Şimdi Ara

Sonunda Google Adsense hesabım yarın itibariyle 10 bini buluyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
7
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube oluyor bu herhalde. 4 senede 10 bin az. Site satma kiralama işinde daha çok para var. Buna verilecek emek ona aktarılabilirdi. Tabii bilgim yok bu konularda, duyduğum kadarıyla.

CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE
    Nefs ü mâl ile n’ola kılsam cihânda ictihâd
    Hamdülillah var gazâya sad hezârân ragbetüm

Ey Mehemmed mu’cizât-ı Ahmed-i Muhtâr ile
    Umaram gâlib ola a’dâ-yı dîne devletüm
  • Helal 10 bin az para degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 22 Temmuz 2015; 0:36:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

youtube/Hurdalık Cini
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Bende kendinyap projeleri, ev yapimi silahlari demirciligi vb. konu alan bir kanal yurutmeye koyuldum simdilerde. Ne dersiniz sizce izleyici kitlesi olur mu?

Hangi dal olursa olsun fark etmez bir işin ucundan tutup istikrarlı bir şekilde devam edersen muhakkak emeğinin karşılığını alırsın. Türkiye'de yapılan en büyük yanlış Youtube'da para kazanmayı sadece Türk videoları ile kazanılacağını sanmaktır. Benim videolarımın demografisinde Türkiye izleyici kitlesi olarak sıralamanın en altında ki en ihtiyacım olmayan izleyici kitlesi de Türkiye olsa gerek, burada ülkemizi kötülemiyorum sadece ne kadar izlenme olursa olsun en az kazandıran ülkeler arasında yer almakta.

Bu işe giriyorsanız ingilizcenizle anlatımlar yapın, sonra onları dillere ayırarak alt yazı ile sunun, ki biliyorsunuz artık ingilizce sunulan videolarda bir kaç alt yazı ekleyerek kişinin kendi isteğine sunma özelliğini de Youtube da kazanmış bulunmaktayız.

Ingilizceniz yoksa da telif hakkı olmayan bir müzik ile videonuzu sessiz çekerek sonrasında birinden yardım alıp gömülü alt yazı ile de bu işi halledebilirsiniz. Kendi kitlenizi unutun milyonlara açılın sonrasında zaten insanlar videolarınızı paylaşa paylaşa durmasını isteseniz dahi durmayacak boyuta erişiyor.

• Kanal ad ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu başarının tanıklarındanım :) Istanbul videoları çekmek için, çok sağlam bi kamera almayı düşünüyordun ve öyle sanıyorum ki aldın. Gerçekten hakkındır :)

Bende Basketbol için bir kanal, Yüzme için bir kanal açacağım. Bu şekilde ilerledikten sonra, ytpara üyelerinin çoğunun taktiği; anime / çizgi filmler alacağım. Japonca olsun, ingilizce olsun. Bunları reddit gibi yerlerde de paylaşacağım. Sonuçta youtube kocaman bir okyanus.İlla ki birileri denk geliyor, videonu izliyor.En saçma videom bile 356 izlenme alıyordu.

Aylık kazancın mı 10 bin tl :) valla helal olsun. Alnından öpesim geldi

Mücevher üzerine Dış Ticaret firması açacağım.Bunun için, bende sağlam sermaye için youtube da Profesyonel Spammer olacağım :D

• Amedra kullanıcısına yanıt
    2 sene önce (1 sene de olabilir) bu işlerle uğraşıyordum. Hatta sizinle özelden de konuşmuşluğumuz var. Benim kanal telif nedeniyle kapanmıştı. Adsense hesabımda kapanmış mıdır acaba?

Vikings
    Ragnar Lothbrok
  • Bende böyle bir şeye atılmak isterdim anlatmışsınız güzel güzel ama anladığıma göre biraz fırsat kovalayacaksın ve iyi bir ingilizcen olacak. Nacizane tavsiyem çekin, harcayın gitsin. Şöyle sevdiklerinize güzel sürprizler yapın onları sevindirin, tabi en çokta kendinizi. Kefenin cebi yok harcayın gitsin. Tabi ihtiyaçları düştükten sonra. Güle güle harcayın.

Ben adsense web sitelerime reklam eklerdim.

İnanın site açmak için tek kuruş harcamazdım.

Tüm sitelerim blogspot siteleri idi.

