Şimdi Ara

Sonunda buda oldu 5 kişilik ailede 1kişi kurtuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de her geçen gün başka nasıl bir rezalet daha duyarız derken Gebze'de metro hattı güzergahında bina yıkıldı. Tarikat yurdun da yanan çocuklar tarikat yurdunda tecavüze uğrayan çocuklar kömür madeninde önlem almama sonucu ölen insanlar açık maden ocağında toprak kaymasında ölenler.denetimsiz.otelde yanan çocuklar. Tren kazalarında ölenler. Yeni doğan bebekleri öldüren ve devleti dolandıran çete. Daha hangisini sayayım yüzlerce rezalet.

Sonunda muhafazakar bir aileyide yok ettiler. Size de geldi artık sizinde canınız gidiyor halen daha bu ısrar niye?

Ulaştırma bakanı sırra kadem bastı İBB ile alakalı atıp tutan nekadar yandaş gazeteci varsa sus pus. Savcı daha kimseyi içeri almadı nasıl üstünü örteceğiz derdindeler

Hepsini geçtim cimere şikayet yapılmış nasıl bir vurdum duymazlık bu neden denetlemez bu resmen cinayet.

Bakın olayı söylüyorum daha önce tünelde çalıştığım için.

Bu imalat natm diye geçer. Tüneli yeri gelir 1 parça yeri gelir 2 parça yeri gelir 3 parça kazar ve iksalarsın(destek) ve shotcreet..bu işlemde zemine göre aynada ileme 60cm 80cm 1.00 1.20 metre gibi ilerleme ile yapılır. Bir yere gelirsin ayna tavandan akar ve durursun. Orada aynayı durdurup püskürtme beton ile kapar bir tanede boru salarsın. Sonra içeri çimento enjeksiyon yaparsın..taaa ki pompa basamayana kadar. Arkasından umbrella çakarsın..tam aynanın üst eksene belli aralıklarla. Ve kazı bu umbrella dediğimiz yatay kazıkların altında ucu boşa çıkmayana kadar devam eder arkasından tekrar çakarsın ve aynada ilerlediğini zemin düzelene kadar devam eder . Tabi bu sırada harita ekibi deformasyon ölçer.

Gelelim sadede arkadaşlar. İşi alan taşeron yada ana yüklenici büyük ihtimal paradan kaçmak için umrella yapmadı. Enjeksiyon eksik yapıldı. Haddinden fazla aynada ileme yapıldı. Ve sonuç..

Bakın o vardiye defterine şantiyede gidip bakın binanın bulunduğu yerde göçük verdiklerini deftere günü ve saatine yazmadılarsa bende bir halt bilmiyorum.

O hat güzegahında binalarda oturan varsa ben olsam oturmam onu söyliyim çıkarım. Tek tek deformasyon ölçümü yapılmalı.

Soruyorum mühendis eşek hadi tünel şefi de eşek müşavir ne iş yapar? Ulaştırma bakanlığı mühendisi ne iş yapar?

Bakın yok olan aile muhafazakar . Peki soruyorum akp ye oy verenler halen savunacak mısınız bu zihniyeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gökl?rden gelen bir kader vardırrrrr...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sırbistan tren istasyonu faciası sonrası olanları birazcık örnek alsak düzelmek için biraz umudumuz olabilir.

Akp döneminde bir başka metro kazası sene 2014

diken - yaramazlara biraz batar!
    Metroda kalçasına demir saplanan Çoban, şikayetçi olmadı, sonra da Ulaşım A.Ş.'de işe başladı - Diken
    https://www.diken.com.tr/metroda-kalcasina-demir-saplanan-coban-sikayetci-olmadi-sonra-da-ulasim-asde-ise-basladi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.