Şimdi Ara

Son 1 ayda mucizeler çıkaran olmuş mudur daha önce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaman daraldıkça geçtiğimiz senelerin üstüne çıkamamış olmak germeye başladı beni son 1 ayda ne değişir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ygs yi bu kadar takmayınya sınav anında nasibiniz neyse onu alacaksınız, tamamen o günki şansınıza bağlı
  • bence olmamistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişiyor bence .
    son ayda yapılan denemeler,tekrarların geçen sene bana faydası olmuştu xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

bu ygs yi bu kadar takmayınya sınav anında nasibiniz neyse onu alacaksınız, tamamen o günki şansınıza bağlı

Ygs önemsizdir diyorlar da şimdi Ygs 5 te 150-175k yapan adamın tm 3 te 10 k ya çekmesi afedersiniz imkansız gibi bir şeydir, 40k yaparsa ne ala. Yani Ygs de 90k yapan adamla 175k yapan adam arasında ciddi bir avantaj farkı vardır

• Ygs her şeyden önce moraldir. Onun için çok iyi bir Ygs seni Hazirana kadar çalışmak için motive eder. Ayakta tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyodorleo

quote:

bu ygs yi bu kadar takmayınya sınav anında nasibiniz neyse onu alacaksınız, tamamen o günki şansınıza bağlı

Ygs önemsizdir diyorlar da şimdi Ygs 5 te 150-175k yapan adamın tm 3 te 10 k ya çekmesi afedersiniz imkansız gibi bir şeydir, 40k yaparsa ne ala. Yani Ygs de 90k yapan adamla 175k yapan adam arasında ciddi bir avantaj farkı vardır

geçen sene kuzenim 180 bin yaptı ygs tm de 10 bine çekti ham da fakat okul puanı 10 bin geri attığı için 20 bin ile yerleşti ( diploma 67 )
    yani oralardan çekmek mümkün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatanaşığı48

Ygs her şeyden önce moraldir. Onun için çok iyi bir Ygs seni Hazirana kadar çalışmak için motive eder. Ayakta tutar

Ygs 5en düşük kaç sıralama tm 3 10k ihtimalini yüzde sıfıra çekmez, 150k yapabilirsem bir ihtimal var mıdır Lys mattan da 25+10 geo +52 edeb +18 coğ ile?

• Vatanaşığı48 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam lysniz çok iyi olsa bile ygs 200 bin gelince kimin morali bozulmaz allah aşkına kendi kendinize sorular sorarsınız bendemi sıkıntı var ya lysde yapamassam gibi o yüzden ygs önemsiz lafına katılmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

quote:

quote:

geçen sene kuzenim 180 bin yaptı ygs tm de 10 bine çekti ham da fakat okul puanı 10 bin geri attığı için 20 bin ile yerleşti ( diploma 67 )
    yani oralardan çekmek mümkün

Lys mat sıkıntı, benim kapasitem 25 i zor görür gibi. Ygs temelim iyi kötü oturdu ve oturmak üzere ama Lys de polinomlar 2.der denk hariç sıfırım temelim zayıf bile değil, edebiyat ise oldukça iyi durumda sınav günü formumda olursam full bile mümkün geçen sene 1 yanlış 1 boşla kaçırdım, 3 ayda mat geodan 35 yapabilsem keşke

• kardeşim sen çalışmayı bırakma mat geo birleşti lys de 135 dakika da varya gideceğin okulu bırak şehiri bile değiştirebilirsin bunları düşünmeden çalışmaya devam bam bam bam
  • quote:

quote:

Ygs onemsiz diyorlar da gidip 200k olup 10k ya cekmeye calisirsan onemli evet.

Isteklerini gozden gecirmen gerekir oyle bi durumda sinavi sorgulamak yerine.

Ama sayisal icin misalen ilk15bin olup tıpa gireym diyosan ygs de dusuk yapmaninda bir siniri var bu hedef icin tabi.20bin olursan onemsiz evet cekersn 15e. 35bin olsan da cekersn belki.

Ama gidip 80bin olursan tabiki tipa girmen imkansiza yakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheReedS -- 13 Şubat 2017; 22:5:16 >

• Hocam, üst dönemimden bi abim son bir ayda 120den 150ye çıkardı denemelerde, ygsde 500 küsürdü. Ama çok planlı programlı çalıştı yurda gelir direk derse otururdu hiç vakit öldürmedi. Onun için güzel bir çalışmayla olur inşallah

• CaptainSlashh kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam. Benim geçen sene 36k idi. Kötü değildi ama ben 10-15 bekliyordum.Beklenti olmayınca tam da motive olamadım. 12k dan tıp istiyordum. Bozmasam morali yapardım belki. Ama bir salaklıktır yaptık neyse. Sıra arkadaşım bütün denemelerde geçtiğim çoğu sorusunu benim çözdüğüm adam da 36k yaptı. Hiç de beklemiyordu. Tabi o moralle baya baya asıldı. Ordan 15 e mi ne çekti. Lys tabi daha önemli ama Ygs de önemsiz diyemeyiz kesinlikle.
    Ve ygs de son bir ayda çok çok şey yapılabilir. Bir ay gerçekten kendini kasman gösterecektir her şeyi.
  • Vatanaşığı48 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ben de benzer şey yaşadım kys çok sağlam değildi ve ygs beklenenenin altında gelince dağılsam da çok kastım ama bu stres ağır geldi ve olmadı. Ygs40kdan balıkesir tıpa gitti sınıftan biri öyle çok da lyssi iyi değildi yani(bilgi olarak) rahatlık ve psikoloji

• Geçen sene son 1 ayda matematik netimi 4 netten 20 ye çıkarmıştım hiç kimya görmememe rağmen 3 gün çalışıp 8 net yapmıştım kimyadan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.