Şimdi Ara

Sonunda aldım... Philps 42pfl8404...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oh be! Sony, LG, Phil, Samsung falan derken yetti artık dedim ve sonunda bugün gözümü karattım ve tv siparişimi verdim..Hb da bana özel indirimle ve bugün biten indirimi de değerlendirdim ve Phil 42PFL8404 siparişli verdim. havale indirimi ile 2207TL ye aldım. Servise sordum ücretsiz kurulum yaparız dediler. Saat 1500 da sipariş verdim ve 1 saat içerisinde kargoya verilmiş. herhalde Çarşamba alırım kargodan. Şimdi tek sıkıntı uygun bir tv sehpası bulmak. hanım ille de arkası duvar gibi olan birşey istiyor ama ben askılı sehpa da olur diyorum. Az önce gittik baktık hanımın istediği türden birşey bulduk ama ceviz desenli. Ambilight bir tv için nasıl olur acaba? Sanki arka düz bej-gri daha mı iyi olurdu? Sonuçta yaşadığım yerde pek seçenek yok olmazsa yarın gidip alacağım..

    Dünya varmış üzerimden büyük bir yük kalktı.. Umarım iyi birseçim yapmışımdır..Bu akşam rahat uyuyacağım inşallah!
    Evde standart Digitürk seyrediliyor. Nadiren laptop bağlamayı planlıyorum. iyi görüntü için altın uçlu scart önerir misiniz? Ya da laptop bağlantısı için altın uçlu HDMI kablo?

    TV geldikten sonra Phil 8000 serisi başlıkta izlenimlerimi anlatırım..







  • hayırlı uğurlu olsun.

    özellikleri neler acaba genel olarak özetleyebilir misiniz?
  • Hayırlı olsun güzel panel almışsınız....
  • Hayırlı olsun,

    bende 47 sini aldım, duvara astım, kesinlikle duvara as yok amb. özelliği pek bişeye yaramaz, duvara astım mükemmel oldu.

    Duvar askı aparatını servis getirdi, 60 tl, ücret aldılar, tabi piyasada çok ucuzada var, sana kalmış, ama servisin getirdiği oldukça kaliteli, montaja ücret almıyorlar.

    Çok iyi bir şeçim yapmışsın, tv gelince bunu daha iyi anlayacaksın , ama kesinlikle duvara as, arka duvar rengi de açık bi renk olsun, gri,bej, beyaz gibi
  • Öncelikle Hayırlı olsun,

    Met_ka beyaz demiş fakat belirtelim LAKE BEYAZ, parlak açık renkler kesinlikle önerilmiyor...

    Güle güle kullanın...
  • hayırlı olsun doğru yolu bulmuşsunuz
  • Arkadaşlar, iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
    Ben de sabırsızlıkla bekliyorum yeni televizyonu. Sehpa-stand konusunda daha bir çözüm yok maalesef. Hiç olmadı evin duvarına (bej renk) taktırayım diyorum ama sonuçta uyduyu falan koymak için bir sehpa gerekli. Evde 2 tane küçük oğlum var. direkt sehpa üzerine koymak istemiyorum devirir çünkü afacanlar...Sonuçta en iyisi önünde sehpa olan arkasında da duvar gibi ahşap malzeme olan birşey almam gerekli. Umarım bulurum uygun birşey. Bir tane buldum ama o da ceviz (kahverengili çizgili) desenli bilemiyorum ne kadar uygun olur...Bir phlips başlığında (herhalde 42pfl8694 idi) arkadaşın birisi resimleri koymuştu onu da açık renk diye eleştirmişlerdi bazı arkadaşlar. O başlığı hatırlayan var mı?

    edit: Bej duvarın önünde şunun gibi birşey alıp koysam nasıl olur ambilight açısından? Sonuçta tv duvardaymış gibi duracak yanılıyormuyum?






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 23 Mart 2010; 14:57:45 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.