|
Pedal yok, direksiyon yok! Tesla Cybercab üretimi Nisan 2026’da başlayacak
-
-
Tesla yön vermeye devam ediyor, yakın gelecekte direksiyonsuz araçlar revaçta olur.
-
yılda 3 milyon aracı kime satacakmış? o kadar taksi kime lazım?
-
Araç alamayan veya almak istemeyenler için sürekli dışarıda senin için bekleyen paylaşımlı seyahat modeli. Ben tercih ederdim. Bir defada 50 bin dolar vererek araç almak yerine ömür boyu bu parayla seyahat etmeyi tercih ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arada Youtube'da turist röportajlarına denk geliyorum vallahi utanıyorum ülkem adına.. Barlar restaurantlar bir yana en çok eleştirilen taksi ulaşım ücretleri oluyor ve yol bilmeyen insanları gereksiz dolandırıyorlar.. Ülkenin itibarını geri kazanması için çok acil olarak Cybercab'ler İstanbul, Antalya ve Muğla illerinde işe başlamalı
-
ben tercih etmem. arabamızın bagajında her zaman bazı kişisel eşyalarımız olur. her an el altında. hijyen olarak da şahsi aracın başkadır. çok satacak, ona itirazım yok ama söylediği rakam çok yüksek. 2-3 yıl içinde amerikanın ihtiyacını tamamlar zaten. bilemedim ama hesabını yapmıştır tabi adam. illa ki öyle bir pazar vardır.
_____________________________ -
10 Saniye de bir çıkması baya iyi ama teslanın hâlâ FSD teknolojisini ilerletmesi gerekiyor güncellemeler çok sık gelmeli tesla yılda anca 2 büyük güncelleme getiriyor FSD 6 milyar mile ulaştı ama lidar sensörleri olmadığı sürece L2 otonom seviyesinde kalmaya devam edicekler.
-
Olursa güzel olur , ama bizim ülkemizde bu araç olur mı tartışılır .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Araç alamayan veya almak istemeyenler için sürekli dışarıda senin için bekleyen paylaşımlı seyahat modeli. Ben tercih ederdim. Bir defada 50 bin dolar vererek araç almak yerine ömür boyu bu parayla seyahat etmeyi tercih ederim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı