Şimdi Ara

Sonunda Google Adsense hesabım yarın itibariyle 10 bini buluyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
7
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Emek isteyen bir iş. Yıllardır hiçbirşey yapmadığıma kızıyorum.
    Daha çok kazanırsın umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Bende kendinyap projeleri, ev yapimi silahlari demirciligi vb. konu alan bir kanal yurutmeye koyuldum simdilerde. Ne dersiniz sizce izleyici kitlesi olur mu?

Hangi dal olursa olsun fark etmez bir işin ucundan tutup istikrarlı bir şekilde devam edersen muhakkak emeğinin karşılığını alırsın. Türkiye'de yapılan en büyük yanlış Youtube'da para kazanmayı sadece Türk videoları ile kazanılacağını sanmaktır. Benim videolarımın demografisinde Türkiye izleyici kitlesi olarak sıralamanın en altında ki en ihtiyacım olmayan izleyici kitlesi de Türkiye olsa gerek, burada ülkemizi kötülemiyorum sadece ne kadar izlenme olursa olsun en az kazandıran ülkeler arasında yer almakta.

Bu işe giriyorsanız ingilizcenizle anlatımlar yapın, sonra onları dillere ayırarak alt yazı ile sunun, ki biliyorsunuz artık ingilizce sunulan videolarda bir kaç alt yazı ekleyerek kişinin kendi isteğine sunma özelliğini de Youtube da kazanmış bulunmaktayız.

Ingilizceniz yoksa da telif hakkı olmayan bir müzik ile videonuzu sessiz çekerek sonrasında birinden yardım alıp gömülü alt yazı ile de bu işi halledebilirsiniz. Kendi kitlenizi unutun milyonlara açılın sonrasında zaten insanlar videolarınızı paylaşa paylaşa durmasını isteseniz dahi durmayacak boyuta erişiyor.

Videolari ingilizce versiyonuyla birlikte mi sunuyim mesela basligi turkce/ingilizce olarak ve aciklamayi turkce ustte ing altta olarak mi vereyim? Yoksa ingilizce versiyonlari baska bir kanalda ayrica mi sunayim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu kutlamamız lazım ama değil mi?

• APOTHEON kullanıcısına yanıt
    Önce videoyu yap, yapana kadar zaten bir sürü plan kurulduğundan ötürü muhakkak ona bir ayar çekersin. Herşeyden önce ne ile neye başlayacağın. Yine Türkçe yapsan da olur ama kazancın pek olmaz, sadece aç kalmazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.