Şimdi Ara

(SONUÇ DARP EDILIP İFTİRAYA UĞRAMAK )Bisikletle eve dönerken marketten çıkınca darp edildim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [simage][/simage]yanımda yaya olarak annem de vardı uyuşturucu madde aldığı belli olan bır adam ben ve annemle kaldırımda yururken bıze saldırdı annem olduğu için kaçmadım adam bır anda uzerıme saldırdı elımde market torbaları vardı karşılık veremeden kulağıma aldığım darbeyle travma gecırdım yuzum alnım sıstı polisler geldı bu arada yardıma gelen bır kaç kışı ye de saldırdı adam elınden uzun tornavıda benzerı bır cısım boğazıma saplamaya çalıştı sonra adamı ıttırdım o tornavıda benzerı cısım yere dustu sonra polisler geldı senı öldürücem dıye üzerimize saldıran adam da polisleri gorunce ben yenı çıktım ıcerden umurumda değil 6 ay sonra yıne cıkarım dedı benı de o arada ambulansla hastaneye goturduler. travma gecırmısım 2 3 gun yatmam gerekıyormuş hastanede de acılde beyın kanaması rıskıne karsın sabaha kadar tuttular polısler ıfademı aldı sıkayetcı oldum mahkemeye çıkacağız tabı hıc bır cezxa almıyacak.

yolda gıderken hıc tanımadığım bır adam tarafından yanımda bısıklet varken yururken darp edıldım sebepsiz yere annem de yanımdaydı herkes de seyrettı tabı ambulans 1 saat sonra geldı polisler de 20 dakıka sonra elındekı sıvrı tornavıda benzerı cısım boğazıma saplamasına 1 cm kalmıştı elımle ıttırmeseydım su anda hayatta değildim adamı tanımıyorum mahkemeye kadar da gormucem sanırım benım boyum 184 adam benden 10 15 cm uzundu zaten vurduğu yumruklar da dırek alnıma ve kulağımın arkasına geldı

burası turkıye burası ıstanbul olay bağdat caddesınde oldu akşam 10 da.

belkı forumda avukat arkadaşlar vardır mahkeme de herhangı bır ceza alacağını sanmıyorum ben adlı raporu darp raporunu da verdık karakola sımdı goz kulak ve burunda odem varmıs. kendımı koruyamadım karşılık da veremedım sadece o sıvrı cısımı bulamadıklarına sınır oldum dayak yedığımle kalıcam sanırım o sıvrı cısımı boğazıma saplasaydı ölseydım yıne bu adam ceza almazdı ulkemız de adalet olduğuna ınanmıyorum. yanımda artık korunma amaçlı ne gerekıyorsa taşıyacağım. adam dırek ustume öldürücü darbeyle koşarak yumruk attı ben yere dusmeyıncede o tornavıdaya benzer uzun 15 20 santımlık cısımı boğazıma saplamaya çalıştı seni ölrüceeeeyıııım dıye uzatarak uyuşturucu madde alan bırı olduğu bellıydı alkollu olsaydı o kadar hızlı koşarak bana saldıramazdı...

bu arada bısıklet olay sırasında yere dusmustu yola orada kaldı olayın olduğu yanımızdakı evın guvenlığı ben alırım bodruma koyarım bısıkletı merak etme demış sağolsun elımızdekı paketlerı de almış saklamış sabah gıdıp aldılar bısıkletı.

SONUÇ:

ADAM BİZİ SUÇLU GÖSTERMİŞ İFTİRA ATMIŞ BEN SİLAHLA TEHDİT ETMİŞİM ANNEME SİLAHI VERMİŞİM SONRA BEN SUÇSUZKEN DARP EDILMIŞKEN SUÇLU DURUMa düşürmek için bana dava açmış

BANA SOKAKTA YURURKEN SALDIRIP DARP EDEN ADAM SİLAHLA TEHTID ETMIŞIM DIYE DAVA AÇMIŞ SAVCILIKTAN BEN MUSTEKI SUPHELI OLMUŞUM

DAVA KARARI ek KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINDAN YETERLI DELIL BULUNMADIĞINDAN DIYE KAĞIT GELDI

