Şimdi Ara

SONOROUS LCD ASKI APARATI. 119 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.802
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçerenköy carreforda büyük küçük 119 etİketi yapıştırmışlar. Ürün çok kaliteli ihtiyacı olan içinfırsat.
    SONOROUS LCD ASKI APARATI. 119 TLk
    SONOROUS LCD ASKI APARATI. 119 TLe
    SONOROUS LCD ASKI APARATI. 119 TLti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 55 inç LG Tv'ye uyumlu olmuyormu acaba? Tv'nin arkasının,aparatı vidalamaya uygun olması şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    https://www.n11.com/televizyon-ve-ses-sistemleri/televizyon-aksesuarlari/aski-aparati?m=Rottech

• 55inch tvye kadar, 25 kg kapasiteli ve vesa uyumlu. Fotoğraflarda özellikle çok açık şekilde yazıyor. Fiyatının demirden diye kıyasladığınız ürünlerden pahalı olmasının nedeni hareketli yapıya sahip olması, yani biri elma diğeri armut. Bu fiyata gayet iyi.
    www.cimri.com
    Sonorous Surefıx 440 Plazma/Lcd Tv Askı Aparatı Fiyatları
    https://www.cimri.com/tv-aksesuarlari/en-ucuz-sonorous-surefix-440-plazmalcd-tv-aski-aparati-fiyatlari,26757798

• Sonoruos un ürünleri ile diger sanayi tipi işleri katistirmayin. 70 80 ne aldığınız aski aparatlarina 55 65 inc tv asilmaz. Saçları o kadar ince tv yi birgün yerde bulursunuz. Bu marka vaat ettigini taşır emin olun. 6000 ne tv alip 30 tl tasarrur edilmez

AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB // MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX // Asus STRIX Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit // Crucial Ballistix 16 (2X8) GB DDR4 3600 MHz CL16 BL8G36C16U4B // Samsung 980 PRO MZ-V8P500BW 500GB 6900/5000MB/s NVMe M.2 SSD Disk // Fsp FSP500-60AHBC 500W Power Supply // Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa// Samsung LC24F396FHMXUF 23.5" 60 Hz 4ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD VA Monitör // LOGITECH K520 KABLOSUZ KLAVYE ve Logitech M705 Marathon Kablosuz Usb Lazer Mouse
  • Arkadaşlar ben bu ürünün montajını yaptım. Özellikle ekranı sağa sola çevirmek isteyenler düşünmeden alabilir. Ekranı sabit tutacaksanız bu kaliteye gerek yok ama fiyatı da sabitlere yakın zaten. Tabi ürün hala aynı fiyata satılıyorsa.

• ilkcemre29 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu ürün ile öne arkaya doğru hareket mümkün müdür

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

Merhaba, bu ürün ile öne arkaya doğru hareket mümkün müdür
    Evet.

Bunun Everest markalı olanını 22"lik mutfak TVsi için kullanıyorum, TV'nin kenarı duvara değene dek, sağa sola, öne arkaya, yukarı aşağı, kendi etrafında, yani her şekilde hareket ettirebilirsiniz. Sadece TV karşısında koltuğunuz varsa, sabit olanı da alınabilir, ama TV yönünü çevirebilmek, hem konfor, hem göz sağlığı açısından daha iyi.

Bu arada marka önemli arkadaşlar, hareketli parçalarda daha çok önemli. Uyduruk markalarda ölçü hataları olur, vidalar yalama olur, fazla sıkarsınız deforme olur, ödediğiniz paranın karşılığını alamazsınız.
  • bir çok defa 55'' tv yi hareketli askı aparatına takmış bir uyducu olarak yazıyorum 55'' tvyi hangi marka hareketli askı aparatına takarsan tak güzel ve kullanışlı durmaz . 55''tv düz askı aparatında çok güzel durur

www.hepsiburada.com
    Electroon 43" 109 Ekran Masa Üstü Portatif LCD - LED TV Askı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/electroon-43-109-ekran-masa-ustu-portatif-lcd-led-tv-aski-aparati-p-HBV00000QDGPO?magaza=Antenci

• quote:

Orijinalden alıntı: head

Hocam 49” için de aynısı geçerli mi? Duvarı delmek istemiyorum ve tv dönebilsin istiyorum. Şu ürün nasıl sence?

https://www.hepsiburada.com/electroon-43-109-ekran-masa-ustu-portatif-lcd-led-tv-aski-aparati-p-HBV00000QDGPO?magaza=Antenci
    49" dönerli olabilir. Kötü durmaz yanlız Bu çok çirkin bişey bunu alacağına dönerli tv sıtandı al

• Yatak odası için daha ufak ekranlara ne tavsiye edersiniz?

Orijinalden alıntı: TQ2

Yatak odası için daha ufak ekranlara ne tavsiye edersiniz?
    yatak odasına tv koymayın

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

yatak odasına tv koymayın

Alıntıları Göster
    Bizim hiç yatak odamız olmadı ki?konsa ne oluyor?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.