Selam arkadaşlar size bir sorum var.Kuzenim geçen hafta Avea kontör kart almış fakat dün son kullanma tarihinin geçmiş olduğunu gördüm Avea müşteri hizmetleri kartın fotokopisini ve durumu anlatan bir dilekçeyi bize faks yoluyla gönderin biz inceleyelim demişler.Fotokopiyi yarın göndereceğim ama sonuç ne olur inceleme sonunda ne gibi bir uygulama söz konusu olur bilgisi olan var mı ?
avea ve turkceli bilmiyorum.
vodafone/telsim son tarihi geçmiş kontörler sorunsuz anında yüklenebiliyor.
Hayır yüklemeye çalışmadık kartın üzerindeki plastik kaplamayı bile çıkarmadım müşteri hizmetlerindeki bayan size 1 hafta içinde inceleme yapılıp bilgi verilir demiş bakalım yarın faksı yollayalım ona göre bir şey yaparlar artık
siz son kullanma tarihini nasıl gördünüz...Yada kontörü alınca ona dikkat mi ettiniz...Ben hiç bakmıyorum son kullanmaya Zaten dikkat çekmiyor ki..
Bayat kontör diye buna denir. Yalnız üstündeki resimden falan da ayırt edilebilir çünkü son kullanma tarihleri uzun oluyor. Tabi oda sıcaklığında saklamanız lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN
siz son kullanma tarihini nasıl gördünüz...Yada kontörü alınca ona dikkat mi ettiniz...Ben hiç bakmıyorum son kullanmaya Zaten dikkat çekmiyor ki..
500 kontör almış Avea abone merkezinden bende öylesine bakarken gözüme çarptı ayrıntıları kaçırmam
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
avea ve turkceli bilmiyorum.
vodafone/telsim son tarihi geçmiş kontörler sorunsuz anında yüklenebiliyor.
telsim yada vodafon ların son yukleme tarihi yok telsim vodafona gectikten 6...7 ay sonra bile my cep kontorleri hala bulunuyordu
Bayat kontör diye buna denir. Yalnız üstündeki resimden falan da ayırt edilebilir çünkü son kullanma tarihleri uzun oluyor. Tabi oda sıcaklığında saklamanız lazım.
Bugün 500 ü aradım kartı aktive etmişler bu gece yükleyecem.
Ne diyelim. Hayırlı olsun sana
Bidahaki sefere Son kullanma tarihine dikkat et
Merhaba yine aynı durumla karşı karşıya kaldım bu sefer ben buldum on civarı 150 kontör kart buldum eşyaları karıştırırken kartlar yüklenmemiş halde duruyor.Avea müşteri hizmetlerini aradım kartların geçerlilik süresi 31 Aralık 2011 de doluyor ne yapmam gerekir süre geçince yine de yükleyebiliyor muyuz diye sordum hayır yüklenmez Avea İletişim Merkezlerine gitmeniz ve oradan faks çekmeniz gerekir dediler bende daha önce böyle bir durumla karşılaştım yükleme yapınca sorun olmuyor dedim yanlış biliyorsunuz dedi tamam dedim.Baktım kartın birinin geçerlilik süresi 31 Aralık 2010 da dolmuş yükleyim bakalım ne olacak dedim tahmin ettiğim gibi kart yüklendi hediyesi de geldi bu Avea müşteri hizmetleri kadar işini kötü yapan firma görmedim bana yanlış bilgi veriyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme