Şimdi Ara

Son raddeye geldim aylem para vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık dayanacak gücüm kalmadı – yol gösterecek tek bir kişi bile yok

Buraya yazmak benim için kolay değil ama gerçekten son noktaya geldim.

Uzun zamandır tek başıma ayakta durmaya çalışan, kimseye yük olmamaya çalışan biriyim. Hayatım boyunca “çalış, çabala, kendin yap” denildi ve ben de öyle yaptım. Hukuki mücadeleler verdim, emek harcadım, zamanımı ve paramı ortaya koydum.

Ama bugün geldiğim noktada aylemden bile maddi ya da manevi destek göremiyorum. İnanın bu insanın içini en çok acıtan şey. “Aylem var” diyememek. Para istemek değil mesele; yalnız bırakılmış hissetmek.

Şu an ciddi şekilde sıkışmış durumdayım. Borç değil, lüks değil; ayağa kalkabilmek için yön, akıl ve destek arıyorum. Kapı kapı dolaşacak halim kalmadı. Kimse yol göstermiyor, kimse “şuradan tut” demiyor.

Buraya acındırmak için yazmıyorum.

Sadece gerçekten çıkış yolu arayan bir insanım.

Deneyimi olan, benzer şeylerden geçmiş, bir cümleyle bile olsa yol gösterebilecek biri varsa… Lütfen yazsın.

Yalnız gezince de iyice bunalıyorum yok mu yol gosterecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aylen sana para vermek zorunda değil

neden hocam

Ben de onu diyorum. Tmk 364 den nafaka davası aç diyorum. Adam hala yol gosterin elimden tutun diyor dalga geçer gibi. Yahu elinden tutuyoruz. Yol gosteriyoruz. Tmk364 diyoruz. Sen ki dava açmaktan anlamayan çekinen bi adam da değilsin

bazen malın mullkun içinde nakit sıkışıklığı olabiliyor. Bakıyorsun 100 milyonluk malın bar cebinde 100 tl yok. Oyle durumda da nakit akışını bilanço nedir vs diyip o konulara çalışmak lazım

@turnolineam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 22 Aralık 2025; 16:22:50 >

• Yıllardır iş kurmaya çalışıyorsun olmuyor. Gir biyere maaşlı çalış,hayatına ona göre yön ver. Belki ailen sende potansiyel görmüyor,parayı heba edersin diye vermek istemiyorlar. Gerçi bu yaştan sonra maaşlı da çalışamazsın. Bir araba vs al şoförlük falan yap.

Sat 1 tane tarla ye parasını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.