Tanju Özcan CHP’den ihraç edildi - Son dakika haberleri – Sözcü https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem/tanju-ozcan-chpden-ihrac-edildi-7754897/amp< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 26 Temmuz 2023; 14:53:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son Dakika: Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan Partiden İhraç Edildi

-
-
Bu adama da çok acımıyorum Ekrem'in başkan olmasını istiyordu, Ekrem = Kılıçdar.
-
Tanju Özcan'ın savunmasını aldılar mı ?
Ne çabuk ihraç kesinleşti böyle :)
Lafa geldimi CHP içersinde özgürlük var hak hukuk adalet var demeye devam keeee...
Ensonhaber başlığı atmış.
-
Kk and içmiş CHP 'yi bitirmeye...
Demokrat dede diye pazarladilar ,içinden diktatör dede çıktı .
Yerel seçimde CHP 'yi yıkım bekliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
CHP'nin yerel seçim şarkısı:
Synthdexyoutube
Kılıçdaroğlu - Duyanlara Duymayanlara (Ai Cover)https://www.youtube.com/watch?v=UKoofA5Q5_g -
-
Üzücü olan şu ki sonuna kadar haklı bu dediklerinde.
Teyakkuztwitter
“CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan: Karar, sadece CHP’nin Atatürkçü gömleği çıkartmasını isteyen Sorosçuları, 10 Aralıkçıları, Badem bıyıklıları ve HDP’li terör sevicileri ziyadesiyle mutlu etmiştir.”https://twitter.com/teyakkuzhaber/status/1684178298769743874?t=55Lrj-Zb6RB_e2_GFsplEg&s=19
Tarikat liderimiz KK'ya dil uzatan herkes söyledikleri için pişman olacaktır.
Kasetle göreve geldi sadece kasetle gider.
Demokrat dedem kendisi dışında herkesin kellesini almaya devam ediyor.
-
Üzüldüm. Doğru söyleyeni 9 köyden kovar demiş atalarımız.
aynı kılıçtaroğlunun senelerdir seçim kazanamadığı gibi.
-
İktidara yakın medyanın kk'yı eleştirmesini de anlamıyorum. Arasalar böyle adam bulamazlar kendilerine yarayan.
Diktatöre diktatör diyemeyen şeref yoksunları varken ohooo…
-
Aynen böyle devam kılıştar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen bilirsin kılıçdaroğlu. Ama sen şunu bil, bundan sonraki seçimlerde tokadı bi güzel yiceksin.
-
CHP nin iç çekişmeleri anca hükümete yarıyor. Bi an önce toparlanmalılar.
-
Özcan hakkında, CHP Tüzüğü'nün "kesin çıkarma cezası gerektiren parti suçları" başlıklı maddesinin, "programa, tüzük kurallarına, kurultay, yetkili organ ve grup kararlarına aykırı davranmak" ile "partide aldıkları görev ve sorumlulukla ve üyelikle bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmak" bendleri kapmasında, kesin çıkarma cezası verildi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyki seçilmemiş diyorum kimbilir seçilse neler yapıcaktı, bari rte yi biliyoruz tanıyoruz,k.k tamamen karanlıklar prensi, karanlık bir adam başta kendine oy verenleri pişman ederdi zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Temmuz 2023; 20:29:47 >
Kk and içmiş CHP 'yi bitirmeye...
Demokrat dede diye pazarladilar ,içinden diktatör dede çıktı . Yerel seçimde CHP 'yi yıkım bekliyor |
Diktatöre diktatör diyemeyen şeref yoksunları varken ohooo… |
Üzücü olan şu ki sonuna kadar haklı bu dediklerinde. ![]() “CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan: Karar, sadece CHP’nin Atatürkçü gömleği çıkartmasını isteyen Sorosçuları, 10 Aralıkçıları, Badem bıyıklıları ve HDP’li terör sevicileri ziyadesiyle mutlu etmiştir.” https://twitter.com/teyakkuzhaber/status/1684178298769743874?t=55Lrj-Zb6RB_e2_GFsplEg&s=19 |
Tanju Özcan'ın savunmasını aldılar mı ? Ne çabuk ihraç kesinleşti böyle :) Lafa geldimi CHP içersinde özgürlük var hak hukuk adalet var demeye devam keeee... Ensonhaber başlığı atmış. ![]() |
Tarikat liderimiz KK'ya dil uzatan herkes söyledikleri için pişman olacaktır.
Kasetle göreve geldi sadece kasetle gider. |
Benzer içerikler
- 14 temmuz filmi
- yossi imamoğlu kimdir
- iş kurmak istiyorum
- gerçek atatürk kimdir
- yossi kohen kimdir
- jaecoo 8
- yüzde 40 yerli araçlar
- youtube premium fiyat
- yurt dışı telefon
- stanley geri çağırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X