Bildirim
Son 1 ayda sıfır araç alan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçen köyde gördüm yan komşu kajdar mı ajdar mı ne almıştı 😄 1 ay önce komşum jetta aldı şirketteki bayan punto aldı , yeni mondeo siparişi veren bir de avukat var. Benim bildiğim bunlar ☺☺
Fiyat yazmışsınız sonradan gördüm fiyatları hakkında bilgim yok ama araçlar boş değildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 11 Eylül 2015; 5:33:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iş yerine logan mcv 1.5 dci 45.000 e alındı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes benz A180 cdi 111000
Bir ay önceki fiyatlar ile şu anki fiyatlar arasında uçurum olmaya başlıyor, buna rağmen hala araba alan var ise ne diyeyim, bu zamları hak ediyoruz demekki.. -
Honda Civic 1.6 Elegance ECO LPG'li Otomatik Vites, Beyaz renk, 12 Ağustos 2015'te 70750TL'ye alındı. -
Seat leon style paket led sanroof spor koltuk dsg 81 E aldı beyaz renk 1 ay olmak uzeredir
Jetta 1.4 BMT comfortline/manuel aracımı 66000 tl ye teslim aldım. ( 28 Ağustos )
Tdi Manuel golf 7 aldim -
Tdi Manuel golf 7 aldim
honda civic manuel 1,6 lpgli 70000 -
Golf 7 Highline. Temmuz sonu aldım Euro 2.99'du zam şov başlamamıştı. -
49.000 tl yeni i20 1,25 style+ panorama + multimedya aldım tam 1 ay oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 11 Eylül 2015; 10:26:41 > -
vw jetta 1.2 tsı dsg trendlıne 63.700 tl ağustos 5 te aldık kardeşime. -
Kıa Sportage otomatik Consept plus +opsiyonlarla beraber 74 bin liraya aldım. Euro daha zamlanmamıştı Temmuz sonu aldım 1.6 benzinli otm -
2013 golfü satıp 2015 focus 1.5 dizel style seviye powershift otomatik HB (opak kırmızı=yarış kırmızısı) aldım. Liste fiyatı 80bin küsur idi. Kabaca 79 bin TL ödedim. Park sensörü, kauuçuk paqspas, yangın söndürücülü trafik seti hediyesi alabildim. Ben aldıktan sonra liste fiyatına 3 bin TL zam geldim. Şu an 83 küsur. 82 altına vereceklerini sanmıyorum. -
Bir akraba 70 bin TL ye TDCI Focus almıştı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X