Şimdi Ara

Sonuçta Hazırlık Maçıydı!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UNUTUN GİTSİN! Yabancılar olsaydı bunları ters düz ederdik.Adamlar resmen tam kadroyla sahaya çıkmışlardı..Biz :S tek yabancıyla.

KAFANIZA TAKMAYIN.MORALİNİZİ ŞİMDİDEN BOZMAYIN

• önümüzdeki sene muhtemel kadromuz.

volkan, gökhan, lugano, bekir, andre, dia, emre, mehmet, stoch, alex, yeni forvet

şöyle bir bak bakalım as kadro muymuş? tecrübeli veya eski futbolcu olmaları onların as futbolcu olduğunu göstermez.
  • Gökhan Gönül, Lugano, Emre gibi takımın belkemiği olan 3 oyuncu yoktu. 74 Dakika da 10 kişi oynadık.

Ya 11 kişi olsaydık ?

• avunun böle fb 10 kişi asmış yedekmiş geçiniz gördük yine dostluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

önümüzdeki sene muhtemel kadromuz.

volkan, gökhan, lugano, bekir, andre, dia, emre, mehmet, stoch, alex, yeni forvet

şöyle bir bak bakalım as kadro muymuş? tecrübeli veya eski futbolcu olmaları onların as futbolcu olduğunu göstermez.

+1907
  • quote:

önümüzdeki sene muhtemel kadromuz.

Bizim kadronun sizinkisinden daha genç ve daha çok takımı denemek için olduğunu görmüşsündür heralde. Aykut Kocaman neredeyse değişiklik yapmayacaktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Bizim kadronun sizinkisinden daha genç ve daha çok takımı denemek için olduğunu görmüşsündür heralde. Aykut Kocaman neredeyse değişiklik yapmayacaktı...

1- bizim takım gençti demedim. as kadro değildi dedim.

2- beni ilgilendirmiyor sizin takımın gençliği, yaşlılığı.

3- şöyle yapalım, biraz daha deneyin takımı. 9. hafta bir daha oynayalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kölnden 5 yiyince bu hazırlık maçı, gs ye 1 atınca dünyanın en önemli maçı ?
  • quote:

quote:

yavkar mdır nedır:D cok komk ya devm et sırada tımsah yuruyusu var:D:D

• quote:

quote:

İlgilendirmiyorsa kıyaslama falan yapmayacaksın. Birşeyler yaz, cevap verince "ilgilendirmiyor" de. Ne güzel... Yaparım diyorsan da, kendin bilirsin. Herkesin hayata bakışı farklı...
  • Maç öncesi forumda çoğu kişi kupa maçı olunca GS alır diyordu, yenilince şimdi de hazırlık maçı mı oldu bu maç :)

Kupa :) Türkiye Kupası değil ama, nasıl olduğunu bilmeyiz :)
     Sonuçta Hazırlık Maçıydı!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayARDA

UNUTUN GİTSİN! Yabancılar olsaydı bunları ters düz ederdik.Adamlar resmen tam kadroyla sahaya çıkmışlardı..Biz :S tek yabancıyla.

KAFANIZA TAKMAYIN.MORALİNİZİ ŞİMDİDEN BOZMAYIN

Yabancılar olsaydı ters düz ederdiniz.

Ama ters düz olunca. Sonuçta hazılık maçı.. Bu iyiymiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NineTeen

yavkar mdır nedır:D cok komk ya devm et sırada tımsah yuruyusu var:D:D

güldüysen ne mutlu bana

Yakita bakıyorum da ilk yazdığımda karşılaştırma yok ki yav. sadece kendi takımımın muhtemel kadrosunu yazmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

kölnden 5 yiyince bu hazırlık maçı, gs ye 1 atınca dünyanın en önemli maçı ?

Hadi dağılın şimdi
  • tam kadromu çıkmışız
  • isterse adı madran gazoz kupası olsun derbi derbidir ve fenerbahçe yine vazifesini yerine getirmiştir...
  • Fener zaten ligdeki maçlarını 18 kişi oynuyor di mi yok yeni gelecek forvet yok stoper alıncak daha As değil bu kadro Komik olmayın yahu 10 kişiyken en azından atak yapabilmeliydi tonla yabancı oynadı biz 2.yarı %100 yerliydik.Bırakın sizin olsun kupa
  • maçtan evvel sonuçta hazırlık maçı demiyordunuz ama

Emre, M.topuz, Gökhan gönül, lugano yoktu ve maçta 70dk 10 kişi oynanmış neyin avunmasıdır yaa
  • quote:

quote:

quote:

İlgilendirmiyorsa kıyaslama falan yapmayacaksın. Birşeyler yaz, cevap verince "ilgilendirmiyor" de. Ne güzel... Yaparım diyorsan da, kendin bilirsin. Herkesin hayata bakışı farklı...

şu cevapları attıktan sonra laf koyduk falan diye düşünüyo musunuz en çok onu merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Player

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

kölnden 5 yiyince bu hazırlık maçı, gs ye 1 atınca dünyanın en önemli maçı ?

Hadi dağılın şimdi

iyi de gs-fb gazozuna da mac yapsa başkadır

gs lıyım ama objektif olmak lazım gs-fb macı hiçbir zman hazırlık macı olamaz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.