Şimdi Ara

çenemin sağ tarafına 5 dikiş atıldı ilaçla geçer mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
22.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu buraya açmam sorun olur mu bilmem ama daha önce biri buraya benzer bir konu açtığı için sorun olmaz diye düşünüyorum.
    bir kaç gün önce köpek saldırdı (sibirya kurdu) neyse ondan kaçarken bir şeye çarptım ve çenemin sağ tarafı yarıldı 4-5 cm uzunluğunda bir yara neyse ertesi gün kazadan 13-14 saat sonra dikiş attılar
    dikişten 1 hafta sonra gelip dikişleri alacaklarını söylediler iz kalmasından korkuyorum muhtemelen iz kalacak ve yüzümde olduğu için iz kalmasını hiç istemiyorum
    bunun için internette biraz araştırma yaptım contractubex diye bir ilaç varmış işe yarıyor dediler bazı kişiler çok işe yaradığını bazılarıysa hiç işe yaramadığını söylüyorlar
    kullanan bilen biri varsa işe yarayıp yaramadığını söyleyebilir mi ?
    bir de domuz yağı kullan diyenler var domuz yağı kullanmak pek istemiyorum açıkcası üstelik yara zaten yüzümde onun kokusuna nasıl dayanırım bilmiyorum u konu hakkında bir bilgisi olanlar lütfen
    cevap atsın
    interneten araştırdığım kadarıyla deri nakli de olabiliyormuş deri nakli olan varsa risklerini oluşabilecek olumsuz durumları ve ameliyat bittikten sonra yara izinin kapanıp kapanmadığını söyeleyebilir mi?

• Boşver iz olsun korkunç gözükürsün hapise falan düşersen arkadan dayamazlar.

Benim tavsiyem zaman kaybetmeden cildiyeye gitmen yonunde olucaktir hatta dikisler varken gitseydin daha iyi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • dikişler daha alınmadı dikişlere atılalı 5 gün oldu dikişleri aldırır aldırmaz cildiye gidicem zaten sadece sorduğum tedavileri uygulayan biri var mı varsa işe yarıyor mu diye merak ettim . Biliyorum ne yararlı oalcaksa kullanıcam . Sakal çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama onunla ilgili bişey varmış bir ensenden mi sakal gibi bişey alıyomuş işte sonra oraya uygulyomuş falan bişey oluyomuş :) dikişler hala var kaza salı günü oldu çarşamba sabahı dikiş attırdık 5 gün oluyo işte salı günü dikişler alıncak dikişler alınır alınmaz cildiyeye gitcem

Orijinalden alıntı: cenk6943

dikişler daha alınmadı dikişlere atılalı 5 gün oldu dikişleri aldırır aldırmaz cildiye gidicem zaten sadece sorduğum tedavileri uygulayan biri var mı varsa işe yarıyor mu diye merak ettim . Biliyorum ne yararlı oalcaksa kullanıcam . Sakal çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama onunla ilgili bişey varmış bir ensenden mi sakal gibi bişey alıyomuş işte sonra oraya uygulyomuş falan bişey oluyomuş :) dikişler hala var kaza salı günü oldu çarşamba sabahı dikiş attırdık 5 gün oluyo işte salı günü dikişler alıncak dikişler alınır alınmaz cildiyeye gitcem

Simdiden git cildiyeye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: carpemonoem

Kantaron yağı kulllan şimdiden itibaren 3 ay düzenli kullan İnşallah faydasını görürsün.

sağolun başka fikri olan lütfen paylaşsın
  • Bırak burda milletin yorumlarına bakmayı. Acilen iyi bir cildiye doktoruna git, hatta özel bir hastane olursa daha iyi olur. Gün geçtikçe yaranın izinin geçmeside zorlaşır.

dikişler daha alınmadı dikişlere atılalı 5 gün oldu dikişleri aldırır aldırmaz cildiye gidicem zaten sadece sorduğum tedavileri uygulayan biri var mı varsa işe yarıyor mu diye merak ettim . Biliyorum ne yararlı oalcaksa kullanıcam . Sakal çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama onunla ilgili bişey varmış bir ensenden mi sakal gibi bişey alıyomuş işte sonra oraya uygulyomuş falan bişey oluyomuş :) dikişler hala var kaza salı günü oldu çarşamba sabahı dikiş attırdık 5 gün oluyo işte salı günü dikişler alıncak dikişler alınır alınmaz cildiyeye gitcem

Sakal çıkmaya bilir ordan eğer yara derinse ordaki hücrelere zarar gelmiştir.
  • yara derinde sakal çıkmaması problem değil büyüyüncede sakal uzatmayı düşünmüyorum zaten :) yani farkedilmezde çok belirgin bir iz kalmasa yeter bana daha önce de 1 tane benzeri kaza geçirdim sadece çizik izi kaldı çok az bir izi kaldı neredeyse hiç belli olmuyor pek belli olmayacak şekilde iz kalırsa sıkıntı olmaz ama dikişte atıldı kesin belirgin bir şekilde iz kalacak o yüzden biraz korkuyorum :) kolda falan olsa dövmeyle falan kapattırım bacakta olsa takmam ki zaten var bir şey sorucam cldiye doktoruna dikişler alınmadan önce mi dikişler alındıktan hemen sonra mı gideyim

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

7 yaşında benımde alnım yarılmıştı 10 dikiş atıldı izi geçecek estetik operasyon bu dediler fakat 19 yaşındayım hala iz duruyor.

operasyon yaptırmadın mı veya ilaç krem kullanmadın mı

quote:

quote:

7 yaşında benımde alnım yarılmıştı 10 dikiş atıldı izi geçecek estetik operasyon bu dediler fakat 19 yaşındayım hala iz duruyor.

operasyon yaptırmadın mı veya ilaç krem kullanmadın mı

Çok ufaktım tam hatırlamıyorum ama dikiş yaptıklarında kırmızı krem gibi bişi sürmüşlerdi onun dışında ekstra ilaç krem vs söylemediler.İz ameliyat veya dikiş izinden çok çizilmiş gibi duruyor esmer olduğumdan yara beyaz olduğundan aşırı belirgin oluyor güneş vs vurunca bildiğin parlıyor çocukken çok dalga geçerlerdi psikolojik etkileri felanda oldu tabi.Ama üzülmüyorum güzel bir anısı oldu en azından geçmişle ilgili hemde reel SCARFACE olduk fenamı oldu Estetik mi olsun yoksa normal dikişmi atalım diye sormuşlardı bizde para önemli değil hangisi iyise o olsun demiştik estetik olunca ve dikiş sayısı az olunca daha az iz bırakıyormuş

geçmiş olsun benim yüz tenim nasıl diyim ne açık ne de koyu buğdayh tenliyim diyebiliriz daha önce benimde bir tane daha benzer durumu vardı sağ kulak tarafında dikiş atıldı mı bilmiyorum ama iz kaldı ama nerdeyse hiç belirgin değil ya normalde bile zor görünüyor özzelikle bakmak gerekiyor . bu arada sana geçmiş olsun tabi henüz dikişler alınmadı nasıl bir iz kalacak bilemiyorum umarım belirgin olmaz estetik ameliyat nasıl oluyor ki acaba onun ne farkı var acaba

• contractubex kullan baya iyi bir jel o ayrıca sakal çıkınca gözükmez demişsin de büyük ihtimal orada sakal çıkmaz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.