Şimdi Ara

yaya geçidi kurallarına uymayan araç bana hafifçe çarptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Karşıdan karşıya geçmek istedim yaya geçidi olduğu için normal yürüyordum ama kırmızı bir araç muhtemelen i20 idi üstüme doğru hızla geldiğini hissettim ama nedense tempomu bozmadım adam sonra bir anda yavaşladı ve ön tamponu dengemi sarsacak kadar dokundu sonra bana önüne baksana dedi ben burası yaya geçidi senin bakman lazım dedim söylenerek gitti mesela adamı giderken plakasını falan alsaydım polise şikayet edebilir miydim yoksa bundan bir şey çıkmaz mıydı

mobese falan olduğunu pek sanmıyorum zaten karşıdan karşıya geçiş var ışık, alt geçit, üst geçit yok sadece yerde yaya geçidi çizgileri var ona da uyan yok rayban kameralı gözlük falan alıcam artık sırf şunları çekip paylaşmak için

• Hiyartonun biri bana da 19 yaşindayken geri geri giderken carpmisti. Odu blokuna karisti. Bir seyin var mi diye sordu, yok devam et diyorum, inanmiyor, haßtaneye goturelim istersen gel diyor. Salla gec avelin tekidir, avel cok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Haziran 2026; 16:27:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunyada daha ne dertler var. O yillarda, bizim metalci bir arkadaş vardi, kvlt dinliyoruz, gitar caliyoruz flan, ikimiz de uzun sacliyiz, arkadaş benden daha sarisin, taksiye binmis bana geliyor, taksici, taksiye binince, buna hanimefendi demis, sakali falan da yok tabii, eve geldi bunalima girdi, agladi, bir tane patlatacaktim suratina.. Milletfe ne dertler var, sadece bir ornek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Haziran 2026; 16:36:39 >

Daha Fazla Göster
  • Evet plakasını alsaydın polise şikayet edebilirdin özellikle yaya geçidinde yayaya yol vermemek ve araçla temas etmek trafik ihlali hatta somut olaya göre tehdit/taksirle yaralama boyutuna gidebilir. Kamera kaydı tanık darp raporu gibi destekleyici delil varsa işlem yapılma ihtimali artar ama sadece beyanla da şikayet alınır yine de takipsizlik çıkma ihtimali var. Temas olmuş olması önemli çünkü basit bir tartışmadan daha ciddi görnüyor. İstersen somut durumu detaylı anlat hukuki destek verebilirm.

• Bana araba haklı gibi geldi. Sırf bu yol benim bencilliği yaparak 50 ile giden arabanın önüne atlayan çok. Arada göz mesafesi 10 metredir, yaya 7 saniye beklemek yerine yol benim diye atlayıp aheste aheste yürür , arabalarda sert frenle durmaya çalışır , araba sonra tekrar vites 1-2-3-4-5 diye uğraşmak zorunda kalır. 7 saniye kaybetmemek için veya hızlı yürümemek için (bunlar hep ego) arabaların bir sürü hızı kaybettirilir. 3 araba bu muameleye maruz kalsa 5 er tl den 15 tl boşuna yakıt israfı da cabası.
    Siz ama ben tahmini bir senaryo ürettim belki kesin haklısınızdır. Bunu ben sinirbozucu özel durumlar için yazdım.

Çakarlılar bende çakar var heryer benim demesi gibi bir nevi

Bu iyi bir şey ama mesela burada gecen kıs olan mevzu.. Polisler aşagıdakileri hic sallamadı ciddiye almadılar. Onlar da zaten ayrıca gidip sikayet etmediler. Ben de onları sikayet etmedim. Polis dedigin böyle olmalı. Adam öldürme, tecavüz, soygun flan yoksa, hemen her mevzuya karısıp, gelin ifade verin flan dememeleri lazım. Tarafların sonradan siniri geciyor sikayetten pisman bile olabiliyorlar cünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Haziran 2026; 13:3:43 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.