var, onun kaynağı da internette bulunmasının imkanı yok ki zaten Google'a da kazandırdığımdan ötürü o videoda özellikle "ürün yerleştirmesi" olduğunu beyan ederek sunuyorum.

• ben adsense hesabı açmaya çalıştım yeterli aboneniz yok dedi
  • bende siteme aldığım adsense var. Kullanmıyorum satabilirim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.