|
Selamlar herkese, Bir SOL VDSL kullanıcısı olarak bu başlıkta SOL ile olan upload süreci mücadelemi aktaracağım. Herhangi bir sonuca ulaşabilirsek mağduriyet yaşayan arkadaşlara da örnek olması adına bu başlığı açmış bulunuyorum. Ayrıca başka tavsiyeleri ve görüşleri de bu başlık altında alabilirim. Öncelikle aşağıda hat değerlerimi bırakıyorum. Upload'ım 18M'e kadar desteklediğini görüyorsunuz. Bilen biliyordur SOL tarafında hız sınırlama, sansür vb. bir çok sıkıntılar mevcut :) Yüksek bir ses çıkarabilirsek SOL tarafında upload hızlarının yükseltilmesini de sağlayabiliriz diye düşünüyorum. 06.05.24 tarihi itibariyle BTK üzerinden hem TT hem SOL'e şikayet kaydı bıraktım. Gelen cevaplar 2.4 hız alıyorsunuz gayet normal gibi saçma sapan internetten hiç anlamayan son kullanıcıyı basitçe inandırabilecek cümleler kurarak geri dönüş yapıldı. 07.05.24 Şikayetim BTK Kurum incelemesine düştü. Bundan sonraki süreçte artık BTK inceleyip bir karar çıkartıcak. Peki ne yapacağım? Gelen karara göre Kamu Denetçiliği Kurumuna (OMBUDSMANLIK) şikayette bulunup süreci bir tık daha yukarı taşıyacağım. Güncelleme 10.05.2024 BTK tarafından cevap geldi. Otomatik cevap, klasik. OMBUDSMANLIK üzerinden kaydımı oluşturdum. Artık birkaç ay bekleyip sonucu göreceğiz. Burdan da bir ses çıkmaz ise farklı yollarla bu süreci devam ettireceğim. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boromir -- 10 Mayıs 2024; 12:37:26 > |
|
This city was once the jewel of our kingdom. A place of light, and beauty, and music. And so it shall be once more! Let the armies of Mordor know this: Never again will the land of my people fall into enemy hands. The city of Osgiliath has been reclaimed.For Gondor! For Gondor! For Gondor! ![]() |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı