Şimdi Ara

(Son güncelleme 27 Ağustos) Sıfır Golf ile opetten aldığımız ilk yakıttan sonra yolda kaldık. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
3
Favori
45.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle avukat ile hareket edin, yazışmalar resmi olsun sözlü telefonlu şeylere tamam demeyin. Burası türkiye.. Üzerler hocam seni. Çok geçmiş olsun kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm.

  • Opet'in yakıtlarını beğenmiyorum ancak Maslak Opet'in ana istasyonu gibi neredeyse. Genellikle çok lüks araçlar kullanıyor. Yakıttan olacağını düşünmüyorum ben de. Geçmiş olsun, umarım başınız çok ağrımaz.

  • Bu yeni golfle ilgili YouTube da sorun yaşayıp yolda kalanları izlemiştim sıkıntı büyük gorunuyo


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumları biraz okudum. inanılmaz rahat ve bişey olmazcılar var. yapılır edilir diyor. ulan adam 2km gitmemiş aracla ne tamiri? ayrıca ne yapılacagını kim bilebiliyor. yakıt sistemi motor belki komple inicek. konuyu acan adamı yanlış yonlendirmeyin. ve yine bazı duyarlı arkadaşlar hemen yazmış. hemen bugun bir avukat tutun. buyuk sehirlerde iseniz hemen saga sola haber salın bu durumlarda dişli saglam avukatlarla gorusun.mahkeme yuzde yuz sizi haklı cıkartcaktır. hemen başvurunuzu yapın aracın yenisini isteyin. 3 ay 6 ay bideha beklersiniz bişey olmaz ama o aracı istemeyin. bitti başka bir secenek yok.

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Bu yorumu yazmak için para almadıysan zeka problemin var demektir. Bedava cigarayı havada ağzıyla kapacak adam golfü beğenmiyor.

  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Böyle saçma birşey ilk defa görüyorum golf almayın rüzgarda savruluyor, direksiyonu soyuluyor vay be çok kötü dertler bunlar hocam rabbim sabır versin direksiyon soyulursa arabayı yolda bırakıp çekiciyle çekmek lazım 😂 Valla Vw golf var bizde meganada corollayada leonada ceratoya da lineasina egeasına ticarisine çok arabaya bindik ama bunların arasında hem kullanım hem konfor hemde yalitim vb anlamında en kralı golftür. Manuel 1.4 122lik golf 7 çok da güzel araç. Bence bir sürün deneyin. Ha yakıt derseniz dizeli de var?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hasan7 kullanıcısına yanıt

    Bence ilk günden olması büyün şans olmuş hocam. SOrun bence yakıttan değildir. O nedenle ilk günden oldugu için doguş topu başkalarına atamaz. Burada 2 muhatap var biri opet diğeri doğuş. AMa 3-4 ay sonra olduğunu düşünsenize. Doğuş direk aldığınız yakıtlardan falan diyerek zırvalamaya başlardı.


    konu sahibinede büyük geçmiş olsun. Moral bozmayın dediğiniz gibi kısmet. Umarım en kısa zamanda sorun çözülür.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuş Kafası

    Nazar haktır hocam, lakin her şey bir sebebe bağlı olarak meydana gelir. Bu durumda şu yargıya varabiliriz ; pompacının yahut çevreden bir başkasının nazarının değmesi sonuç ise, motorun arıza yapıp yolda bırakması sebeptir.

    Not: İmamım
    Bence olaya felsefi açıdan bakarsak tam tersi hocam :))

    Yani şöyle; yeni ve dikkat cekici bir araba alip, o arabayi hayati boyunca çalışsa bile alamayacak bir garibanın dikkatini çekmek sebep, ve bu dikkat çekilmesi sonucu gerceklesen nazar yuzunden arabanin basina gelen bela ise sonuç oluyor benim fikrimce.