İyi para kaldırdım zamanında

Tahmini olarak yaklaşık 100k usd kazandım ve harcadım

tabi o zamanlar gençtik.

en iyi marka pcler telefonlar

en kral ortamlar

bir gün gider porsche bir gün lamborgini kiralar gezerdim.

hey gidi günler hey

Orijinalden alıntı: Çay man

Zamanında günlük 200 usd kazandığım günler aklıma geldi.

tabi o zamanlar gençtik.

en kral ortamlar

hey gidi günler hey

hocam kaç siten vardı? sen kıbrısta okuyordun sanırım

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Youtube oluyor bu herhalde. 4 senede 10 bin az. Site satma kiralama işinde daha çok para var. Buna verilecek emek ona aktarılabilirdi. Tabii bilgim yok bu konularda, duyduğum kadarıyla.

10 Senelik haberim.com bir doktora 30 bine sattım kendi işimi kurmama vesile oldu. Merak etmeyin bunları düşünürken ben çoktan bu yollardan dönüyordum. Green-card, ccna cloud datacenter, host/domain ve mail spamming ile istediğin dala ulaşılması gerekilen mailleri spama düşürmeden aynı anda yüzbinlerce kendi depoladağım datalarımı kiralayarak ticaretini yapıyorum. Adaense benim için sadece bir hobiden ibaret bunu bilin benim için yeterli.

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Youtube oluyor bu herhalde. 4 senede 10 bin az. Site satma kiralama işinde daha çok para var. Buna verilecek emek ona aktarılabilirdi. Tabii bilgim yok bu konularda, duyduğum kadarıyla.

10 Senelik haberim.com bir doktora 30 bine sattım kendi işimi kurmama vesile oldu. Merak etmeyin bunları düşünürken ben çoktan bu yollardan dönüyordum. Green-card, ccna cloud datacenter, host/domain ve mail spamming ile istediğin dala ulaşılması gerekilen mailleri spama düşürmeden aynı anda yüzbinlerce kendi depoladağım datalarımı kiralayarak ticaretini yapıyorum. Adaense benim için sadece bir hobiden ibaret bunu bilin benim için yeterli.

1. Sayfada bir soru sormuştum caveplarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: Çay man

Zamanında günlük 200 usd kazandığım günler aklıma geldi.

tabi o zamanlar gençtik.

en kral ortamlar

hey gidi günler hey

hocam kaç siten vardı? sen kıbrısta okuyordun sanırım

yok kıbrısta değilim

niche siteleri araştırın ben öyle kırdım parayı

• quote:

Orijinalden alıntı: çin ejderhası

Bir şey sormak istiyorum ben internetten videolar izledim herkes bilgileri yanlış veriyor bu bir sıkıntı çıkarır mı bende Gerçek olmayan bilgiler versem para gelir mi

Bir şeyi çalarak sunmak kolay yöntem değil. Yine de başlıktan önce hastag'lerde başarılı olman gerekiyor. Önemli hastag'ler ile ön plana çıkarsan hızlı yayılırsın.

Youtube repeat video yönetmeliği 6 ay kadar önce değişmişti artık videosu olan bir videoyu indirip sunma karşısında dahil inceleme oluyor ve para kazanma aktif olmuyor. Ben denemedim ama ayda bir adsense için imzalamamız gereken bir kaç bilgiler çıktığında denk geliyorum bu tarz önlem yazılarına.

Yine de bir taktik vereyim. Ben alın teriyle kazanılan para olarak görmem ama liveleak gibi dikkat çekecek son dakika videolarını çekip koymanız karşısında son yüklenenlee kısmından quick viewers listesi dediğim 500 kişiyi geçmeyen kullanıcı sizin videolarınızı izleyebilir ama uğraşması özgün video yapmasından daha zordur. Bunun yerine isim değiştirerek sunmayı geçtim başka videoları atmak bile eskisi gibi kazandırmıyor bilginiz olsun.

Eskiden ben canada, usa, greece haber kanallarının son dakika haberlerini Record edip Youtube da sunar üç beş lira kazanırdım. Buna da telif hakkı sonradan eklenince artık bilindik kanallar önlem olarak uyarı çekebiliyorlar. Cnn gibi ünlü kanallar mesela yt ile özel anlaşmalı olduğundan o kanalın haberleri ürün yerleştirmesi belirtilmeden sunulursa direk ihtarlık oluyorsun.

Kısacası ben bu yöntemler ile kazananı pek görmedim. Kazansa da pek ilerleyebilmesine ihtimal vermem zaten.

Edit: gerçek olmayan videolar için detaylı yazmamışım; öyle şeyler yapar da bolca dislike yerseniz kanalınız pek sağlıklı olmaz. Flag yediğiniz taktirde zaten gelirleriniz belirli bir yüzdeden düşüyor diye biliyorum. Yine de detaylı araştırmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 22 Temmuz 2015; 1:33:19 >

• quote:

quote:

Bir şey sormak istiyorum ben internetten videolar izledim herkes bilgileri yanlış veriyor bu bir sıkıntı çıkarır mı bende Gerçek olmayan bilgiler versem para gelir mi

Bir şeyi çalarak sunmak kolay yöntem değil. Yine de başlıktan önce hastag'lerde başarılı olman gerekiyor. Önemli hastag'ler ile ön plana çıkarsan hızlı yayılırsın.

