Şimdi Ara

Son ses ilahi açan tayfa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volume e göre fazla sevap mı kazanıyor acaba? Camlar açık son ses ilahi açıp geziyor.Müzik olsa yine rahatsız olur şikayet ederdim de ilahi sonuçta.Siz ne düşünüyorsunuz?

• yanına gidip usulca rahatsız olduğunu söyle.karşı cins isen saçını çekebilirsin ama öğretmene söylerse eline cetvelle vurur baştan söyleyim
  • Hiç rast gelmedim aracında son ilahi dinleyen birilerine. Düşündürücü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Kendrick

yanına gidip usulca rahatsız olduğunu söyle.karşı cins isen saçını çekebilirsin ama öğretmene söylerse eline cetvelle vurur baştan söyleyim

usulca rahatsız olduğunuzu söylerseniz dinsiz kafir olarak biletiniz kesilir ve linç edilirsiniz
  • Aga nerde yaşıyorsunuz siz son ses ilahi açıp gezmek nedir
  • Dün akşam bizzat şahit olduğum olay, Sami yusuftan bir ilahi açıp son sesle caddede gezen bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükken ailemle birlikte sultanahmete ziyarete gitmiştik bir kaç aile. Kocaeliden istanbula gidene kadar son ses ilahi açmıştı şoför kapa dediysem de kapamadı yaşım küçük diye takmadı. Kafamız patladı minibüste. Heralde ciddi ciddi sevaba giriyorum sandı halbuki bana eziyet etmişti başım ağrımıştı. Çok sinirlendim inince ters ters konuştum falan neyse gezdik ettik ardından orucu açtık dönerken yine yüksek ses açınca bağırmaya başladım azarladım beni susturdular daha sonra başımız ağrıyo kıs şunu dedi kadınlar adam kısmak zorunda kaldı ama yine de kapatmadı eve gidene kadar çaldı. O gün adama ne sövmüştüm orada sevaba girdiysem bile 10 katı günahı kazandırdı bana söve söve. O adamı hiç unutmıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç rast gelmedim. Açanın da sevaba girmediği rahatsız ettiği kişilerin hakkına girdiği aşikâr.

• uyumak istemeyen adam U kullanıcısına yanıt
    hayır en fazla sınıf başkanı adınızı tahtaya yazar.öğretmen sınıfa girdiğinde durumu izah edebilirsiniz

• İlahi değil de, son ses sawarimli neşit dinleyen var.

• ilahi dinlemenin nesi sevap götünüzden element uydurmayın

• ilahi ne la müzik rap falanmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.