Şimdi Ara

SON DAKİKA SABRİ VE EBOUE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    riera > 10 X telles , tarık
  • ikisine de gerek yok tek ihtiyacımız ligi ve takımı tanıyan teknik direktör ama ne yazık ki o trende kaçtı elimizdekilere sahip çıkmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

oha millet tükürdüğünü yalıyor

kesinlikle doğru, arkadaş sabri.. neyse bir şey demicem
  • beyler bazı arkadaşlarımızın yorumlarını okurken çıldırıyorum ..

yahu bir adam 4 yıl önce iyi oynadı diye şimdide iyi oynayacak diye bir şey yok bu dediklerim engin baytar içindir .. ayrıca sabri nin dönmesi güzel bir olay ama aynısını eboue için diyemeyeceğim
  • Eboue yi bilemem ama şahsen Sabri ve Engin'i geri istemiyorum ben bir taraftar olarak, yattıkları yerden kazanıyorlardı, hadi Sabri de bir yerde tamam ama Engin en kısa sürede yollanır umarım diğer bir kaç kan emiciyle beraber.
  • arkadaş veysel beter sabri ondan beter yapmayın etmeyin sabri kim oynasın bu takımda artık
  • Şu saatten sonra Eboue oynasa ne olur oynamasa ne olur.Adam aylardır maçlara çıkmıyor,mental ve fiziksel olarak bitik durumda değilse eğer hiçbir şey bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

oha millet tükürdüğünü yalıyor

kesinlikle katılıyorum, biz sabri olayını aşmıştık sanki ne güzel kadro dışıydı, eboue keza gene öyle yarın bir maçta yatar kalkmaz yerden gene söversiniz, milletimiz balık hafızalı.
  • Valla Sabri değil de Eboue'yi isterim şuan hepsinden iyi oynar. Demek ki kadro dışı oyuncular yönetimin isteğiyle olmuş yönetim değişince kazanacağız deniyor. Neyse Prandelli'yi göndersinler başta.
  • Sabri eboue ye laf ederiz eleştiririz ama takımdan paralarını alıyorken kadro dışı bırakılıp bize kademe bilmeyen Tarık Veysel Salih tank gibi hamitle kanat oynatacaklarına Üzülerek söylüyorum ama sabrinin ölüsü Veysel'den iyidir Tarık belki gelişme sağlar ama oda ağır ÇÖP bence kaç yaşına gelmiş dormund maçında kaçırdığı adamların haddi Hesabı yok tek maçla adam silmem ama tarık defansif olarak zekası sıfır ofansif olarak istatistik ortada neden alındı valla anlamıyorum ucuz olsa ok ama o paraya yine Ünal Aysal kitledi takıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabri ve Eboue'yi geri getirmek yeni yönetimin ilk yanlış işi olur.
  • Lan ne Sabri'si ne Eboue'si arkadaş.
  • hadi hayırlı olsun.inşallah enginde affedilir.
  • Umarım Sabri döner de Veysel yeteneksizinden kurtuluruz.
  • Sabri ve Engin neysede Eboue kazanılmalı, şu takımda onun gibi kanattan bindirme yapabilen bir oyuncu daha olmadı bu dönemde.
  • Ligi tanıyan adam arıyorsanız Prosinecki boşta beyler.
  • pili bitmiş yaşı kemale ermiş hayatı boyunca futbolunda bir gram gelişme olmamış sabri'yi kazanacakmışız. Allahım sen yardım et bize. gene kendine çalım atmalar saçma sapan ortalar adam kaçırmalar kademe hataları göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eboue hadi neyse de ne sabrisi ne veyseli arkadaş ya.Ulan bu adamlardan kurtulduk diye seviniyorduk 2 ay önce şimdi millet nasıl değişmiş.
  • Zamanında 7 ceddine sövdükleri adamların geri dönmelerini istiyorlar ne diyim çok garip balık hafızalı bir milletiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Engin'in ilk sezondaki katkısı muhteşemdi zaten, tartışmaya gerek bile yok. Yazdıklarına katılıyorum. Geçenlerde ortaya çıkan para saçma videosundan dolayı karaktersiz dedim.

Engin'in yaptığı olayın karaktersizlikle alakası yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.