Şimdi Ara

Son Çare : Kılıçdaroğlu'nun Partiden İhraç Edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son Çare : Kılıçdaroğlu'nun Partiden İhraç Edilmesi

"Mutlak Butlan" Nedir?

Mutlak butlan, Türk Medeni Hukuku'nda ve dernekler/hukukunda geçersizliğin en ağır halidir. Bir işlemin baştan itibaren hukuken yok sayılması anlamına gelir. Siyasi partiler hukuki olarak "dernek benzeri" yapılar oldukları için bu kavram partiler için de geçerlidir.

Kılıçdaroğlu Parti'den İhraç Edilirse Ne Olur?

Eğer Kemal Kılıçdaroğlu CHP'den kesin ihraç edilirse, fiilen ve hukuken parti üyeliği sona ermiş olur. CHP tüzüğüne göre parti üyesi olmayan biri genel başkan olamaz. Dolayısıyla:

• İhraç edilmiş bir kişi, mutlak butlan kararı çıksa bile doğrudan göreve dönemez.
    • Önce ihraç kararı kaldırılmalı veya üyelik yeniden tesis edilmeli.

Sonuç olarak, eğer Kılıçdaroğlu parti üyesi değilse, mutlak butlan kararı çıksa bile otomatik olarak CHP Genel Başkanlığı'na geri dönemez. Önce yeniden üyelik kazanması gerekir. 

• Uzun süredir oy kullanmaya gitmiyorum çünkü dizayn edilmis muhalefet var. Izledikce komedi gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Muhalefeti yönetenler ve muhalefet partisini destekleyenler. Aşırı bağnaz, bilgisiz ve ömür törpüsüler. Seçmeni futbol takımı tutar gibi parti tutuyor. Ne yapsalar ne etseler sorgulamak yok, hatayı kabul etmek yok. Bu sayede KK tam 13 sene partinin başında kaldı bu 13 senelik yönetim gelecek dahil 20 30 senen heba edilmesine sebep oldu.

Çok garip. Cumhurbaşkanı KK zamanında partiyi yönetemiyor diyordu. Aslında yönetememesi kendisinin işine gelirken, kendi kendine muhalefet yapıyordu. O kadar haklıymış ki Cumhurbaşkanı, KK koltuktan gittikten sonra seçimde neler oldu gördük.

Bizim insanımız şovu sever. Bilmem nereden Ankara'ya yürüdü, oğlu bedelli askerlik yapmadı, evinin mutfağı şöyle diye diye senelerce başta kaldı. Seçmen ha son şans diye diye aldı seneleri gitti. KK muhalefet başındayken sadece iki kere sandığa gittim. Kendisi ne zaman koltuğa veda etti işte o seçimde tekrar sandığa döndüm.

Neyse konu KK'den şuraya gelsin. Evet İmamoğlu iyi bir yol çizdi, iyi bir imaj çizdi, şuan haksız olarakta içeride tutuluyor ama ne İmamoğlu ne başka bir ismi ananız babanız, vatan toprağı gibi savunmamalısınız. Mecliste orada burada kavga ederler, kapalı kapılar ardınsa ejder meyveli smotthie içerler.

Ahanda yılları harcamış KK ile muhalefetin son durumu. Kaç gündür kayyum mevzusu konuşuluyor. Türkiye öyle bir siyasi hal aldı ki aslına bakarsan kimse hakkında iki kelam etmemek lazım. Kendileri yazsın kendileri söylesin ama artık imkansız.

• hani piro %60 ile ilk turdandı? ne oldu?

KK ile oturup konuşmak uzlaşmak yerine saçma sapan adımlar atmaya çalışıyorlar aylardır yıllardır. Bu nasıl bir korkudur böyle. Demek ki onlarda bal gibi biliyorlar para döndüğünü ve oy satın alındığını ve hançerler olduğunu ki intikam alır korkusu iliklerine kadar işlemiş.

