Şimdi Ara

Son Dakika: Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan Partiden İhraç Edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son Dakika: Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan Partiden İhraç Edildi
    Son Dakika: Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan Partiden İhraç Edildisözcü
    Tanju Özcan CHP’den ihraç edildi - Son dakika haberleri – Sözcü
    https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem/tanju-ozcan-chpden-ihrac-edildi-7754897/amp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 26 Temmuz 2023; 14:53:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kılıçdaroğlu yönetimi parti içindeki muhalifleri bastırmaya devam ediyor.

Bugün Kılıçdaroğlu ve ekibi yeni bi parti kursun bu iğrenç yönetim şekli ve muhalefet anlayışı ile, partideki bu zihniyet ile %1 oy alamazlar. CHP nin adını sonuna kadar kullanıyorlar. Bu yüzden partiyi baştan sona ele geçirdiler.

Üzücü olan şu ki sonuna kadar haklı bu dediklerinde.

Teyakkuztwitter
    “CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan: Karar, sadece CHP’nin Atatürkçü gömleği çıkartmasını isteyen Sorosçuları, 10 Aralıkçıları, Badem bıyıklıları ve HDP’li terör sevicileri ziyadesiyle mutlu etmiştir.”
    https://twitter.com/teyakkuzhaber/status/1684178298769743874?t=55Lrj-Zb6RB_e2_GFsplEg&s=19
  • Bu adama da çok acımıyorum Ekrem'in başkan olmasını istiyordu, Ekrem = Kılıçdar.

• Tanju Özcan'ın savunmasını aldılar mı ?

Ne çabuk ihraç kesinleşti böyle :)

Lafa geldimi CHP içersinde özgürlük var hak hukuk adalet var demeye devam keeee...

Ensonhaber başlığı atmış.

• Kk and içmiş CHP 'yi bitirmeye...
    Demokrat dede diye pazarladilar ,içinden diktatör dede çıktı .
    Yerel seçimde CHP 'yi yıkım bekliyor

• Kılıçdaroğlu yönetimi parti içindeki muhalifleri bastırmaya devam ediyor.

Bugün Kılıçdaroğlu ve ekibi yeni bi parti kursun bu iğrenç yönetim şekli ve muhalefet anlayışı ile, partideki bu zihniyet ile %1 oy alamazlar. CHP nin adını sonuna kadar kullanıyorlar. Bu yüzden partiyi baştan sona ele geçirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 26 Temmuz 2023; 21:38:39 >

• CHP'nin yerel seçim şarkısı:

Son Dakika: Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan Partiden İhraç EdildiSynthdexyoutube
    Kılıçdaroğlu - Duyanlara Duymayanlara (Ai Cover)
    https://www.youtube.com/watch?v=UKoofA5Q5_g
  • nForcer N kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzücü olan şu ki sonuna kadar haklı bu dediklerinde.

Son Dakika: Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan Partiden İhraç EdildiTeyakkuztwitter
    “CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan: Karar, sadece CHP’nin Atatürkçü gömleği çıkartmasını isteyen Sorosçuları, 10 Aralıkçıları, Badem bıyıklıları ve HDP’li terör sevicileri ziyadesiyle mutlu etmiştir.”
    https://twitter.com/teyakkuzhaber/status/1684178298769743874?t=55Lrj-Zb6RB_e2_GFsplEg&s=19

• Tarikat liderimiz KK'ya dil uzatan herkes söyledikleri için pişman olacaktır.

Kasetle göreve geldi sadece kasetle gider.

• Demokrat dedem kendisi dışında herkesin kellesini almaya devam ediyor.

• Üzüldüm. Doğru söyleyeni 9 köyden kovar demiş atalarımız.

aynı kılıçtaroğlunun senelerdir seçim kazanamadığı gibi.

• İktidara yakın medyanın kk'yı eleştirmesini de anlamıyorum. Arasalar böyle adam bulamazlar kendilerine yarayan.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Diktatöre diktatör diyemeyen şeref yoksunları varken ohooo…

• Aynen böyle devam kılıştar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bilirsin kılıçdaroğlu. Ama sen şunu bil, bundan sonraki seçimlerde tokadı bi güzel yiceksin.

• CHP nin iç çekişmeleri anca hükümete yarıyor. Bi an önce toparlanmalılar.

• Özcan hakkında, CHP Tüzüğü'nün "kesin çıkarma cezası gerektiren parti suçları" başlıklı maddesinin, "programa, tüzük kurallarına, kurultay, yetkili organ ve grup kararlarına aykırı davranmak" ile "partide aldıkları görev ve sorumlulukla ve üyelikle bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmak" bendleri kapmasında, kesin çıkarma cezası verildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyki seçilmemiş diyorum kimbilir seçilse neler yapıcaktı, bari rte yi biliyoruz tanıyoruz,k.k tamamen karanlıklar prensi, karanlık bir adam başta kendine oy verenleri pişman ederdi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Temmuz 2023; 20:29:47 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.