Şimdi Ara

(SONUÇ DARP EDILIP İFTİRAYA UĞRAMAK )Bisikletle eve dönerken marketten çıkınca darp edildim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • *rospu çocukluğu ruhta olduğu için böyle kişilere birey muamelesi yapmak bile yanlış geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU BENI DARP EDEN ADAM YUZUNDEN AYNAYA BAKIP GULEMIYORUM BILE ÇENEM DİŞLERİM ALNIMIN ŞEKLİ DEĞİŞTİ DURDUK YERE DARP EDILDIM BIRDE BANA IFTIRA ATMIŞ SİLAHLA TEHTİT ETTİ SİLAHI SONRA ANNESINE VERDI DIYE.

GULMEYI UNUTTUM BU ADAM YUZUNDEN BİR DE BENI SUÇLU DURUMA DÜŞÜRMÜŞ SUÇSUZKEN SUÇLU DURUMA DÜŞMEK BÖYLE BİŞEY DEMEKKİ

PARASI OLAN ÜNÜ OLAN UYUŞTURUCU ALIP SONRA YOLDA GEÇEN BİRİNE SALDIRIP DARP EDIP SONRA KENDINI KURTARMAK İÇİN BENI SILAHLA TEHDIT ETTI DIYE IFTIRA YALAN IFADE VERIP DAVA AÇIP BÖYLE ARADAN SIYRILABILIYOR DEMEKKI!!!
  • adam hem senaryo yazarı hemde yelkenci çıktı para var tabi bu adam annemle yururken bana durduk yere saldırdı kafama alnıma arkan yumuruk attı yetmedı senı öldürücem dıyerek defalarca elındekı tornavıdayı boğazıma saplamaya çalıştı o elındekı tornavıdayı boğazıma saplasaydı da ölseydim benı yine suçlu gösterırdı o kadar darp etmış olmasına rağmen bu ulkede demekki paran varsa suçluyken karşı tarafı suçlu gösterebiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

quote:

Orijinalden alıntı: Sayeh-eh Khodah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Keşke polise sadece darp ettiler demeseydin. Gasp ettiler de deseydin cezalar çok katlaniyor.

ben olanı biteni anlattım yalan ifade verip başıma iş almak istemiyorum zaten durduk yere yolunda giden birine saldırıyor sonra ölümle tehdit ederek boğazına saplamaya çalışıyor bıçak benzeri cisim. zaten adamın ilk darbesi arkadan ve kulak arkasına direk ölümcül darbe sonrada başım gözüm vew en sonunda boğazıma saplkamaya çalıştı işte bu adam öldürmeye tam teşebbüş dür

adamın silahı olsaydı sliahı ile kafama vursaydı tutukluk yapsaydı elinde olmayan sebeplerden yıne adam öldürmeye tam teşebbüşten yargılanırdı.

eskı okuldan arkadaşımı 2013 başında silahlı saldırıda bulunan adam sılahı elınde olmayan sebeplerden tutukluk yapmış ve muebbet le yargılandı daha bır kaç gun once tam 2 seneye yakın surmus mahkemesı ve 10 yıl 7 ay cezxa almış dusunun arkadaş da hıç bır sağlık sorunu yok sılahla vurulmamış bıle ama 1dama 10 yıl 7 ay ceza aldırdı benım yuzumde kalıcı ızler kalıcak eğer yuzde kalıcı ız kalan darp var ise ceza katlanıyor. mahkemeyede bu adamın sağı solu bellı olmaz yanımda kalabalık gıdıcem ben adama bışey yapmam ama durduk yere yıne bana saldırırsa bu sefer onu oracıkta işini bitirecekler. mahkemeye falan bırakmayacaklar.

Belki daha önceden husumet yaşadığın biri varsa, o tutmuş olabilir.
    Cebine parasını koymuştur.
    Bu ihtimali düşündün mü.

adam cebine para koyulacak değilde başkalarının cebine para koyabilecek bir adam olduğu için bana iftira atmış hayatımda en ufak suça karışmayan ceza puanı bşile olmayan benı onu silahla tehtid etmişim diye dava açmış

ben darpa uğradım durduk yere ben şikayetçi oldum

ve ben şüpheli olmuşum çenem dişlerim geriye kaymış aldım şişmiş yediğim yumruklardan kaç gun kendıme gelemedım halen yuzumde ızlerı var ve ben suçlu duruma düşmüşüm var mı böyle bir dunya herif hem dard edıyor hem ıftıra atıyor ne guzel dunya ALLAHIN SOPASI YOK ÇIKAR BIR YERLERDEN AMA

Abicim ben hala anlamıyorum,

Adamı googlea yazıyoruz, başarılı bir sinemacı/senarist çıkıyor,

Buradaki hikayeye geliyoruz,

Adam durduk yere gelmiş senin yüzünü kesmiş... Niye yahu niye...

Gidip bir adamla yüz yüze konuşmayı denesen?

Hiçbir şey sağlığını geri getiremez ama en azından kafan aydınlanır.

