Çavuş
12 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar DL yapmak için FREE ye tıklıyorum 2.2 dakika bitiyor ve kodu giriyorum. Downloada bastığım anda başa dönüyor gece free mi premium mu diye soruyor. Bunu 2 gündür yapıyor DL yapamıyorum. Sorunu çözemedim. Acaba bilen var mı ?
Allah bize bu mutlulukları gösterdi ya ölsekde gam yemeyiz.
Bide kupa alsak ahhh ahhhhhh

Barcelona (3) 1 - 0 (2) Celtic
Manchester Utd. (1) 1 - 0 (1) Lyon
Milan (0) 0 - 2 (0) Arsenal
Sevilla (2) 3 - 2 (3) Fenerbahçe

Bunlar ilk 4 takım. Bakalım kalan 4 takım hangileri olacak. Fenerbahçe finale bi yükselsin siz o zaman görün olayı
Onlarca siteyi dolaştım. Sorunlara baktım. Patch dolum veya Xtrap hatası alıyorsunuz. Birkaç kişi bu sorunu sağ click'den Yönetici olarak çalıştır diyerek kurtulmuş. Fakat ben oyunu yükleyemiyorum bile. Sağ click tıklayıp denedim. Yine aynı hatayı verdi. Knight OnLine.exe geçerli bir Win32 uygulaması değil falan filan diyor. Yok mu çözüm? kimsede mi Vista yok? Format at XP kur diyenler olcak ama keyfimden yüklemedim vistayı. Toshiba P200D-11L Laptop aldım. İçinde Vista ile geliyor ve sadece vista yükleniyor. Başka işletim sistemi yüklenmiyor.
Ne lanet bir sitedir, üye bile olamadım. 1990 doğumluyum, lise bitti okumuyorum. 18 yaşından büyük değilsin diyo illa okul seçeceksin diyor. iyi dedim bu sefer okulumun adı listede yok. Kendi okulumu yazdım olmaz diyor kabul etmiyor. istemiyorum, eski arkadaşlarım bulmasın beni bu lanet şeyle uğraşamam
Abi yok böyle birşey ya
Ek mause takmadan Dizüstünde neler oynuyorsunuz? Touchpad ile oynanacak çok sağlam oyunlar yok heralde. Hele FPS yada FRP imkansız gibi .

Siz neler oynuyorsunuz? Büyük oyun veya küçük oyun farketmez.
Tekrar yazılabilir DVD'im var. Yazdıktan sonra nasıl silip başka birşey yazabilirim?
quote:

Sene bilmemkaç. Soğuk bir kış günüydü... Yok lan nomral bi gündü işte. Hah o günün üstüne 30 gün daha koy, o kadar sürdü. Fırat Yaşa ve Evrim Güvenç'in bir b.k yemesidir. Afiyet olsun. Not: 2004 yılında Roll dergisinde, Duman röportajında kendilerine izletilmiştir. Hadi.

Kemik dergisi resmi sitesi:http://www.kemikdergisi.com/
Ne bu la!? Hayatımda ilk kez böyle birşey yaşadım. Çok heycanlandım. Ne yapacağımı bilemedim. Piyango mu bana mı vurmuş? Yoksa ben Admin mi oldum. Geç dedim..

Diğer kombinasyonlar;
Ne la bu
Ne bu la
La ne bu
La bu ne
Bu ne la
Bu la ne (onelan)
Benim emektar'ın canı sıkılıyordu, ona kardeş getirdik. Fakat birbirlerine ısınamadılar, ne yaptıysam beceremedim. Şaka bi yana bunları nasıl birbirine bağlayacaz ya?

Emektarda Ethernet yok galiba. Ethernet olmadan olmaz mı bu iş? Piyasada yok mu basit, küçük, bulunması kolay, ucuz ve yararlı bi alet? (çok şey mi istedim ne?)

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese çok çok Teşekkür Ederim...
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 15 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 397
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 24.955 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.