Şimdi Ara

Son çıkan Adrenalin Edition 18.11.2 Beta sürücüsünü kurmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ana konu görünmediği ve üste çıkmadığı için açıyorum konuyu.kartları uçuruyor diyorlar yani bilmiyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/amd-adrenalin-edition-18-11-2-beta--49927063-391#136082012

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • kartın gideceği varmış gitmiş güç kaynağıda öldürmüş olabilir kartı ben 1 haftadır kullanıyorum sürücüyü bir sorun yaşatmadı ama yinede işi garantiye almak için eski sürüme döndüm
  • G3 750 evga

Son 2 güncelleme sıkıntılıydı ama 29 Kasım güncellemesi patlattı. Oyunun tam ortasında kapkara ekran ve uyanmama.

Gpuyu tekrar taktım hiçbir tepki ısınma yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

kartın gideceği varmış gitmiş güç kaynağıda öldürmüş olabilir kartı ben 1 haftadır kullanıyorum sürücüyü bir sorun yaşatmadı ama yinede işi garantiye almak için eski sürüme döndüm
    sorun yaşayan arkadaşı ben yakinen tanırım dandik parça kullanmaz psu olsun diğer bileşenler olsun.sürücüden diye gelmezdi öyle bir şey olsa.eski sürücüye dönebilme imkanı olsa zaten büyütmeyiz kurmayın der geçeriz ama görüntü hiç gelmiyorsa yazık değil mi uğraşacaksınız yoksa ben nvidia kullanıyorum benlik bir durum yok.ne olur ne olmaz diyelim kurmayın diyelim sonra mağdur sayısı artmasın.bende sorun yok diyene zaten lafımız yok.

• Oyunda reset attıyordu makinaya,audio bus driver hatası veriyordu.
    18.10.2 sürümüne geri döndüm,sıkıntılar bitti.
    18.11.2 cidden sıkıntı süreçti,1 hafta kullandım,yüklemeyen varsa pas geçsin.
    Undervoldting yapınca sorunlar kesiliyordu Vega 64'e ama önemli olan normal kullanımda sıkıntısız çalışmasıydı.
    18.10.2 sürücüyü stabil olarak yedeğe çektim,herhangi bir ileri zamanlı sürücüde sorun olursa buna geri dönerim.

• 18.11.2 sürücüsü yükle bende... forumda sözü geçen hiç bir sorunu yaşamadı. Ne artefact ne de BSOD. Bir defa bir oyun kapandı kendiliğinden (o da sürücüden mi bilemiyorum), masaüstüne döndü PC, oyunu tekrar çalıştırınca da sıkıntı olmadı.
  • 18.11.2'yi kurdum kurdum ve hiç sorun olmadı. Sonra bu konuyu görünce 18.10.2'ye düşüreyim dedim ve ondan sonra oyunlarda sürekli donmalar ve oyundan atmalar oldu. Sonra tekrar 18.11.2 kurunca sorunlar bitti.
    ilginçmiş ama sonuçta bir sürücü sorunu yaşamışsınız ya da temiz mi kaldırıp kurmadınız DDU gibi programlarla?sanki yeni sürücü kalmış sonra tekrar kurunca düzgün çalışmış ama eskiye dönünce sıkıntı yapmaması gerekir normalde.zehri bi verdin(18.11.2) mi ayar tutmuyor yani bir daha?

• 18.12.1 sürümü sıkıntı (29 Kasım 2018 tarihli beta)

HD 7850 li bir arkadaş daha ana konuda vga nın bu sürücüyle uçtuğunu söylemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    Bendede sıkıntı yok yalan konu

Son çıkan Adrenalin Edition 18.11.2 Beta sürücüsünü kurmayın

• Yani böyle birşey olsa başka forumlardada konuşulur windows 7 ilk çıktığı zaman laptopuma yüklemiştim ve ilginç bir şekilde pil süresi aniden 10 dk ya düşmüştü ben bende heyecanla windows 7 kurmayın laptop pilini öldürüyor diye konu açmıştım anlıyorum seni.

Adrenalin Edition 18.9.3 normal stabil driver

Adrenalin Edition 18.12.1.1 Optional beta driver mı oluyor ?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Beta driver madem sorunlu o zaman neden çıkartıyor firma. Test edip denemiyor mu ?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB &amp; G633 &amp; G710 &amp; F710 Wireless Controller

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Yani böyle birşey olsa başka forumlardada konuşulur windows 7 ilk çıktığı zaman laptopuma yüklemiştim ve ilginç bir şekilde pil süresi aniden 10 dk ya düşmüştü ben bende heyecanla windows 7 kurmayın laptop pilini öldürüyor diye konu açmıştım anlıyorum seni.
    sürücüyü kurup 10 dk sonra bf5'te siyah ekran alıp kart bir daha açılmasaydı görürdüm ben seni burada.bir kişinin başı yanmış diğerleri de kumar mı oynasın bana dokunan bir şey yok 1070 ti ve 1050 ti kullanıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.