Şimdi Ara

SON 10 YILIN EN KOLAY SINAVIYDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE. TÜRKÇEDEN 30 NET AŞAĞISINDA YAPAN ARKADAŞLAR ANADİLDE EĞİTİM TALEP ETMELİ OLMAYINCA OLMUYOR. MATTA 25 AŞAĞISI YAPANLAR KONU TEKRARINI BIRAK ABAKÜSE GERİ DÖNSÜN. SOSYALDEN VE FENDEN 15 NET ALTI YAPANLAR DA GİTSİN HAYAT BİLGİSİ 1 KİTABINDAN BAŞLASIN KONU TEKRARINA SINAVA BAK AŞIRI KOLAYDI AHUAHUAHAHUA

İNANMAK İSTEMEYENLER GİTSİN HOCALARA GELDİK FALAN İZLEYİP KANDIRSIN KENDİNİ SINAV ÇOK ZORDU ÖHÜÖHÜ DİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 27 Haziran 2020; 13:48:22 >

• .
  • Geldi yine tipini sevdiğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum marsu, ilk defa sana katılıyorum. Adam artık heceleyerek mi yazsın, türkçe bundan kolay olamazdı. Hala anlamayan adam zaten sınavın kolay olduğunu da anlamaz doğal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-55ECDC4CF

Katılıyorum marsu, ilk defa sana katılıyorum. Adam artık heceleyerek mi yazsın, türkçe bundan kolay olamazdı. Hala anlamayan adam zaten sınavın kolay olduğunu da anlamaz doğal olarak.
    2018 gibi sağlam bir sınavdan bile 2010 sonuçları geldi allah bilir bunda ne olacak. 90-60 yapanlar 50 bine falan zor girer
  • Siktir bok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandaş troll

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle trollüğünü belli edenlere kızmayın bu adamlar güldürüyor en azından.Ama bazı orospu çocukları var ki gerçekten kolaymış gibi yazıp milletin moralini bzuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokut -- 27 Haziran 2020; 14:39:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.