|
Öncelikle benden daha çok emeği geçen forumdan mustyyyyy hocama teşekkür ederim . Daha önce bitmemiş halde bir konu açmıştım. Apartmanımda sonoff cihazı ile apartman kapısını cep telden açmak istiyordum. Apartmanda sesli diafon mevcut. Aslında bunu bir arkadaş yapmış youtube video atmış. Fakat videoya bakarak elektronik bilgisi çok zayıf kişilerin (ben) bunu yapması çok zor. O yüzden biraz daha detaylı, resimlerle göstererek açıklamaya ve yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağım. Bilgi paylaştıkça çoğalır. İlk sorun sonoff cihazından redresör devresini devredışı bırakmaktı. 1- Sonoff cihazından redresör devresi nasıl devredışı bırakılır? Burada altta vereceğim resimlerdeki noktalara kartı lehimlemek suretiyle harici kablo bağlantısı yaparak sonoff kartına direk 5v 1a akım vererek çalıştıracağız. ![]() ![]() ![]() ![]() 2.Sorun ise tetiklemeyi yapıp kapıyı açmayı sağlayacak 5v 1 amper bağlantı çıkışları nerede idi?? bu sorunun cevabı da altta resimlerde mevcut. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademyildiz07 -- 27 Şubat 2021; 0:51:42 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı