Şimdi Ara

sol el bilek röntgeni BOY KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Forumdaşlar Dünen Doktora Gittim Sol el Bilek Röntgeni Çekti Ve Gelişimin Artık Durduğunu Söledi Ben Pek Güvenmedim Pazartesi Başka Doktora Gidecem Aranızda Sol El Bilek Röntgeni Çektiripde Doktorun Artık Gelişmiyceksin Lafından Sonra Gelişen Varmı ?

• geçen bizim bi arkadaşa da öyle dedi doktor 1 hafta sonra helvasını yedik
  • İki üç kez farklı hastanelerden ve bölümlerden doktorlara gittim ve hepsi savsaklayıp, "uzarsın merak etme" deyip geri gönderdi. Bu röntgeni çektirmek için hangi bölüme gidiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Sandoz

İki üç kez farklı hastanelerden ve bölümlerden doktorlara gittim ve hepsi savsaklayıp, "uzarsın merak etme" deyip geri gönderdi. Bu röntgeni çektirmek için hangi bölüme gidiyorsunuz?

endokrinoloji
  • Yav hocam dalga mı geçiyorsunuz doktora bile güveniniz kalmamış artık. Röntgen sonucunda kemiklerin arasında ki büyüme plaklarının kapanıp kapanmadığına bakılır. Kemiğin uzaması için pay kalmamış yani nereye doğru uzasın kemik artık? Gelişim durmuş dediyse durmuştur doktorun bunu sana söyleyebilmesi için seni 24 saat boyunca izlemesini, kan tahlillerine falan bakmasını ne bileyim mr'a sokmasını falan mı bekliyordunuz röntgen çekimi dahil 15 dakikalık iş.
  • Çocukken düzce üniversitesinde prof. Dr vardı el bileğime baktı. Bana dedi ki 206 olursun. Su an kifozum var ameliyatlık ve boyum 198 civarı ameliyattan sonra da 206 olacak bence :) ostorojen hormonu verelim boyun uzaması yavaşlar ama göğüsün çıkabilir o zaman tedaviyi durdurup ameliyatla alınır veya daha başka sonuclar olabilir demişti kabul etmedim ama, o doktorun elinden öpmek lâzım bu tahmininden dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey JR

quote:

Orijinalden alıntı: C Sandoz

İki üç kez farklı hastanelerden ve bölümlerden doktorlara gittim ve hepsi savsaklayıp, "uzarsın merak etme" deyip geri gönderdi. Bu röntgeni çektirmek için hangi bölüme gidiyorsunuz?

endokrinoloji

Sen mi diyorsun röntgen çektirmek istiyorum diye yoksa yoksa doktor mu karar veriyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yasını ve boyunu öğrenebilirmiyim

• Lan olum uzayıp napcanız 173 üm halimden gayet memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.