Şimdi Ara

Son süper kahraman filmlerinde hulk şamar oğlanına döndü katılıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Son süper kahraman filmlerinde hulk şamar oğlanına döndü katılıyor musunuz?

(En Son Oy Tarihi: 21.4.2019)
Giriş
  • her ne kadar 2003 teki hulku sevmiş olsamda hulkun bu kadar dayak yiyişi dikkatimi çekti.avengers age of ultronda iron mane thor ragnarokta thora ve surtura avengers infinity warda ise thanosa yenildi.sizcede hulkun bu kadar ezilmesi abartılmadı mı? marvel yapımcıları hulku neden bu kadar ayaklar altına alıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    birader sen ragnaroktaki kavgayı sonuna kadar izlemedin mi? thor ellerinden gözlerinden yıldırımlar çakarken hulka doğru yaklaştığında tam hulku yenicekti elektro şokla etkisiz hale getirildi.müsabakayı hulk kazanmış olabilir ama işin içinde hile var.bence thor elektro şoku yemeseydi orda hulku yenerdi.

Orijinalden alıntı: Kılıç Ustası

birader sen ragnaroktaki kavgayı sonuna kadar izlemedin mi? thor ellerinden gözlerinden yıldırımlar çakarken hulka doğru yaklaştığında tam hulku yenicekti elektro şokla etkisiz hale getirildi.müsabakayı hulk kazanmış olabilir ama işin içinde hile var.bence thor elektro şoku yemeseydi orda hulku yenerdi.
    Ne bekliyon birader Thor dediğin adam yarı tanrı bir zahmet yeniversin o da. Senin istediğin Hulk evrenin en güçlü varlığı olsun hiç yenilmesin . Öyle olsa diğer kahramanlara haksızlık olur. Bence Marvel filmlerinde tüm kahramanların güç oranı dengeli bir şekilde dağıtılmış .

Soft Box Türkiyeyoutube
    Yenilmezler | "Hulk, Ez Ve Geç" | HD
    https://www.youtube.com/watch?v=D_h98h8qwo4&feature=youtu.be&t=136

dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bs2G

dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bs2H

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 12 Nisan 2019; 15:27:17 >

• Baktım da Thanos, Hulk'ı adeta bir sokak dövüşçüsü havasında dövmüş. Güzel dövmüş

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Moueson kullanıcısına yanıt
    thor tanrı ona lafım yok.ama hulku meydana getiren gama radyasyonu gama enerjisi evrenin bilinen en güçlü ışınlarından biri.yani hulkta öyle yabana atılacak bir karakter değil.benim zaten rahatsız olmamın sebebi hulk vs. thor adlı animasyon filminde hulk thoru öldürdü.ama ragnarokta yenildi.hulk yenilecekse ya her yerde yenilsin ya da hiç yenilmesin.marvel neden bu kadar kafa karıştırıyor anlamış değilim

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Sen hulkla nasıl dalga geçersin, dış mihrak mısın?

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • hahaha o kadar kişi dövdü ki hulku bende olsam bende hulka dönüşmem gelen dövüyo giden dövüyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hulk öfke ve kontrolsüz güçtür. Kapistigi her dövüşünde kontrolsüzce kaybetmistir. Ragnorok filminde Hulk tamamen kontrolü ele geçirdiğinde ise bizim görmediğimiz vilian ile dövusup gezegenin en büyük savaşçısı olmuştur. Yenilmezlerin son filminde Hulk profesör hulka dönüşecek. Muhtemelen Bruce hulka bak bize beyin lazım benim kontrol etmeme izin ver diyip en güçlü Hulk formuna dönüşecektir. (Spoiler değil zira çıkacak olan figürlerden bile profesör Hulk karakteri olarak görünüyor.)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt
    Gama ışınları evrenin en güçlü ışınlarından biri değildir, en güçlüsüdür. Teorik olarak hulkun gücünün sınırı yoktur. Hulku karadeliklerin yanına götürürsen onları içine çekip enerjiye dönüştürür. Süpernova patlamasının yaydığı enerji güneşin 10 milyar yılda yaydığı enerjiye eşittir (korkunç bir güç). Hipernovalar ise süpernovanın yaydığı enerjinin binlerce katıdır. Şimdi hulkun hipernovanın yanına götürüldüğünü ve bütün gama radyasyonunu içine çektiğini düşün. Böyle bir hulkun yanında ne thor ne hulkbuster ne de thanos(sonsuzluk eldiveni olmayan) kalır. Dediğim gibi bunlar teorik olarak mümkün, adamlar bunu sinemaya nasıl aktarsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korsan -- 12 Nisan 2019; 16:58:14 >
  • Ayrıca telif haklarından söz ediliyordu hulku ileriki filmlerde görmeyebilirmişiz. Sinema bölümüne sor yanıtını alırsın.

yav dostum iyi hoş diyorsunda o zaman ragnarokta hulk nasıl surturu yenemedi? eğer madem elinde o kadar güç var surturu yenip asgardı kurtarabilirdisurtur bile yendi hulku.surturun gücünü biliyorum.odinden daha güçlü olduğu söyleniyor.ama hulk madem en güçlü ışının vücut bulmuş hali e o zaman surturuda yenmesi gerekmiyor mu? kaldı ki surtur sadece ateş elementinin gücüne sahip.ateşi manipüle edebiliyor vs vs. infinity wara hiç değinmiyorum.thanos hulku perişan etti.hemde eldivensiz.
  • Katılıyorum. Hulk normalde çizgi romanlar vb. hesaba katılınca aşırı güçlü bir karakter. Ama sinematik evrende olduğundan daha güçsüz gösteriyorlar hep. Hulk diğer karakterlerin çoğundan açık ara daha güçlü.
    Öncelikle ragnarok filmini izlemediğim için surtur'un ne olduğunu bilmiyordum. Şimdi youtube'a baktım 2 dklık videoydu zaten. Ordaki hulka hulk demem. Yukarda yazdığım full power gücündeki hulku koy surturun karşısına ondan sonra izle. "Hulk madem en güçlü ışının vücut bulmuş hali" cümlen yanlış. Öyle demedim hulkun gücünün kaynağı budur dedim. Hulk şu an en güçlü halinin bilmem kaç katrilyonda birini kullanıyordur. Sadece filmlerini izleyip aga max gücündeymiş işte demek çok yanlış. Bu yazdıklarım hulk vs thanos içinde geçerli

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.