S. T. BANA İFTİRA ATMIŞ DARP ETTIĞI YETMEDIĞI GİBİ BEN ŞİKAYETÇİ OLMAMA RAĞMEN BENI SUÇLU GÖSTERMIŞ

SOKAKTA ANNENIZLE YURURKEN DAYAK YERSENIZ DURDUK YERE BOYLE IFTIRAYA MARUZ KALABILIRSINIZ İŞTE

BENI SUÇLU GÖSTERMIŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 21 Kasım 2014; 0:04:29 >

• Gecmis olsun burada cevap bulmak zor ayni konuyu konu disina acmalisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcın olsun kardesim. Cidden çok sinirlendim, tez zamanda yerin dibine girsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 23 Eylül 2014; 17:29:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

• geçmiş olsun o adamın ellerini kesip ona yedirmek isterdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun
  • gecmıs olsun arkadasım boylelerıne ne yapmak lazım bılmıyorum tek bıldıgım karakolda saglam dayak attıklar ama o kafasıyla ne kadar dayak atsalar ıflah olmaz bu serserıler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adaletini seviyim Türkiye , devletin şu an bütün yaptığı işleri bırakıp önce şu Hukuk sitemini düzeltmesi lazım.Ben okurken sinirlendim , bağdat caddesinde sebepsiz yere öldürmeye teşebbüs.Adım gibi eminim ki hiç bir ceza da almayacak.
  • İyi hal indirimi de alir simdi bu. İckili, hapli diye

• quote:

Orijinalden alıntı: psikoalper

gecmıs olsun arkadasım boylelerıne ne yapmak lazım bılmıyorum tek bıldıgım karakolda saglam dayak attıklar ama o kafasıyla ne kadar dayak atsalar ıflah olmaz bu serserıler

Ben 1 saat ambulans bekledim o sirada adam 2 sigara istedi ve bana kufur etmeye devam ediyordu ekip otosunda ne dayagi
  • Hocam aynı adamı bi kez daha görme ihtimalibe karşın yanında şok cihazı yada kesici alet ile gez derim. Bunların napacağı belli olmaz.

• Her zaman yanında bir şeyler taşı, böyle tiplere çözüm yoksa takıp geçeceksin ama bıçak vs aletler öyle pata küte kullanılmaz. Eline, diline hakim olmak lazım.

Bana da Beşiktaş sahilde Hakan Pastanesinin önünde böyle bir tip denk geldi, malum ırk. Neyse, elimde tablet gözümde gözlük, omzumda netbook çantası yürüyorum. Karşımdan geldi hızlıca, çarptı güzelce, "kardeşim biraz yavaş" dedim, demez olaydımBoğazımı sıktı bir yumruk attı, tabi karşılık veremedim. Elim dolu, gözlük vs. Kısa süre boks yapmıştım, bu salladıkça ben kaçtım teker teker attım her şeyi kenara. Bu arada millet izliyor. Neyse aldım gardımı, ama bu deli gibi saldırıyor haplanmış belli. Vuruyor vuruyor hep kafamın arkasına geliyor her yeri kapadığım için. Oraya da etkisiz vuruyor. Bekledim bekledim en sonunda 2-3 tane geçirdim, tekme atarken takıldım beni hafif alta alır gibi oldu, aparkat vs denerken birisi beni tuttu çekti. 1.90 küsürlük yaşlı bi abi. Eleman hemen arazi, millet geldi başıma oğlum iyi misin, niye sen onla bir oluyorsun vs(elim yüzüm temiz olduğundan sahiplendiler direkt) üstümü başımı kontrol ettim monta kanı damlamış alta aldığı sırada. Sonra da eşyaları topladım eve doğru yürüdüm gittim. Elemanı da arıyorum 2 senedir Beşiktaş'ta yakalarsam, kesinlikle sakat bırakacağım. Bunların hepsi 1 dakika sürdü sürmedi. Demem o ki ya kendinizi savunmayı öğrenin ya da bıçak, biber gazı, tabanca, cam, taş, sopa ne varsa kullanmaktan çekinmeyin.

• Böyle gereksiz yaratıkları nasıl insan içine salıyorlar anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Her zaman yanında bir şeyler taşı, böyle tiplere çözüm yoksa takıp geçeceksin ama bıçak vs aletler öyle pata küte kullanılmaz. Eline, diline hakim olmak lazım.

