|
Bildirim
|
Çok yerinde bir başlık. Umarım o çocuk iyileşir fakat her gün vicdan azabıyla yaşasın bu adam. Herkese de ibret olsun.
|
İş kendine gelince nasıl da canı yanıyor ama.
Soma da yüzlerce insan boğularak öldü. Arkasında gözü yaşlı yetim çocuklar, anneler, eşler , kardeşler kaldı. Bu insan müsvetlisi seslerini duyurmak isteyen o insanlara tekme tokat saldırdı. Çocuğa üzüldüm Allah şifa versin. Keşke o çocuğun yerinde sen olsaydın. |
Başlık çok kötü. Provakatör amaçla açıldığı belli. Kendi şerefsizliği yüzünden çocuğa provakatörlük yapıyormuş gibi gözüküyorsun. Başlığı ve içeriği düzeltmen gerekiyor. Çocuğun hiçbir suçu yok. Umarım kısa sürede iyileşir.
|
tekme atana beddualar gırla çoluğundan çocuğundan çıksın diyenler gırla, çocuğunun hastalığına sevinenler gırla ama "gırlar" aybüke öğretmenlerin, eren bülbüllerin, bedirhan bebeklerin katilleri ile kucak kucağa olanlara karşı sevgi pıtırcığı durumundalar alkış....
|
Ne tür bir yobaz ne tür bir cahilsiniz
Adamın işlediği günahı ufacık çocuk mu acı çekerek ödeyecek Cahillğin bu kadarı |
üzülmedim. kimse de gelip duyar kasmasın. belki 10 sene önce olsa sizin gibi düşünüyor olurdum.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 26 Eylül 2019; 15:0:37 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gscarbon -- 26 Eylül 2019; 21:49:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|