|
Artık dayanacak gücüm kalmadı – yol gösterecek tek bir kişi bile yok Buraya yazmak benim için kolay değil ama gerçekten son noktaya geldim. Uzun zamandır tek başıma ayakta durmaya çalışan, kimseye yük olmamaya çalışan biriyim. Hayatım boyunca “çalış, çabala, kendin yap” denildi ve ben de öyle yaptım. Hukuki mücadeleler verdim, emek harcadım, zamanımı ve paramı ortaya koydum. Ama bugün geldiğim noktada aylemden bile maddi ya da manevi destek göremiyorum. İnanın bu insanın içini en çok acıtan şey. “Aylem var” diyememek. Para istemek değil mesele; yalnız bırakılmış hissetmek. Şu an ciddi şekilde sıkışmış durumdayım. Borç değil, lüks değil; ayağa kalkabilmek için yön, akıl ve destek arıyorum. Kapı kapı dolaşacak halim kalmadı. Kimse yol göstermiyor, kimse “şuradan tut” demiyor. Buraya acındırmak için yazmıyorum. Sadece gerçekten çıkış yolu arayan bir insanım. Deneyimi olan, benzer şeylerden geçmiş, bir cümleyle bile olsa yol gösterebilecek biri varsa… Lütfen yazsın. Yalnız gezince de iyice bunalıyorum yok mu yol gosterecek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler