futbolda sağ kanatta oynuyorum. top sürme, adam geçme, ara pas alma- verme vs bunlarda geyet başarılıyım ama son vuruşlara gelince tık yok . şutlarımın nerden baksan &65'i dışarda... n'apmak lazım beyler, nasıl geliştiririm bu şutları?
numaram 55 deme de
şut çalış ilk bole boş kale ordan burdan sora top sürerken çalış zamanla olur işte
quote:
Orijinalden alıntı: Er.Ralp
numaram 55 deme de
şut çalış ilk bole boş kale ordan burdan sora top sürerken çalış zamanla olur işte
14
Avatardaki senmisin?Oysan boşver bazı şeylerlnde kötü olsun.
takımda falansan hani takımın antremanında çalışıyosan sadece yavaş olur tek git sahaya kas kendin hocaya gerek yok şut için sık bağcıklarını go
benim de hareket halindeyken iyi değil şutlar ama duran toplar korksun benden
Top sürerek bos bir kaleye vur. Ilk plase sut çekmeyi dene, üst üste 3 tane begendigin gol attikdan sonra daha sert sut çek ve böyle böyle gittikce daha sert sut çek.
Sen sutu nereye vurmak istiyorsan, top oraya gidecek diye vurmadan önce inanmalisin, kafanda topun nasil gidecegini düsünmelisin.
Problem ayakkabidanda gelebilir. Markasi kesinlikle Adidas olmasin. Nike markali ayakkabi al, top ayaga daha iyi oturuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta
Top sürerek bos bir kaleye vur. Ilk plase sut çekmeyi dene, üst üste 3 tane begendigin gol attikdan sonra daha sert sut çek ve böyle böyle gittikce daha sert sut çek.
Sen sutu nereye vurmak istiyorsan, top oraya gidecek diye vurmadan önce inanmalisin, kafanda topun nasil gidecegini düsünmelisin.
Problem ayakkabidanda gelebilir. Markasi kesinlikle Adidas olmasin. Nike markali ayakkabi al, top ayaga daha iyi oturuyor.
bu akşam bu değini uygunicam... ayakkabıda adidas hatasını ben de yaptım ama şimdi nike kullanıyorum ayağı tam kavrıyo topu daha iyi hissediyosun.