Şimdi Ara

Son günlerde 9xx alan arkadaşlara paralarını nasıl kurtaracaklarını anlatıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 900 serisini son günlerde alan arkadaşlara paralarını nasıl kurtaracaklarını anlatıyorum,dikkatli okuyun ;)

1-eğer kartınızda en ufak bir cw bile varsa işiniz kolay,hemen aldığınız yere götürüp hediye çekinizi alıyorsunuz,ama kartınızda cw yoksa işler burada biraz sizin ağız yeteneğinize kalıyor...
    2-kartı nereden aldıysanız oraya gidilir
    3-kartın cw'li olduğu iddaa edilir
    4-denemesinin yanınızda yapılması ve beraber görmek istediğiniz satış danışmanı arkadaşa söylenir
    5-burası en önemli konu,kart takılıp bilgisayar açıldığında ağzınızla cw efekti vermeye başlıyorsunuz...ne kadar inandırıcı olup olmayacağı artık size kalmış.fail de olabilirsiniz win de :))

görüyorsunuz cw bile sizi kurtarıcı bir durum olabiliyor :)

hadi bol şans :))

edit:overlord7134 isimli arkadaşımızdan altın gibi fikirler,yeni teknikler geldi,hemen paylaşıyorum...

Biraz profca araştirin daha iyi bence direk pencil modla voltaj verip vga arızalandırın zaten bizim tr RMA çalişanlar okadar bilgili olmadığı için onu sizin bozduğunuzu bile anlayamazlar tamir edemeyecekleri içinde yenisi yada para iade isteyin direk olmadi bios göçertin VGA'nin zaten dual bioslu değil nvidia kartlar gene yapamaz bizim RMA cilar zaten yurt dışına kartları postalamaktan başka yaptıkları bişi yok.
    Nerden biliyorum Asus kart bozmuştum adamlar tamir edemeden bana geri yolladilar bende açtim teli ağzıma gelen söyledim sonra müdürleri arardi sorun ne dedim sorunudami ben söyleyeyim bios yanmiş e salaklar tamir edin edecek kadar bile kapasiteleri yok 0 kart yolladılar .
    Bide bana demezmi 5yıldır rma çalişani bulamadi sorunu siz nasil buldunuz türkiye RMA servisleri acinacak haldeler malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-775CF0D93 -- 7 Mayıs 2016; 18:19:50 >

• Arkadaşı alın burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Vay arkadaş biz bunu nasıl düşünemedik? Hemen yarın gidip Gtx 980 alıyorum ertesi gün aldığım yere götürüp senin dediklerini yapıyorum. Hdi kib bye.

• edit;yeni teknikler geldi,faydalanabilirsiniz isterseniz

900 serisini son günlerde alan arkadaşlara paralarını nasıl kurtaracaklarını anlatıyorum,dikkatli okuyun ;)

1-eğer kartınızda en ufak bir cw bile varsa işiniz kolay,hemen aldığınız yere götürüp hediye çekinizi alıyorsunuz,ama kartınızda cw yoksa işler burada biraz sizin ağız yeteneğinize kalıyor...
    2-kartı nereden aldıysanız oraya gidilir
    3-kartın cw'li olduğu iddaa edilir
    4-denemesinin yanınızda yapılması ve beraber görmek istediğiniz satış danışmanı arkadaşa söylenir
    5-burası en önemli konu,kart takılıp bilgisayar açıldığında ağzınızla cw efekti vermeye başlıyorsunuz...ne kadar inandırıcı olup olmayacağı artık size kalmış.fail de olabilirsiniz win de :))

görüyorsunuz cw bile sizi kurtarıcı bir durum olabiliyor :)

hadi bol şans :))

edit:overlord7134 isimli arkadaşımızdan altın gibi fikirler,yeni teknikler geldi,hemen paylaşıyorum...

Biraz profca araştirin daha iyi bence direk pencil modla voltaj verip vga arızalandırın zaten bizim tr RMA çalişanlar okadar bilgili olmadığı için onu sizin bozduğunuzu bile anlayamazlar tamir edemeyecekleri içinde yenisi yada para iade isteyin direk olmadi bios göçertin VGA'nin zaten dual bioslu değil nvidia kartlar gene yapamaz bizim RMA cilar zaten yurt dışına kartları postalamaktan başka yaptıkları bişi yok.
    Nerden biliyorum Asus kart bozmuştum adamlar tamir edemeden bana geri yolladilar bende açtim teli ağzıma gelen söyledim sonra müdürleri arardi sorun ne dedim sorunudami ben söyleyeyim bios yanmiş e salaklar tamir edin edecek kadar bile kapasiteleri yok 0 kart yolladılar .
    Bide bana demezmi 5yıldır rma çalişani bulamadi sorunu siz nasil buldunuz türkiye RMA servisleri acinacak haldeler malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Vallahi bende zamanında konu açmıştım benim GTX 950 kuş gibi şıkıyor valahi baya bi CW var.

GTX 1050 çıkınca iade edicem.

üzerinden uzun zaman geçerse almazlar haberin olsun.

Garantinin son ayi da olsa alip yenisiyle degistirmek veya iade yapmak zorundalar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auriestdivinum

2 defa asus matrix 980 ti değiştirdim cw sorunu yüzünden son 1 ayda. 3. kartı kullanıyorum 1 haftadır ki bunda da cw var. Cuma günü gidip bu kartı iade vereceğim 3200 lira para çekini alacağım

sen şanslı olanlardansın ,ver kartı al çeki.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.