    Saygilar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opet maslak benzini ne kadar kötü olabilir ki araba ilk benzinde yolda kalsın. Yoğun bir yer, vızır vızir millet benzin alıyordur, kaç tanesi o gün bozulup da yolda kalmıştır acaba?
    Ne doğuş arabamda sorun var diyecek ne de opet benzinimde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sahibi arkadaş ayrıca belirtmek isterim.


    evdekilerin morali bozuk olabilir sizinkide muhakkak bozukdur. kucuk kız cocugu da arabamız bozuk binemedik diye uzuluyordur. burda en metanetli sizin durmaniz lazım. saglam ve dik durun . 1000 de 1 olabilecek bişey sizin basınıza geldi. olabilir. tamamen elektronik bir araba. her tarafı sensorlu. eski arabalar gibi mekanik degil ki. moral men cökmeyin lütfen. benim de bir akrabam var. mercedes suv aldı 1 milyona yakın parayla galeriden cıktı cevre yoluna evine giderken insaat iscilerini tasıyan araba kontrolunu kaybediyor yolda ve sag arka tekerlek ve aks ı kırdı. adam evladı ölmüş gibi üzülmüştü. yapcak bişey yok. bununla geçmiş olsun. belki büyük bir belayı büyük bir kazayı başınızdan def ettiniz. yengeye ve cogunuza lütfen boyle söyleyin.allah saglık sihhat ve ailenizde bir olmayı nasip etsin. gerisi onemli degil hocam.


    konuyu da acmanız cok iyi oldu. hatta olası kotu aksi bir durumda butun dökümanları toplayın . en kötü senaryo icin. belki haber kanallarına gonderceksiniz belki sosyal medyada hakkınızı aramak icin o dokumanları paylaşıcaksınız. eliniz güclü olması lazım.ama lütfen bugun hemen bir avukat işini halledin.ve avukat tuttugunuzu dogus oto ya bildirin. emin olun arsızın hakkından arsız anlar. onlar ne demek isteyeceginizi anlıyacaktır.bir rus ata sözü '' plan, program yapmadan tuvalete bile gitmeyin ''





  • ErkanCo kullanıcısına yanıt

    benzin hemen uçar ağzı açık olursa, numune uçmadıysa tank dibinde biriken su gelmiş olabilir. Tankta yakıt az kaldıysa dipte biriken suyu çekebiliyor pompalar.

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Bas bas bagirirsin tabi renault calisani oldugun icin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamlı maslak opetten mazot alırım. Bi sorun yaşamadım hiç şimdiye dek. Hatta çevrede en güvenilir istasyon olarak orayı düşünüyorum ben. Yakıtlı ilgili değildir sanırım. Pek mümkün olmaz belki ama bi şekilde yakıt pompası hava yapıp yakıtı motora ulaştıramamış olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal benzin mi aldınız katkılı mı? Turbo benzinli motorlarda örneğin Shell'den alınan düz benzin biraz sarsıntı yaparken, V-Power daha rafine çalışıyor. Genelgeçer bir bilgi değil ama etrafımdaki kullanıcı deneyimleri bu şekilde.

  • Biri gelmiş VW karalıyor almam diyor diğeri şöyle diyor abi kul yapısı alet olabilir. Sıfır araçta daha hevesini tadamamışken böyle bir olay çok üzücü. Sonucu merakla bekliyorum. OBD cihazında ne çıkmış arıza olarak bilginiz var mı ?


    Sorun olarak tabiriniz benim eski aracımda bobinin biri yanınca olan sıkıntıya benziyor. 4 silindir araç 3 silindire düşüyordu bu durumda. Sizinde bir buji veya bobin arızası olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 4 Ağustos 2021; 10:0:14 >
  • Benzin yerine mazot doldurulmuş olabilir mi? yakıtın rengini bu karışıma benzettim.

  • Çok geçmiş olsun. Olacağı varmış. Hayırlısı olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sorun çözülür, aracınıza kazasız belasız binersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maslak opet, istanbuldaki maslak gibi oto sanayi modifiye vb gibi mekanların bolca bulunduğu bir yerdeki bir istasyon. Sorunlu olma ihtimallerini hiç düşünmüyorum. Gün içinde oraya ne bentleyler ferrariler vs geliyor.
    Denetimleri sık ve usulüne uygundur diye düşünüyorum.

    Umarım süreçte mağdur olmazsınız. Bilirkişi raporu sonucu yakıtta bir sorun olmadığı anlaşılırsa kesinlikle araç iadesi veya değişimi konularında ısrarcı(hatta çirkef ve pislik) olun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 4 Ağustos 2021; 10:29:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun . Başına gelen anlar . İnşallah en kısa sürede aracınıza kavuşursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.