Bana da Beşiktaş sahilde Hakan Pastanesinin önünde böyle bir tip denk geldi, malum ırk. Neyse, elimde tablet gözümde gözlük, omzumda netbook çantası yürüyorum. Karşımdan geldi hızlıca, çarptı güzelce, "kardeşim biraz yavaş" dedim, demez olaydımBoğazımı sıktı bir yumruk attı, tabi karşılık veremedim. Elim dolu, gözlük vs. Kısa süre boks yapmıştım, bu salladıkça ben kaçtım teker teker attım her şeyi kenara. Bu arada millet izliyor. Neyse aldım gardımı, ama bu deli gibi saldırıyor haplanmış belli. Vuruyor vuruyor hep kafamın arkasına geliyor her yeri kapadığım için. Oraya da etkisiz vuruyor. Bekledim bekledim en sonunda 2-3 tane geçirdim, tekme atarken takıldım beni hafif alta alır gibi oldu, aparkat vs denerken birisi beni tuttu çekti. 1.90 küsürlük yaşlı bi abi. Eleman hemen arazi, millet geldi başıma oğlum iyi misin, niye sen onla bir oluyorsun vs(elim yüzüm temiz olduğundan sahiplendiler direkt) üstümü başımı kontrol ettim monta kanı damlamış alta aldığı sırada. Sonra da eşyaları topladım eve doğru yürüdüm gittim. Elemanı da arıyorum 2 senedir Beşiktaş'ta yakalarsam, kesinlikle sakat bırakacağım. Bunların hepsi 1 dakika sürdü sürmedi. Demem o ki ya kendinizi savunmayı öğrenin ya da bıçak, biber gazı, tabanca, cam, taş, sopa ne varsa kullanmaktan çekinmeyin.
    quote:

Orijinalden alinti: Uluç.

Her zaman yaninda bir seyler tasi, böyle tiplere çözüm yoksa takip geçeceksin ama biçak vs aletler öyle pata küte kullanilmaz. Eline, diline hakim olmak lazim.

Bana da Besiktas sahilde Hakan Pastanesinin önünde böyle bir tip denk geldi, malum irk. Neyse, elimde tablet gözümde gözlük, omzumda netbook çantasi yürüyorum. Karsimdan geldi hizlica, çarpti güzelce, "kardesim biraz yavas" dedim, demez olaydimBogazimi sikti bir yumruk atti, tabi karsilik veremedim. Elim dolu, gözlük vs. Kisa süre boks yapmistim, bu salladikça ben kaçtim teker teker attim her seyi kenara. Bu arada millet izliyor. Neyse aldim gardimi, ama bu deli gibi saldiriyor haplanmis belli. Vuruyor vuruyor hep kafamin arkasina geliyor her yeri kapadigim için. Oraya da etkisiz vuruyor. Bekledim bekledim en sonunda 2-3 tane geçirdim, tekme atarken takildim beni hafif alta alir gibi oldu, aparkat vs denerken birisi beni tuttu çekti. 1.90 küsürlük yasli bi abi. Eleman hemen arazi, millet geldi basima oglum iyi misin, niye sen onla bir oluyorsun vs(elim yüzüm temiz oldugundan sahiplendiler direkt) üstümü basimi kontrol ettim monta kani damlamis alta aldigi sirada. Sonra da esyalari topladim eve dogru yürüdüm gittim. Elemani da ariyorum 2 senedir Besiktas'ta yakalarsam, kesinlikle sakat birakacagim. Bunlarin hepsi 1 dakika sürdü sürmedi. Demem o ki ya kendinizi savunmayi ögrenin ya da biçak, biber gazi, tabanca, cam, tas, sopa ne varsa kullanmaktan çekinmeyin.

