13. Hafta TrabzonsporGalatasaray 14. Hafta Galatasaray BŞ Belediyespor 15. Hafta Fenerbahçe Galatasaray 16. Hafta Galatasaray Sivasspor 17. Hafta GB Oftaşspor Galatasaray
Trabzonun cezası bitiyor. Song Trabzon maçında cezalı sanıyorum (değilse de Trabzon da sarı kart göreceği malum) Hepsi de çok zor maçlar. bakalım nasıl sonuçlanacak...
10 puanla çıksak tam süper olacak :) da 9 da olabilir,
hepsini Alırıs
en fazla 12 puan toplar gs burdan. Oda en fazla.
13. Hafta Trabzonspor Galatasaray 0 14. Hafta Galatasaray BŞ Belediyespor1 15. Hafta Fenerbahçe Galatasaray Yorum Yok 16. Hafta Galatasaray Sivasspor0 17. Hafta GB Oftaşspor Galatasaray 2
8 ile 11 arasında kalırız
en kötü
trabzona yenilse öbür üçlüden 7 puan alsa Fenerbahçeye yenilse
7 puan toplamış oluyo epey kötü olur ama trabzon ve Fenerbahçeye yenilirse tabi
en iyi ihtimal 11 puan alır bna göre trabzonu yener 3lüden 7 puan Fenerbahçeden de 1 puan.
trabzon-galatasaray - 1 gs-BŞB - 1 FENERBAHÇE-gs-1 gs-sivas - 0 oftaş-gs - 2 (o da cavcavın kıyağı)
fener maçı için şüpheliyim maç kadıköyde olduğu için berabere de bitebilir ama gs kazanırsa da hiç şaşmamÇünkü her zaman havalarda olan havasını almıştır böyle maçlarda...bu yüzden fener-gs maçını gs bu kez kazanmaya daha yakın duruyor
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
13. Hafta Trabzonspor Galatasaray 14. Hafta Galatasaray BŞ Belediyespor 15. Hafta Fenerbahçe Galatasaray 16. Hafta Galatasaray Sivasspor 17. Hafta GB Oftaşspor Galatasaray
Trabzonun cezası bitiyor. Song Trabzon maçında cezalı sanıyorum (değilse de Trabzon da sarı kart göreceği malum) Hepsi de çok zor maçlar. bakalım nasıl sonuçlanacak...
Diğer maçlara gelince sivası rahat geçeriz B.Ş bu maç da zor olmaz,trabzonu da yener bu takım,ama GB Oftaş maçı zor olur diye tahmin ediyorum
İddaa Fenere 1.50 den fazla oran verirse hiç kaçırmayın derim.
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
saçmalama 1.02 vericek sana
/>
quote:
Eskiden fener yapıyordu şimdi de biz fenere Avrupa öpücüğü konduracağızBence gs ye oynayın kazanırsınız...
Valla cok zorlu 5 mac derbi derbidir bilinmez trabzon ersun yanala bagli cok acarsa yenebiliriz ama bu haftaki kadroyla tek forvet ile Belediye saglam takim disli rakip Fener maclari bizim malesef en umdugumuz anda ters gidebiliyor ama bu sefer yenecegimizi dusunuyorum sivas saglam takim Oftasi yeneriz gibi buradan 11 puan iyidir ama baya zor olucak
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
quote:
saçmalama 1.02 vericek sana
/>
dua et de handikap vermesin fenere
H1 - 5
Ben bu maçların arasında sadece sivas'ı zor buluyorum... Trabzonun durumu çok iyi değil. Fenerbahçe'yle berabere kalabiliriz. Diğerlerini alırız fakat sivas'a yeniliriz diye çok korkuyorum. Bakalım ne olucak. Sivas çok hırslı, genç bir takım...
13. Hafta Trabzonspor Galatasaray (1-0) 14. Hafta Galatasaray BŞ Belediyespor(0-2) 15. Hafta Fenerbahçe Galatasaray(3-1) 16. Hafta Galatasaray Sivasspor (2-1) 17. Hafta GB Oftaşspor Galatasaray (0-1)
bence 6 puan çıkar buradan.
iddaa FB- Gs maçını listeden çıkarmazsa ÜST oynayın
quote:
Orjinalden alıntı: RiboNucLeicAcid
hepsini Alırıs
siz seçin dansöz oynatıp içip mi gelelim antremansızmı gelelim rehavete kapılıpmı gelelim
geçen sene sular seller altında sizi bu üçü bir aradayken yenmiştik
Kadıköyde yenmek ha
[Deleted by Admins]
En az kayıpla zirvede tamamlamalıyız.
quote:
Orjinalden alıntı: RurouniKenshin
Ben bu maçların arasında sadece sivas'ı zor buluyorum... Trabzonun durumu çok iyi değil. Fenerbahçe'yle berabere kalabiliriz. Diğerlerini alırız fakat sivas'a yeniliriz diye çok korkuyorum. Bakalım ne olucak. Sivas çok hırslı, genç bir takım...
kardeşim gs sivas gibi dikine ve atak oynayan anadolu takımlarına karşı her zaman bir adım öndedir bak idda ediyorum çok kolay bir galibiyet alacak gs o maçta hatta verilen maçlar içerisindeki en kolay maç sivas maçımesela bjk 10 maç yapsın hemen hemen hepsini sivas alır,fener 10 maç yapsın kaybettiği kazandığından daha fazla olur,ama gs sivas ile yapacağı 10 maçın hepsini kazanır...Örneğin fener bana kalırsa bu sene sivası 1-0 yendikleri maç taman şanstı.Kadıköyde 50 maç yapsın iki takım idda ediyorum en az 30 unu alır sivas NOT:geçen yıl bi iddaya girmiştim sivas maçında bilenler bilirhatta buyrun inceleyinnnnn http://forum.donanimhaber.com/m_12616722/mpage_1/key_sivas%252Cma%25E7%25FD//tm.htm#12680619