Şimdi Ara

Sol şeritte ayna kullanmayan bayan şoförler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunlar hakkında ne yapılabilir, artık çıldırma noktasına geldim

Yol 2 şeritli, sağ şeritten otobüs gidiyor duraklarda duruyor falan. Sol şerite bayan sürücü geçmiş direksiyona kitlenmiş bir şekilde ilerliyor. Bu bir değil iki değil. Selektör yapıyoruz baktıkları da yok aynadan. Kornaya basıyoruz aldırmıyolar bile. Oturduğum yerden sinir krizi yaşadım direksiyonu yumrukladım yeter

Kamu spotu falan konulabilir televizyona bunla ilgili. Bıktım yeter araba sürmeyi seven ben soğudum artık bunlar yüzünden ya. Sinir krizi geçirdim. Kadına selektör yapıyorum büyük ihtimalle görmüyo bile selektörü aynaya bakmadığından

Geç sağdan sür ama sol şeride geçme SOLLAMA ŞERİDİ SOL ŞERİT

• Şehir ankara mı?

• Linç yiyeceğim ama malesef kadınlar araç kullanırken aynı anda farklı şeylere konstre olamıyorlar. O yüzden kimseyi umursamadan direksiyona yapışıp bencilce şeridi kapatarak ilerliyorlar. Kapasiteleri bu kadar ne yazık ki. Yapılacak birşey yok kadın sürücüye denk gelmemek için dua etmekten başka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatal_hand kullanıcısına yanıt

İstanbul hocam. Ankara'ya 7-8 kez gelmiştim iş dolayısıyla. Olabildiğince araba ile gelmemeye çalışıyorum ankaraya artık.

• Cellestin C kullanıcısına yanıt

Hocam ben illallah ettim gerçekten. Kocaları evde surat asmasın diye altlarına araba çekiyorlar milletin kaderiyle oynuyorlar her gün. Bunlar direksiyona kitlenip yol vermeyince trafik karışıyor ve kaza için ortam oluşuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.