Youtube repeat video yönetmeliği 6 ay kadar önce değişmişti artık videosu olan bir videoyu indirip sunma karşısında dahil inceleme oluyor ve para kazanma aktif olmuyor. Ben denemedim ama ayda bir adsense için imzalamamız gereken bir kaç bilgiler çıktığında denk geliyorum bu tarz önlem yazılarına.

Yine de bir taktik vereyim. Ben alın teriyle kazanılan para olarak görmem ama liveleak gibi dikkat çekecek son dakika videolarını çekip koymanız karşısında son yüklenenlee kısmından quick viewers listesi dediğim 500 kişiyi geçmeyen kullanıcı sizin videolarınızı izleyebilir ama uğraşması özgün video yapmasından daha zordur. Bunun yerine isim değiştirerek sunmayı geçtim başka videoları atmak bile eskisi gibi kazandırmıyor bilginiz olsun.

Eskiden ben canada, usa, greece haber kanallarının son dakika haberlerini Record edip Youtube da sunar üç beş lira kazanırdım. Buna da telif hakkı sonradan eklenince artık bilindik kanallar önlem olarak uyarı çekebiliyorlar. Cnn gibi ünlü kanallar mesela yt ile özel anlaşmalı olduğundan o kanalın haberleri ürün yerleştirmesi belirtilmeden sunulursa direk ihtarlık oluyorsun.

Kısacası ben bu yöntemler ile kazananı pek görmedim. Kazansa da pek ilerleyebilmesine ihtimal vermem zaten.

Edit: gerçek olmayan videolar için detaylı yazmamışım; öyle şeyler yapar da bolca dislike yerseniz kanalınız pek sağlıklı olmaz. Flag yediğiniz taktirde zaten gelirleriniz belirli bir yüzdeden düşüyor diye biliyorum. Yine de detaylı araştırmanızı öneririm.

Peki internetten nasıl para kazanırız hangi yöntemler var hangisi daha çok kazandırır

• quote:

quote:

quote:

Peki internetten nasıl para kazanırız hangi yöntemler var hangisi daha çok kazandırır

Öncelikle bulunduğumuz internet aleminde "internetten nasıl para kazanılır" araştırmalarını kafanızdan atın. Hatta internetten para kazanmak için karşınıza çıkan şeylere de inanmayın, benim söylemlerim dahil internetten sizin para kazanıp kazanmanızı ilgilendirmeyecek. Bu nedenle internetten para kazanmak diye bir şey yoktur benim gözümde Karaköy'de Perşembe pazarı nasıl bir el işçili ile ticaretin kalbi ise bilgisayar da bir çok hırdavat aletler için bir ticaret tek gereken şey kendini bu sokaklarda eğitip ticaret nasıl yapılıyor onu öğrenmek.

Herkes Youtube dan üç beş kuruş kazanır, ben bile beklemezdim böyle bir şeyi ama azmettim hedef belirledim riske giriyorum dedim kameramı aldım ve başardım. Şimdi geriye dönüp baktığımda çocuk oyuncağı gibi geliyor.

Bak mesela Türkiye de çok potansiyeli olan insan var, daha geçen gün denk geldim at kafası ile bir gün geçirmek gibi bir video vardı çok komikti. Komik kısımlar biraz daha fazla olsa ve video 5 dakikayı geçmeden kesit kesit paylaşılmış olup ingilizce alt yazı ile insan tepkileri sunulsa ve yabancıların ekşisözlüğü, zaytung'u gibi thechive gibi blog sitelerine spam atar gibi yayılmasını sağlasa ciddi söylüyorum o videoyu paylaşan kişiden sonra açılan videolara çekilen ihtarlar karşısında dahi onlara gelecek olan parayı alıp çok da güzel bir şekilde özgün videosu sayesinde milyonlara ulaşabilirdi, ama arkadaşlar çok ilgilenmemişler belli ki. Ben yine de beğenerek izledim ama onların emeğinin karşılığında da iyi kazanıp hep böyle komiklikler yaparak ülke gündeminde dahi beyaz show'a çıkacak gibi konuma gelmelerini temenni ederim.

Kendilerine forumda denk gelmiştim eğer forumda aktif üye iseler bu mesajımı görmelerini çok isterim doğrusu.

• knk tam 10 bin liraya ihtiyacım vardı adresi pmden gönderdim yarın gönderirsin artık

2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.