Şimdi Ara

(Son güncelleme 27 Ağustos) Sıfır Golf ile opetten aldığımız ilk yakıttan sonra yolda kaldık. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
3
Favori
45.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam çok geçmiş olsun moral bozucu bir olay fakat inanın klasik olacak ama herşey boş insanlar en mutlu olduğu anda herşey mükemmel giderken basit bir hastalıktan ölüyor veya hayatları darmadağın oluyor. Araç altı üstü demir yığını sağlığınız yerinde olsun insallah kazanır daha yenilerini iyilerini alırsınız bu günleride bir anı olarak gülerek arkadaşlarınıza anlatırsınız.

  • Evet, hemen konuya forumun daimi vag profesörü
    @daswagen i davet ediyoruz.

    Konuyla ilgili olarak, segmentinin banisi golf ün daha 2 km de yolda kalması hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Bütün forum sizden bir açıklama bekliyoruz.

    Bu arada konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun diliyorum, umarım en kısa zamanda sorunu çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok gecmıs olsun. Benzin ist kaynakli degildir diye dusunuyorum cunku IStanbulun 1/3u oradan aliyor. TR' nin en buyuk 3 istansyonundan biridir..

  • 2018 A3 1.6 TDI aracımla geçen ay yolda kaldım. OTOYOL A.Ş. işletmesindeki yeni yolda Bursa'dan İzmir istikametine giderken bir anda araç stop etti ve ne kadar şanslıyım ki vitesi 'N'ye alıp biraz ilerledikten sonra viraj arkasından Savaştepe mevkii LUKOİL istasyonu göründü araç tam durmadan oraya kadar yetişebildim. Gece saat geç olduğundan Balıkesir merkezden rica minnet bir usta getirttim, mazot geçen hortumlardan biri delinmiş ve bütün mazot yola akmış, araç herhangi bir Yakıt alın tarzı uyarı da vermemişti, 180-200 ile giderken araç stop etti ve depo son damlasına kadar bitmesine rağmen yakıt uyarısı vermedi hala 2 çizgi yakıt gösteriyordu. Full depodan 2 çizgiye inmiş 200 kilometre gelene kadar, ama son çizgiye düşüp kırmızı yanmadığı için benim dikkatimi çekmemiş. Kaput altındaki keçeden araç altı muhafazaya kadar her yer leş gibi mazottu ve durduktan sonra göl gibi damladı her yere. Son kasa Golf,Passat,A1-A3 araçlarda kronikmiş bu problem gelen usta direk o hortumun yedeği ile gelmişti yanında o kadar yaygın bir arızaymış. Benden bir kaç gün sonra da aynı aracın başka rengine sahip bir arkadaşım da aynı sebepten aynı hortum yüzünden yolda kaldı. Bahsettiğim arızanın görüntüsü ektedir.


    edit: Doğuş aynı hortuma 1800 küsür lira para istedi, usta 100 liraya daha farklı bir malzemeden taktı daha dayanıklıdır ömürlük vs. dedi ne kadar doğru zaman göstericek. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 4 Ağustos 2021; 15:51:1 >




  • Geçmiş olsun, geçen Youtube'da görmüştüm, yine böyle sıfır golf motor arıza ışığını yakıp deviri kısmış. servise götürüyorlar aracı, aracın motoru şişmiş sıcaktan diye göndermişler geriye :D Şaka gibi resmen motor şişmesi nedir?

  • darker kullanıcısına yanıt
    Doğuş maslağın yanında shell ve po var. Opetten daha yakın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyu felaket tellalları basmış. Bir durun hele da...

  • Aklı elden yakıtı Shellden..
    Her daim memnun kaldım dizel be nv zşn lpg hepsi de terayğalı baklava gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene oldu zaten neredeyse.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende ne zaman opetten alsam araba titremeye basliyor ve baska bir benzinlige kadar idare ettirip ustune farkli marka benzin aldimi titresim kesiliyir..onun icin ne zaman opet onunden geçsem söverim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder46 kullanıcısına yanıt

    aynı shellden aldığım halde motorun her yeri kurum bağlamıştı, egzozdan siyah duman atıyordu rölanti dalgalanıyordu. Bu markadan ziyade istasyona göre değişiyor. Sonrasında kapandı zaten o istasyon.

  • Çok geçmiş olsun, aracınız da çok güzel maşallah, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Umarım ilk ve son arızanız olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic canını sikma.. Oluyor.. Arabayi aldim passat almışım hemde ulan nasil hevesliyim felan.. Takk kaputa kar dustu.. Zar zor boyasiz duzelttik.. Takkk cukura girdi lastik jant yarildi.. Arabayi bi yere cektim yukardan arabaya bardak attılar on cam kırıldı.. Bunlarin hepsi 1 ayda oldu.. Dugune gittim arabaya vurup kactilar tamponu kirdilar.. Vs vs.. Simdi mutluyuz cok sukur 2 senedir kazamiz yok.. Araban cok guzel maşallah ates ediyor.. Ailenle guzel guzel bin hicbirini takma kafaya nazardir olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengi de cok güzelmiş maşallah tam nazar değmelik renkmiş

  • Sanayide iyi bir ustaya misafir ol akşama kadar otur bak bakalım hangi arabalar daha çok geliyor vw mi yoksa renault mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam, moralleri bozmayın hakkınızı da sonuna kadar arayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErkanCo kullanıcısına yanıt
    Yakıt bulanık sarı renk. Benim bildiğim benzin berrak olur. konuda Opet gördüm diye söylemiyorum: Ben Opet'ten kesinlikle benzin almam. Yıllar önce spor motosikletim için Opet'ten benzin almıştım, vuruntu yapmayan motor vuruntu yapmaya başladı! O günden sonra Opet'i sildim. BP ve Shell'i tek geçerim. PO da iyidir.

    1.0 motor biraz sıkıntılı. Normal ölçüde binek otomobil için 1.0 sinekten yağ çıkarmak gibi geliyor bana. Bence 1.2 minimum olmalı. Herşeyin bir ölçüsü var. Araçtaki sıkıntı kalitesiz benzinden kaynaklı fakat 1.0 değil de 1.2 ve yukarısı olsaydı, kalitesiz benzin bu kadar sorun çıkarmazdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes golf'e, vw'ye, doğuş'a linç için pusuda 😀.

    H

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı hatası  

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.