ADAM KO?ARAK DYREK AYLEMIN YANINDA ELLERIM DOLUYKEN BYR ANDA HAZIRLIKSIZ YAKALADI BENI ARKADAN KULA?MIN ARKASINA VURDU KO?ARAK ZATEN 5 10 SANIYE AFALLADIM O ARADA YUZUME ÇENEME ALNIMA YUMRUK ATMIS ZATEN HER YERIM DE BA?IMDQA BOYNUMDA KIRMIZI SISLIK VAR BURNUMU VE GOZUMU KORUMASAYDIM KIRILMI?TI SONRA DA BAKTI BEN YERE DUSMUYORUM BOGAZIMA SAPLAMAYA ÇALISTI ELINDEKI SIVRI UÇLU DEMIRI TONAVIDA GIBI BIRSEYDI YADA ?Y?DY TAM ANLAYAMADIM SONRADA BEN IKI ELIMLE YAKALADIM DI?ER ELIYLE VURMAYA ÇALI?IRKEN YERE DUSTU ELINDEKILER SONRA BULUNAMADI TABI.

YANINDA NE OLURSA OLSUN BIR ANDA ARKADAN SALDIRANA KAR?I HIC BIR SEY YAPAMAZSIN DIKKAT ETMEK LAZIM HER AN BOYLE OLAYLAR BASA GELEBILIYOR BIR DAHA AILEMLE BIR YERE GIDERKEN YAYA OLMAMAYA DIKKAT EDICEM. YLK DARBEYI ALMAMAK ONEMLI BU SEREFSIZLER HEP ARKADAN KAFAYA CALISIYORLAR BAYILTMAK ICIN

YANIMDA HIC BIR SEY YOKTU YINE YOK AMA ARTIK HAZIRLIKLIYIM EGER YINE OLURDA MAHKEMEDEN SONRA FALAN ADAM HER?EYIMI Ö?RENICEK BENI DE SENI OLDURECE?IM DIYE TEHDIT ETMISTI SALDIRIKEN

KAR?IMA ÇIKARDA YINE BANA SALDIRMAYA KALKARSA KI O ZAMAN Y?Y MAHKEMEYE FALAN BIRAKMAM

ÇÜNKÜ YUZUMDE KALICI IZLER KALABILIR ÇENE KEMIGIM DISLERIMDE SEKIL BOZUKLU?UDA VAR ODEM GECINCE GEÇYCE?YNY SANMIYORUM BUNUN ALTINDA KALMAYACAM AMA HAKKIMI ARICAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 25 Eylül 2014; 12:16:45 >

• rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun tekrardan, gelişmelerden haberdar edersin.
  • Gecmis olsun.

• Böyle adamları asacan
  • bunlar dengesiz zaten bi yumrukta yerdeler.benim cocuklugum karagumrukte gecti halada buralarda oturuyorum.kucuk yaslardan beri bu tiplerle buyudum yuzlerce kez boyle olaylar geldi bu tiplere benzer tanidiklarimda var.suam oturdugum yer istanbulun cesitli yerlerine giden maddelerin merkezi 2 ay önce 1500 polis helikopterli falan bi baskın yapmıştı şimdi biraz daha rahat.ben gozumle polise rusveti gordum mal alisverisini gordum.kucukken cokta dayak yedik arkadaslarimla hatta bi bacagımdan bicaklandim bide karnimda bi kesik izi var tabi bunlar olali en az 4 5 sene oluyor.bu tiplere karsi cesur olucaksin kardes gecen gun eve gidiyorum karagumruk stadininin orda bu kekolar oturuyo saat aksam 10 bi cocuk cikti birader bi gelsene dedi.simdi burda gidersen veya takmadan yurursen hata neyse bende ne var lan dedim ciddi bi ses tonuyla hic bise diyemediler devam ettim.bide aralarindan birini indirdinmi digerleri hemen kaciyor.
    neyse bole tiplere karsi hele senin annende yanindaymis cok kotu bi durum.sen yine emanet tasi yaninda tornavidayla saldirsa sende bicagi soksan nefsi mudafa olur rahat ol.neyse ben tecrubelerimi anlattim zaten yakinda istanbuldan gitmeyi dusunuyorum cocugumu boyle yerlerde asla buyutmem

• böyle köpeklerin kafasına kafasına tekmeyle vurucan hastada olsa delide olsa gebermeliler
  • Geçmiş olsun hocam avukat değilim Sağlık Yönetimi okuyorum fakat hukukun temel kavramları dersini görüyorduk ordaki hocam biz bu dersi görüyoruz ama bu ülkede kesinlikle adalet yok dedi gerisini sen düşün artık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.