Şimdi Ara

Son vuruşlarım çok kötü. Yardım! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • futbolda sağ kanatta oynuyorum. top sürme, adam geçme, ara pas alma- verme vs bunlarda geyet başarılıyım ama son vuruşlara gelince tık yok . şutlarımın nerden baksan &65'i dışarda... n'apmak lazım beyler, nasıl geliştiririm bu şutları?

• numaram 55 deme de

şut çalış ilk bole boş kale ordan burdan sora top sürerken çalış zamanla olur işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

numaram 55 deme de

şut çalış ilk bole boş kale ordan burdan sora top sürerken çalış zamanla olur işte

14
  • Avatardaki senmisin?Oysan boşver bazı şeylerlnde kötü olsun.
  • takımda falansan hani takımın antremanında çalışıyosan sadece yavaş olur tek git sahaya kas kendin hocaya gerek yok şut için sık bağcıklarını go

benim de hareket halindeyken iyi değil şutlar ama duran toplar korksun benden
  • Top sürerek bos bir kaleye vur. Ilk plase sut çekmeyi dene, üst üste 3 tane begendigin gol attikdan sonra daha sert sut çek ve böyle böyle gittikce daha sert sut çek.

Sen sutu nereye vurmak istiyorsan, top oraya gidecek diye vurmadan önce inanmalisin, kafanda topun nasil gidecegini düsünmelisin.

Problem ayakkabidanda gelebilir. Markasi kesinlikle Adidas olmasin. Nike markali ayakkabi al, top ayaga daha iyi oturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Top sürerek bos bir kaleye vur. Ilk plase sut çekmeyi dene, üst üste 3 tane begendigin gol attikdan sonra daha sert sut çek ve böyle böyle gittikce daha sert sut çek.

Sen sutu nereye vurmak istiyorsan, top oraya gidecek diye vurmadan önce inanmalisin, kafanda topun nasil gidecegini düsünmelisin.

Problem ayakkabidanda gelebilir. Markasi kesinlikle Adidas olmasin. Nike markali ayakkabi al, top ayaga daha iyi oturuyor.

bu akşam bu değini uygunicam... ayakkabıda adidas hatasını ben de yaptım ama şimdi nike kullanıyorum ayağı tam kavrıyo topu daha iyi hissediyosun.

Not: avatardaki Messi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oooy oooy oy. Sana adını aklıma getirmek bile istemediğim bir virüs bulaşmış, geçmiş olsun ne diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Oooy oooy oy. Sana adını aklıma getirmek bile istemediğim bir virüs bulaşmış, geçmiş olsun ne diyelim

bu ciddi bi konu. cıvıtmayalım
  • Başlık sakat panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan_!7

Başlık sakat panpa

için fesat kardeşim
  • Son vuruşların kötü olsa ne olacak? Bak sabriye..
  • pas ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih2019

pas ver

her zaman veremiyosun işte
  • şut çalışacaksın tek çare bu

2 saat çalışacaksan günde 1 saati duran kalan 1 saati koşarak çalışıcan yanınada bir top toplayıcı şart tabi
  • hilbert olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun

bir an önce kendini düzeltmen dileğiyle.
  • Sabri de öyleydi şimdi taka tuka atıyor
  • Geçmiş olsun sana s55.exe virüsü bulaşmış.

Virüsün etkileri s55.exe kendi futbol felsefesini takıma enjekte eder ve şutların otomatik olarak auta gitmesini sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Geçmiş olsun sana s55.exe virüsü bulaşmış.

Virüsün etkileri s55.exe kendi futbol felsefesini takıma enjekte eder ve şutların otomatik olarak auta gitmesini sağlar.

•  Son vuruşlarım çok kötü. Yardım! :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.