Şimdi Ara

Son 1 Aydır Akşam CS:GO Ping Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turk.net'ten çıkma vakti geldi diye düşünüyorum. Açtığım destek taleplerine gelen cevaplar otomatik atıldığını düşünüyorum. Son 1 aydır akşamları CS:GO ( 19-24:30 arası ) 120-130 Ping'lerde geziyor ve hız sürekli dalgalanıyor.

Bu problemi nasıl çözebiliriz ?

Resimler saat 22:00 ve 22:10 saatlerinde alınmıştır.

Son 1 Aydır Akşam CS:GO Ping ProblemiSon 1 Aydır Akşam CS:GO Ping Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UndeaD -- 18 Mart 2020; 22:18:33 >

• CS GO hariç bir oyun deneyin aynı şekilde CS GO 70-80 olan ping 120-130 çıkıyor geç saatlerde ama PUBG vb oyunlarda 75-80 hiç artmıyor.
  • Akşamları pingim 100-110 civarı oluyor benimde netspeed kullanıyorum.
  • netspeed kullanıyorum ping sorunum yok ama şu 1 haftadır internet 20.00-00.00 arası belirli bir şekilde yavaşlatılıyor hızım normalde 70-4 yavaşlatıldığı saatlerde 10mbiti geçmiyor bilerek kısıtlanıyorum anlaşılıyor bariz bir şekilde hat değerlerim normal ping normal download hızım düşüyor saatler 12yi geçtiğinde birde ne göreyim hızım eski halinde hiç bir şey yok hat olması gerektiği gibi devam ediyor bölgemde 200 metrede 1 saha dolabı mevcut hepsi tip-7 yoğunluk söz konusu değil yani türk telekom veya sağlayıcı tarafından kısıtlanıyoruz bence ben bunu anladım
  • benim net telekom 16ya kadar
    hat kaldırmıyo diye hız 12de sabit şuan
    arada rust giriyom avrupa pingi 60-70-80 bu civarlarda
    cs oyun içinde ping sabitde değil 130-140 a fırlıyo geri 100e düşüyo sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctn48 -- 19 Mart 2020; 12:37:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

netspeed kullanıyorum ping sorunum yok ama şu 1 haftadır internet 20.00-00.00 arası belirli bir şekilde yavaşlatılıyor hızım normalde 70-4 yavaşlatıldığı saatlerde 10mbiti geçmiyor bilerek kısıtlanıyorum anlaşılıyor bariz bir şekilde hat değerlerim normal ping normal download hızım düşüyor saatler 12yi geçtiğinde birde ne göreyim hızım eski halinde hiç bir şey yok hat olması gerektiği gibi devam ediyor bölgemde 200 metrede 1 saha dolabı mevcut hepsi tip-7 yoğunluk söz konusu değil yani türk telekom veya sağlayıcı tarafından kısıtlanıyoruz bence ben bunu anladım
    Akşamları twitch falanda kısıtlanıyor iyice.
  • 8-12 arası 480 bile izlenmiyor dona dona izleniyor 360 zar zor donmuyor gece 1-2 sularında 1080 veya 720 donmadan izleniyor ne hikmetse biraz twitchten'de kaynaklı ama bu kadarı twitch kaynaklı değil 480de bile donması
  • Merhaba, akşam saatlerinde yaşanan ping ve performans sorunlarının tespitini yaptık. Bu konuda network ekibimiz bir çok bölgemizdeki sorunları giderdi. Diğer sorun yaşanan bölgeler için çalışmalarına devam ediyor. En kısa süre içerisinde sorunu tüm bölgelerimizde gidereceğiz.
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, twitch yayınlarındaki donma sorununu network ekiplerimize ilettik. Bu konuda network birimimizden güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, akşam saatlerinde yaşanan ping ve performans sorunlarının tespitini yaptık. Bu konuda network ekibimiz bir çok bölgemizdeki sorunları giderdi. Diğer sorun yaşanan bölgeler için çalışmalarına devam ediyor. En kısa süre içerisinde sorunu tüm bölgelerimizde gidereceğiz.
    Sıra Bursa’ya ne zaman gelir acaba?
  • Aynı problemi ben de yaşıyorum Bursa Ertuğrul tarafında. Uzun süredir turknet kullanıyorum fakat bu durum can sıkmaya başladı.

Destek no: 31524087
  • akşam oldu pingler gene fırladı.yurt dışındaki serverler ayrı türkiyedeki public sunuculardaki ping sorunu ayrı yarın da 2 hafta olacak bu sorunu yaşayalı bakalım ne yapacaklar.oim üzerinden de geri dönüşler çok yavaşladı malum süreç.
  • Ben şuan lanet ediyorum nereden geçtim bu Türknete diye.Arkadaş saat 6 30 oldu pingler direk 80e fırladı.Bunlar geçiş yapılınca 3 ay boyunca bi daha geçiş yok diye rahat rahat takılıyorlar oimden klasik cevap atarlar normalde şuan o bile yok.Paketimi 100 mb çıkartıcaklardı sözde onu bile beceremiyorlar.Bugün iptal dilekçemi faksladım.Sanıyorlarki geçiş yok diye 3 ay el mahkum kullanıcam, rüyanızda görürsünüz.Millenicoma yeni kayıt başvurusu yaptım 120 tl olan sıfırdan kurulum ücretinide almıyalım mağdur olmuşsunuz siz dediler.Bu tırtnetden bu saatten sonra tek istediğim faksımı hemen yürürlüğe koysunlar arama marama oyalamaya çalışmasınlar yeter.Sizede tavsiyem halletti halledicez, valla bitmek üzere, Çogu bölgeyi düzelttik bi sizinki kaldı tarzı palavralara lütfen inanmayın.Çağımızda ölüm kol geziyorken vakit bu kadar önemliyken bunlar hem zaman hem para hırsızı.İptal edin gitsin bakalım o zaman nasıl akıllanıyorlar hemen.

• Son 1 hafta 10 gündür Ne full kalite yayın seyredebiliyorum. Ne World of Tanks'i pingsiz oynayabiliyorum. Yani TTNET'i günahım kadar sevmem ama 100 mbit olan paketin yarısını alıyordum. Ne ping sorunu ne de yayınları izlemede sorun yaşıyordum. Bu sorun çözülmezse tek fiyatından şikayetçi olduğum TTNET'e geri dönmek zorunda kalacağım.
  • UndeaD kullanıcısına yanıt
    Çalışmalar devam ediyor. En kısa süre içerisinde sorunu tüm bölgelerimizde gidereceğiz.
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda sizi çok iyi anlıyorum. Bu sorunu gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda teknik ekiplerimizinde takibini yapabilmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Destek kaydı zaten oluşturuldu. Bi çözüm üretileceğine inancım yok
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    Destek kaydınız var ise sorunun çözümü için elimizden gelen tüm çalışmaları tamamlayarak dönüş sağlarız. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın.
  • Yorumsuz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.