Bu arada, adam avukatına danışmıştır, o da en kolay yolun, suçun iftira ile karşı tarafa yansıtılması olduğunu söylemiştir, bu hukuk sisteminde her zaman olan bir şey sadece Türkiye'ye özgü değil ki...
    Kovuşturmaya yer yok demek delil yok demektir.

Niye polisi çağırdığınızda etraftaki güvenlik ve mobese kayıtlarını incelemesini söylemediniz.

Ek olarak, karşı tarafın haplı olduğunu düşünüyorsanız bunun da testinden geçmesini isteme hakkınız var.

• http://www.silahmerkezi.com/satisdaki_tabancalars.asp Al kardeşim Türkiye'de adalet falan yok sık tenha bi yerde kafasına kurtul
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Keşke polise sadece darp ettiler demeseydin. Gasp ettiler de deseydin cezalar çok katlaniyor.

ben olanı biteni anlattım yalan ifade verip başıma iş almak istemiyorum zaten durduk yere yolunda giden birine saldırıyor sonra ölümle tehdit ederek boğazına saplamaya çalışıyor bıçak benzeri cisim. zaten adamın ilk darbesi arkadan ve kulak arkasına direk ölümcül darbe sonrada başım gözüm vew en sonunda boğazıma saplkamaya çalıştı işte bu adam öldürmeye tam teşebbüş dür

adamın silahı olsaydı sliahı ile kafama vursaydı tutukluk yapsaydı elinde olmayan sebeplerden yıne adam öldürmeye tam teşebbüşten yargılanırdı.

eskı okuldan arkadaşımı 2013 başında silahlı saldırıda bulunan adam sılahı elınde olmayan sebeplerden tutukluk yapmış ve muebbet le yargılandı daha bır kaç gun once tam 2 seneye yakın surmus mahkemesı ve 10 yıl 7 ay cezxa almış dusunun arkadaş da hıç bır sağlık sorunu yok sılahla vurulmamış bıle ama 1dama 10 yıl 7 ay ceza aldırdı benım yuzumde kalıcı ızler kalıcak eğer yuzde kalıcı ız kalan darp var ise ceza katlanıyor. mahkemeyede bu adamın sağı solu bellı olmaz yanımda kalabalık gıdıcem ben adama bışey yapmam ama durduk yere yıne bana saldırırsa bu sefer onu oracıkta işini bitirecekler. mahkemeye falan bırakmayacaklar.

Belki daha önceden husumet yaşadığın biri varsa, o tutmuş olabilir.
    Cebine parasını koymuştur.
    Bu ihtimali düşündün mü.

adam cebine para koyulacak değilde başkalarının cebine para koyabilecek bir adam olduğu için bana iftira atmış hayatımda en ufak suça karışmayan ceza puanı bşile olmayan benı onu silahla tehtid etmişim diye dava açmış

ben darpa uğradım durduk yere ben şikayetçi oldum

ve ben şüpheli olmuşum çenem dişlerim geriye kaymış aldım şişmiş yediğim yumruklardan kaç gun kendıme gelemedım halen yuzumde ızlerı var ve ben suçlu duruma düşmüşüm var mı böyle bir dunya herif hem dard edıyor hem ıftıra atıyor ne guzel dunya ALLAHIN SOPASI YOK ÇIKAR BIR YERLERDEN AMA

Abicim ben hala anlamıyorum,

Adamı googlea yazıyoruz, başarılı bir sinemacı/senarist çıkıyor,

Buradaki hikayeye geliyoruz,

Adam durduk yere gelmiş senin yüzünü kesmiş... Niye yahu niye...

Gidip bir adamla yüz yüze konuşmayı denesen?

Hiçbir şey sağlığını geri getiremez ama en azından kafan aydınlanır.

Bu arada, adam avukatına danışmıştır, o da en kolay yolun, suçun iftira ile karşı tarafa yansıtılması olduğunu söylemiştir, bu hukuk sisteminde her zaman olan bir şey sadece Türkiye'ye özgü değil ki...
    Kovuşturmaya yer yok demek delil yok demektir.

Niye polisi çağırdığınızda etraftaki güvenlik ve mobese kayıtlarını incelemesini söylemediniz.

Ek olarak, karşı tarafın haplı olduğunu düşünüyorsanız bunun da testinden geçmesini isteme hakkınız var.

söyledik polislere o kadar insan da şahit gördü elindeki cisimi benı oldurmeye çalıştığını 10 larca polis yerlere bıle bakmadı bende zaten o ara bayıldım polisler tutup ambulansa bındırdı

adam ınternettekı halınden fotoğraflarından eser yoktu bana saldırdığı sırada delırmıs cınnet geçirmiş bir şekilde bağırıp kavga edıyordu karısıyla o arada ben anneme seslendım taksı gelıyor dıye bır anda senı olduruceeeyım dıye arkadan bana saldırdı defalarca yumruk attı olumcul darbeler aldım sonrada hala ben yere dusmeyınce tornavıda cıkarıp cebınden bopğazıma saplamaya çalıştı saçları uzun kıvırcık kapkara suratlı gözleri kıpkırmızı yuvalarından fırlamak uzeredyı peltekpeltek konuşuyordu bana saldırırken

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.