Şimdi Ara

Sol ön lastik kırık şişenin üstünden geçti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün geri geri çıkarken sol ön lastik kırık cam şişesinin üstünden geçti inip baktım lastikte patlama olmadı çöp yanına park etmiştim heralde sıçradı yada biri bilerek koymuşta olabilir. Akşam saatlerinde tekrar kontrol ettim lastikte inme falan olmamış gittim aracı yıkadım ve normal psi bastım. 1 hafta sonra memlekete gideceğim patlarmı diye içim gıcıklanıyor ne yapmalıyım ?

araç accent era

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 23 Aralık 2015; 22:30:01 >

• Cam bir şey yapmaz lâkin gene de ihtiyatlı olun bir süre yüksek hıza çıkmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • detaylı kontrol etmekte fayda var arkadaşın aracına vida girmiş ama tekerin havası inmemişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camdan defalarca geçtim aynı şekilde birşey olmaz merak etmeyin bisiklet lastiği değil bu, lakin bir keresinde ön lastiği iç yanaktan yardı o da kalın bir şişeydi ve resimdeki gibi dik geldi diye tahmin ediyorum. Balon yaptı ama patlatmadı yaniyinede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce benim de başıma geldi şişenın ağız kısmı girmiş nasıl becerdiysem, işin daha ilginç tarafı kendisini lastik tamircisi zanneden bonzai çocuğunun lastiğin içindeki parçayı çıkarmadan yama yapması ve benim bu şekilde 1 ay boyunca araba kullanmam.Lastik yarılsaydı belki şu an hayatta değildim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    Resmini koyduğunuz şişeden mi geçti?

• Bizim burada da böyle bir olay olmuştu. Dikkatli baktığımda aracın 4 tekerine de cam kırıkları koymuşlardı. Böyle yapanlar mı çıkmaya başladı acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen bir sorun yoktur ancak uzun yol öncesi huzursuz ettiyse iki seçenek var. Ya lastikçiye gidip kontrol ya da kendi ustanızda lifte kaldırıp kendiniz kontrol edebilirsiniz iç yanağı falan detaylı.
  • Yolda kaza oldugunda cam kiriklari her tarafa saciliyor. Kacacak bir yer de olmadigindan mecbur gecmek zorunda kaliyoruz. Bu zamana kadar hicbir sey olmadi. Ancak sisenin keskin tarafi falan denk gelmeli ki lastigi patlatsin. Siz yine inceleyin iyice ne olur ne olmaz.

• Evet. En temizi kontrol edip ic rahatlatmak. Peki olur ya. Yanlislikla kapana ters girsek lastik ne olur?

• lastik yalan olur.
  • Spirited kullanıcısına yanıt
    Insan duz gecerken bile korkuyor. Tersten girmek hepten sakat. Demin bi konuya baktim. Adam ters girmis hicbir lastikte birsey yokmus

• Kırık cam, kolay kolay tabandaki çelik kuşakları geçemez. Sürekli patlayan lastikle nadiren patlayan arasındaki fark sadece şans değil, tabandaki destek malzemesi. Fiberglas, polyglass kompozit veya polyester kuşaklı lastikler daha konforlu olurlar ama çicilere vidalara karşı biraz daha zayıftırlar. Kaliteli lastiklerde tabanda birden fazla çelik kuşak olur, çivi veya vida tam dik gelmediği sürece kolay kolay delik açamaz.

Cooper CS 5, fotograf: Paul Williams *

• Hocam çok kafana takiliyorsa git bi lastikçiye söktür lastiği incelesinler 10 lirana mal olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.