Mutlak Butlan olursa o merkezin aldığı ihraç kararını mı takar mahkeme. Mutlak butlan olursa zaten hukuken BÜYÜK KURULTAYDAN 1 gün öncesine dönüyor parti yönetimi ve o gün parti genel başkanı kimse yönetimde kimler varsa ona veriyor mahkeme yönetimi.

Harekette ki Sığlığa bak sen ya adamı partiden atacan ve geri gelemiyecek sanmak şaka gibiler. Ayrıca bu hamle KK'yi dahada kızdırmaz mı ? Ve gelirse kendini ihraç edenleri ihraç edince ağlamak yok ama !

Düne kadar Pirom Demokrat dedem deyip başkanımda başkanım diye önünde düğme ilikleyenler onun sayenide Milletvekili belediye başkanı ve siyasetçi olanlar %60 ile kazanıyoz kesin aday siz olmalısınız diyenler. Hatta KK CHP genel kuruluna veda ederken HÜNGÜR HÜNGÜR ağlayanlar bu gün neler diyor neler yaşıyor gerçekten şaka gibiler ya...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Bu kadar koltuk sevdalısı olduğunu kimse göremedi, belki de görmek istemedi.

O kurultaya aday olmaması gerekiyordu, ama yine de gitti oldu. İstenmediği yerde direttikçe diretti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de aynı şeyi yaptı.

Artık Kılıçdaroğlu devri bitti, istese de istemese de.

En güvendiği adamlar tarafından hançerlenmek adamın kanına dokundu belki olamaz mı ? Adam ben gemiyi güvenli limana bırakıp gidecem diyordu zaten. Ama hançerlendim oldu sonra.

Kendisine meclisi emanet ettiği Özgür Özel hani KK genel kurula veda ederken hüngür hüngür ağlayan tabi ki CHP genel başaknı Cumhurbaşkanı adayı olacak diyen hatta KK'nin her hareketini savunan hatta seçimi kaybettikten haftalar sonra bile KK KALMALI hatta KK gitsin diyenler KK'yi eleştrenlerin altını kazıyın kesin AKP trolüdür diyen Özgür Özel'in ona karşı aday çıkması dokundu belki adama ?

Bak bu konuşma KK Cumhurbaşkanlığını kaybettikten haftalar sonra FOX canlı yayınına katılan Özgür Özel'in açıklamalarına baksana. Halen Daha KK güzellerken sonra birden bire KK en büyük düşman en büyük hain oldu nasıl olduysa.

Son Çare : Kılıçdaroğlu'nun Partiden İhraç Edilmesi
    Son Çare : Kılıçdaroğlu'nun Partiden İhraç Edilmesix (formerly twitter)
    Zeki Bahçe (@zekibahce) on X
    https://x.com/zekibahce/status/1937945122362233217

Not: Siz gerçekten KK partiden ihraç edilirse geri gelemez mi sanıyorsuınuz bu mu yani :D

• Yalnız akp lilerin kk sevdasından kk savunmasından anlayabilirsiniz kk nın kimin adamı olduğunu.

Birilerine “KK’yı savunun” talimatının geldiği hemen anlaşılıyor. Son Çare : Kılıçdaroğlu'nun Partiden İhraç Edilmesi 

• Bu adam neden sürekli zorluyor? Gerçekten anlamıyorum. İnsan artık şüpheyle bakıyor ister istemez. En çok beni şüphelendiren de ortaya çıktığı süreçler. Deniz Baykal'ın kaseti çıktı bu geldi. Şimdi de İmamoğlu soruşturması ve yine bu çıktı piyasaya. Kendi iradesi olduğunu da düşünmüyorum. Olsa buradayım videosu çekmezdi. O kadar yapaydı ki o videoda birileri sanki zorla söyletmiş gibiydi. Bir iş var ama ülkemiz için hayırlısı olsun ne olacaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 28 Haziran 2025; 17:4:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Hiçbir karar geçersiz olmaz. Parti genel başkanını tek başına aldığı kararlar dahil hiçbir karar geçersiz olmaz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.