Şimdi Ara

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
53
Favori
237.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler üst ve alt çapını bildiğim bu konik plastik parçanın üzerinde yeralan faturaları düzgün bir şekilde oluşturmam gerekiyor.Nasıl bir yol izlemeliyim. Loft ile parçayı olusturuyorum onun orta düzleminden faturaları açmak için döndürerek kesme işlemi uyguluyorum.Koniklik açısı yüzünden simetrik olmayacagını dusunuyorum bu işlemin.Şimdiden teşekkürler.
     SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...

• quote:

Orijinalden alıntı: DdrizztT

Merhaba beyler üst ve alt çapını bildiğim bu konik plastik parçanın üzerinde yeralan faturaları düzgün bir şekilde oluşturmam gerekiyor.Nasıl bir yol izlemeliyim. Loft ile parçayı olusturuyorum onun orta düzleminden faturaları açmak için döndürerek kesme işlemi uyguluyorum.Koniklik açısı yüzünden simetrik olmayacagını dusunuyorum bu işlemin.Şimdiden teşekkürler.
    1.silindirin tam ortasında bulunan düzleme sketch aç
    2.silindirin dış yüzeyine (çizgiye) en yukardan başlayarak aşağıya kadar küçük daireler çiz. (du daireler dikey olarak aşağı inmememeli. hepsini tek tek silindirin dış yüzeyine merkez noktası çakışık olacak şekilde çizmelisin.
    3.revolve cut ile döndürerek kes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 25 Nisan 2017; 21:4:35 >

• Teşekkürler yardımınız için konik yüzeyi objeleri dönüştür diyerek bir çizgi haline getirdim onu referans alarak çizim yapıp döndürerek kestim.
  • Merhaba millet motion analysis hakkında birkaç sorum olucaktı.Resimde görünen mekanizma pimli bağlantılardan oluşuyor.Hareket sırasında pimlerde oluşan tepki kuvvetlerini nasıl bulabilirim ve bu bağlantı yerlerinin hız - ivme grafiklerini çıkarmam gerek.Şimdiden teşekkür ederim.
     SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...
  • dinamik ve statik çakışma testi nasıl yapılır?
  • bu solidworks eğitim videosu ile tüm ölçülendirme seçeneklerin nasıl kullanıldığını öğrenebilirsiniz.
  • kesit alma hakkında herşey
    - cutting line (vertical, horizontal, auxiliary, aligned)
    - half section
  • Arkadaşlar Pc'ye format attıktan sonra aynı solidworks'u tekrar yükledim. fakat, yeni bir sayfa açınca hata verip kapanıyor. Bunun nededini bilen var mı aranızda?
  • eğer 2016 servis pack 0 ise onda sorun var. düzeltme işlemini anlatan bir başlık vardı.
  • katıyı saca çevirme
  • windows 10 32 bit üzerinde solidworks 2014 32 bit çalışıyormuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus

windows 10 32 bit üzerinde solidworks 2014 32 bit çalışıyormuydu?

2014 çalışıyor.
    2015 ve sonrası çalışmaz.
    http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html
  • 3D sketch

traction komutunu biliyor muydunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 8 Mayıs 2017; 21:6:47 >

• solidworks performans testi yaparak tepkime sürelerini öğrenip, onları diğer bilgisayarlar ile kıyaslayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidworks izmir

quote:

Orijinalden alıntı: uranus

windows 10 32 bit üzerinde solidworks 2014 32 bit çalışıyormuydu?

2014 çalışıyor.
    2015 ve sonrası çalışmaz.
    http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html

Ben calıstıramadım hocam 2014 32 bit
  • Bende denedim kurulmadı dahi...zannederim bu versiyon win7 32 bit dışında hiçbir. Win versiyonuyla çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solidworks kurulumu
  • Solidworks ile çizdiğim şekilleri görünümler kısmından metalik parlak renkleri seçmeme rağmen mat oluyor listedeki yuvarlak boncukların göründüğü gibi metalik parlak olmuyor..
    bunun için ne yapmalıyım? AMD Redeon HD6700m ve intel HD 3000 çift ekran kartına sahip laptop kullanıyorum. i7 işlemcli 8gb ram..
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.