Şimdi Ara

Son Dakika! Yabancı Transferi Yok, Halil ve Sezer Beşiktaş'ta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.haber1903.com/Besiktas-4034-transferde_son_durum.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uefa listesinde olmamasında belliydi.

yazık oldu, izleyemeden gönderdik herifi, şimdi selçuk inan olur....
  • Sezer 10 numara transfer hayirli olsun.Biz salakligimiza doymayalim adami oynatmadan yolladik!
  • Halil
  • Sezer kiralık mı acaba,

Bu arada Samet Aybaba ile bence Beşiktaş ilk 3 ü zorlar.
  • Sezer için üzüldüm. Hayırlı olsun umarım sizde iyi oynardı bu yönetim transfer politakısını tekrar gözden geçirmek zorunda kalır.
  • Halil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son dakika !!! Quaresma KAP'ta
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • halil nedir abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • Yerli kalitesinin artması iyi oldu.Yabancıların kaprisinden,paragöz olmasından bıktık artık.
  • halil sezai anladım
  • Guzel
  • Transferin son günü dandik forvet V3.0 Halil Altıntop.Eski sürümler için bkz. V1.0 Fatih Tekke , V2.0 Edu
  • Halil koyu Beşiktaşlıdır, ha her Beşiktaşlıyı almalımıyız diye sorarsanız hayır elbette

Almeida'dan bin kat daha yararlı olur bence.

Sezer ise çok iyi transfer. Fernandes sakat-cezalı olsa bile Sezer + Oğuzhan o bölgeyi idare eder.
  • Sezer kiralik degilse iyi transfer. Altintop cok iyi bir transfer olmayabilir ancak bu sartlarda kim gelecekti beklentiler Zarate olunca begenmiyorsunuz tabi.
  • sezer icin yorum yapamam fakat halile hic gerek yok a2 birini oynatin daha iyi
  • ikisinide alamayız
  • Sezer iyi transfer. Fb de hiç şans bulamadığı icin kotu gösterildi. Ama Samet hoca ondan maksimum verim alır diye düşünüyorum. Es-es deki o iyi performansına bizde ulaşabilir. Halil transferi yanlış bence gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drenthe+Sezer olsa bari ya Halil nedir abi adam yıllık 2-3 gol atıyor yatıyor
  • Sezer i düzenli oynatırsa Samet Hoca (ki büyük ihtimal oynatacak) iyi bir patlama yapabilir
  • Sezer Öztürk inşallah gelir, başarılı olacağına inanıyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.