Şimdi Ara

Son zamanlarda izlediğim filmleri yarıda kapatıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi hergün film izleyen birisi değilim 2-3 ay sonra şu titanların öfkesini izliyim dedim geçenlerde.Yarıda kapattım.Başka film açtım onu da kapattım.
    Ya yok mu şöyle bi flim daha başlar başlamaz insanı içine çeken acayip saran bir film?

He bu arada ben 1 keresinde 1 yıl boyunca psikolojik ve dramdan başka film türü izlememiştim bundan dolayı olabilir mi?

• Arada olur öyle.Kitap falan oku film izlemek bıktırdıysa.Tavsiye dersen Celda 211 güzel gider.Her sürükleyici film önerisini bunu yazıyorum.Bilmiyorum beni acayip sarmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Arada olur öyle.Kitap falan oku film izlemek bıktırdıysa.Tavsiye dersen Celda 211 güzel gider.Her sürükleyici film önerisini bunu yazıyorum.Bilmiyorum beni acayip sarmıştı.

Çok gördüm ama izlemedim.Bu arada adam acayip karizmaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

"The Devil's Double " bu film için acayip sıkıcı diyolar o yüzen es geçtim diğer filmlere bakıyorum çok teşekkürler.Şu Warrior filmini mamunda da bulamadım bulsam indircem.

• Genelde aksiyonun bitmek tükenmek bilmediği filmler en baştan sarar. Yani ilk dakikada olaylar karışır, siz film bitiminde tüm olaylar çözülene dek izlemek zorunda kalırsınız.
    Bunun dışında yarıda kapatmak olayına bir nebze çözüm, sinemaya gitmek olabilir.
  • Aynen bendede var o sorun, hiçbir filme bağlanamıyorum sonuna kadar seyredemiyorum kapatıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

Aynen bendede var o sorun, hiçbir filme bağlanamıyorum sonuna kadar seyredemiyorum kapatıyorum..

İlk dakikadan başlayan filmlerde olmuyordur, zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cineman

quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

Aynen bendede var o sorun, hiçbir filme bağlanamıyorum sonuna kadar seyredemiyorum kapatıyorum..

İlk dakikadan başlayan filmlerde olmuyordur, zannetmiyorum.

Mesela indiriyorum bir filmi, 20 dakika kadar geçiyor bir olay yok birşey yok, direk kapatıyorum shift delete.

Böyle kaç film sildim hatırlamıyorum

• Aynen beni tarif ettin. Eskiden izlemeye fırsat bulamayacak kadar kıtlıktan çıkmışçasına her gün film izler çoğunu da beğenirdim. Şimdi ise pek film izlemiyorum, izleyecek zamanım oluyor ancak istek yok. Çünkü izlemeye değecek film bulamıyorum varsa da tek tük. Sen yine yarısında kapatmışsın benim 5 dk sabredemediğim filmler oluyor. Eskiden bunu takıntı yapardım beğenmesem bile kendimi zorlardım sanki izlemek zorundaymışım gibi şimdi ise hiç acımıyorum, emekmiş hade len ordan. Öneriler için teşekkürler.
  • Ne olursa olsun sonunu izlerim bırakmam yarıda Belki birgün filmi bana sorarlar diye izliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.