Okulumda hatta yaşadığım ilde benden yavaş soru çözen birisine bile rastlamadım :( girdiğim hiçbir denemeyi yetiştiremiyorum, durumu şöyle özetleyeyim bol bol zaman olan bir deneme varsa benden önce en son bitiren kişi bile(muhtemelen kendisine çok yavaşım diyordur) benden yarım saat önce falan bitiriyor, diyelim TYT denemesine girdik ben türkçeyi bitirip belki mattan da 25-30 soru çözüyorum fen sos da tamamen boşta kalıyor ama okulun çok büyük bir kısmı en az %85'ini yapıyor, 11. sınıf olduğumuz için denemeleri de öyle çok zor da yapmıyorlar başlangıç düzeyinde oluyor. tek sorun tyt'de değil 11 denemelerinde falan alayında aynı durum var, soru bankası çözerken de yine diğerlerine göre 2 kat yavaş çözüyorum :( ne yapmalıyım?:( önceden benim gibi çok yavaş olan ama halleden var mı? bol bol deneme çözmem gerektiğini biliyorum ama zaten 11'im okulda da ayda 1 tyt denemesi ancak oluyor, bu ara tatilde TYT mat branş denemelerine başladım fakat durum onda da felaket :( hız ve renk denemelerinde 50 dakikada toplasan 25 soru'ya ancak bakabiliyorum 7-8 de yanlış/boş olsa 40 soruluk denemede toplasan 13 net geliyor :( bilgi eksikliğinden de değil direkt yavaşım, 11. sınıf konularım gayet iyi ama soru çözmeye gelince yine herkesten 2 kat yavaş çözüyorum :(( siz hızlanmak için neler yaptınız paylaşır mısınız |