Şimdi Ara

Son düzenleme ile fiyatı değişen iphone 6s sahipleri ne düşünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son gelen fiyat güncellemesi ile birlikte 6s lerde 16 ve 64 gb modeller görünmüyor. 32 gb modeli 2750 tl 128 gb modeli ise 3150 tl civarı satışta. 16 ve 64 gb cihazların 2. El fiyatları allak bullak olucak sanırım. Tam da satmayı planlarken kötü oldu bu değişiklik.

64 gb 6s i kaça satabilicez çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 7 Eylül 2016; 23:37:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz kaça satacağız cihazı daha çiziği yok 16gb siyah 6s 2018 şunat sonuna kadar garantisi var :/ 7 bence fena olmamış gibi ama kasa yine aynı abi az oval yapmışlar ama almak için erken 7s beklenmeli bence.

• Ben dahil çoğu iphone kullanıcısı apple ın eski modelinde indirime gideceğini tahmin etmedi. İndirime gitse bile depolamada değişiklik yapacağına şahsen ihtimal bile vermemiştim. Eski depolama seçenekleri kalsaydı çok afaki bir değişim olmazdı ama 16gb yerine 32gb gelmesi 64gb ın satıştan kalkması hiç iyi olmadı. Bakalım bende 6s 16gb telefonumu satışa çıkardım kaçtan satabilecem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Apple her yaptığı değişiklik ile kullanıcıyı küstürüyor bence hocam. Ben ilk kez iphone kullanıyorum 6s ile birdaha alır mıyım bilmiyorum. Bende fiyatlarda cok değişiklik olcagını sanmazdım iphone 6 da olduğu gibi olur demiştim ama ters köşe oldu

• Böyle olucağını bilseydim geçen ay bende 6 yı satardım 1800 tl ye. Şimdi 6s ler 1800 e düşücek zaten. Benim 6 iyice diplerde. O değilde bütün yaz 1300-1400 tlye koşa koşa gidip 5s alanlara noldu acaba şurda az daha bekleselerdi aynı paraya 6 alcaklarmış az daha.

Aslında bu politikayla iphone 7 nin 3200 3300 aralığında gelebileceğini söyleyebiliriz. Bu iyi bir şey hadi 6s i de indirim yaptın. ama hem 500 TL indirim yapıp hem depolamayı değiştirmek tam ters köşe oldu bize 5s ten 6s e kadar bütün telefonların ikinci eli tam allak bullak oldu bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam indirim gelmesi kaçınılmaz birşey tabiki de ama hem depolama hem fiyat dediğiniz gibi kullananlar için kötü ama yeni alıcaklar için on numara bi değişiklik oldu. 64 gb olanların 2. Eli ne kadar etkilenir bilmiyorum da 16 gb cihaza sahip olanlar büyük şanssızlık yaşadı. 5s lerin 2. Ellerinde de pek bi düşme olacağını sanmıyorum. Ama 6/6s ler tam f/p ürünü olucak. Aslında 6s ler bu depolama alanları ve bu fiyatlarla çıkmalıydı ya neyse:)

@hsaid

Hocam şuan en düşük ilan 2150 tl ye var yeni açılmış. Ama 2 binin üzerinde satılacağını sanmıyorum. Hafıza yeterli ise sizin için moralinizi bozmayın kullanmaya bakın bence
    @sahankazim

Orijinalden alıntı: sahankazim

6s harcandi baska bi sey degil. yaziklar olsun soylenicek soz yok. 6s 16gb hatasiz satmak istesem kaca satarim?

Bugun itibari ile 1800 sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 6s 64 gb cihaza sahibim. 2750 tl den ilan açmıştım sabah bakalım ne teklifler gelicek. Telefoncu arkadaşa da sorayım yarın. Aslında satmak gibi düsüncem yok ama her hamlede cihazın fiyatının düşüşünü görmek sıkıntıya sokuyor. Satıp plus 64 alabilirim

@..ScReaM

Hocam kendimi sizin yerinize koyunca anlıyorum sizi. Ben de yılbaşında 16 gb olanını almıştım 45 gün dayanabildim sonra satıp 64 e geçiş yaptım. Bakalım 64 lüklerin 2. Eli ne olacak. Birazda satıcılarla alakalı hemen elden çıkaralım düsüncesi olursa daha ucuza gider

@sahankazim

• Zaten her yeni iPhone modelinde bir önceki 100 dolar fiyat düşüyordu. Şimdi hem hafızayı düşürmüşler hemde fiyatı 100dolar çekmişler. Ortalama 500-600 gibi bir rakam oynamış
    Ve 6s 64 satışı artık apple'da yok. :) bence fiyatta çok büyük rakamlar değişmeyecek.

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Hocam 6s 64 gb cihaza sahibim. 2750 tl den ilan açmıştım sabah bakalım ne teklifler gelicek. Telefoncu arkadaşa da sorayım yarın. Aslında satmak gibi düsüncem yok ama her hamlede cihazın fiyatının düşüşünü görmek sıkıntıya sokuyor. Satıp plus 64 alabilirim

@..ScReaM

Hocam kendimi sizin yerinize koyunca anlıyorum sizi. Ben de yılbaşında 16 gb olanını almıştım 45 gün dayanabildim sonra satıp 64 e geçiş yaptım. Bakalım 64 lüklerin 2. Eli ne olacak. Birazda satıcılarla alakalı hemen elden çıkaralım düsüncesi olursa daha ucuza gider

@sahankazim

Umarım istediğiniz fiyata satabilirsiniz :)

• Mart başında MediaMarkt'ta indirim varken 2700 küsür TL olan 6s 16 Gb telefonumu o an aktif olan bir kod ile 2498 TL'ye temin etmiştim. Avantajix de MediaMarkt'tan arkadaşa ve kendime aldığım telefon için yaklaşık 160 TL ödeme yaptı. Yani telefon 2330 TL gibi bir fiyata gelmiş oldu. Şu an 2000'e bile satsam farkı kullandığıma sayarım. Onun dışında diğer arkadaşlar özellikle yakın zamanda telefonu alan arkadaşlar için kötü sürpriz oldu.

Apple keşke Samsung ile değer kaybetme konusunda değil de Note 7'de sunduğu teknolojik özelliklerle yarışsaydı.

Düzenleme: İmla, kelime değişikliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 8 Eylül 2016; 1:05:29 >
  • Onu bunu bilmem ama hala ip5 kullanıyorum mutluyum diplerde 😂 Kendinizi üzmeyin arkadaşlar cana geleceğine mala gelsin.. Baya da kullanırsınız o telefonları sizi baya götürür. Bardağın dolu tarafından bakıııın

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.