Şimdi Ara

ŞOKNET 16MBPS SINIRSIZ 69.90TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
11
Favori
11.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞOKNET 16MBPS SINIRSIZ 69.90TLkurumsal.sokmarket.com.tr
    Şok Net | ŞOK MARKETLERİ
    https://kurumsal.sokmarket.com.tr/sok-net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evi fiber çekmeyenler için iş görür

• Valla bence harika. Yazları sadece birkaç ay için bir başka lokasyonda bulunan insanlar var. Gidip aylık tarifelere dünyanın parasını ödemektense böyle bir hizmet çok daha mantıklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyiymiş

• bu anladığım kadarıyla ön ödemeli internet

yani önden parasını veriyorsun kullanıyorsun bitince internet kesiliyor

kullanmadığın zaman para ödemiyorsun

doğru mu anladım

mesela yazlık evler için ideal değil mi?

peki adreste fiber hattı varsa kullanamıyor muyuz? yani ben fiber hızı istemiyorum normal 16 mbps adsl istiyorum deyince hayır senin altyapın fiber o yüzden sen faydalanamazsın mı diyorlar?

• mükemmel

• Hazır kart sistemini ev internetine taşımışlar. Bunu düşünen zengin olur

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt

Fiber olan yere gelmiyor.

Kurulumda 30tl ücret varmış.

Taahhüt yok ödediğin kadar kullanıyorsun ama

30 gün sonunda yükleme yapılmazsa hizmet kullanıma kapatılır.

Hizmet kapatıldıktan sonra 10 gün içinde yükleme yapılmazsa hizmet iptal olur diyor ne demekse artık

Alfa iletişim diye bir firma bakıyormuş yani Oris Telekom.Net belirtilmeyen şeyler var.

ŞOKNET 16MBPS SINIRSIZ 69.90TLwww.oristelekom.com
    ORIS Telekom - Ön Ödemeli Ev İnterneti
    https://www.oristelekom.com/on-odemeli-ev-interneti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 19 Ağustos 2021; 14:11:11 >

• cokbaska kullanıcısına yanıt

Hizmet iptal derken 30 TL kurulum ücretini 10 gün sonra tekrar alırım diyor muhtemelen

• Altyapımız VDSL acaba olabilir mi. Yoksa yalnızca ADSL mi

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Adsl mi vdsl mi yoksa 4.5g mi ne olduğunu anlamadık ki.Orisi arayıp sormak lazım , dediğin gibiyse çakallık yapıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talimatnamede anlatıldığına göre bir ay sonunda 10 günlük uzatma süremiz var demektir. Kullanmayacağımız zamanlarda ödeme yapmama özgürlüğü çok da olmuş olmuyor bu durumda hatta neredeyse fark yok. Ben zaten 65 TL'ye 35 mbps VDSL kullanıyorum tbtnetten. Evde olmayacağım zamanlar yüklemede süre sınırı olmadan kullanma hakkım olsaydı geçebilirdim ama şu haliyle ilgimi çekmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shikari

Talimatnamede anlatıldığına göre bir ay sonunda 10 günlük uzatma süremiz var demektir. Kullanmayacağımız zamanlarda ödeme yapmama özgürlüğü çok da olmuş olmuyor bu durumda hatta neredeyse fark yok. Ben zaten 65 TL'ye 35 mbps VDSL kullanıyorum tbtnetten. Evde olmayacağım zamanlar yüklemede süre sınırı olmadan kullanma hakkım olsaydı geçebilirdim ama şu haliyle ilgimi çekmedi.
    Tbt netten memnun musunuz hocam . Hangi ilde kullanıyorsunuz. Benim altyapimda VDSL TT sözleşmem bu ay bitiyor. Arayış içerisindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

Fiber olan yere gelmiyor.

Kurulumda 30tl ücret varmış.

Taahhüt yok ödediğin kadar kullanıyorsun ama

30 gün sonunda yükleme yapılmazsa hizmet kullanıma kapatılır.

Hizmet kapatıldıktan sonra 10 gün içinde yükleme yapılmazsa hizmet iptal olur diyor ne demekse artık

Alfa iletişim diye bir firma bakıyormuş yani Oris Telekom.Net belirtilmeyen şeyler var.

www.oristelekom.com
    ORIS Telekom - Ön Ödemeli Ev İnterneti
    https://www.oristelekom.com/on-odemeli-ev-interneti

2017'de üniversitedeyken Oris kampanya yapmıştı, 100mbps kadar+1000dk telefon 69 lira idi, bizim öğrenci evinde hala aynı tarife kullanılıyor. (50mbpsVdsl)

Türk Telekom kaynaklı bir kaç arızayı saymazsak genel olarak hiç sıkıntı yaşamadık.

Oris, Alfa iletişimin markası. TT-TTNet gibi düşünebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 19 Ağustos 2021; 15:0:31 >

• ŞOKNET 16MBPS SINIRSIZ 69.90TL

kampanya sayfasındaki açıklamalar sır küpü sanki. ne hangi altyapı kullanılacak onu yazmış ne cihaz var mı yok mu onu yazmış. açtım sözleşmeden baktım evet cihaz bize ait ve büyük ihtimalle 16mbps dediği için ADSL altyapısı ile çalışacak. evinde atıl duran modem varsa alıp kullanabilir ama firma bana samimi gelmedi.

• Şimdi TTNet düşünsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber e vermiyorlarmış zaten ya adsl ya vdsl olacak

öde kullan zaten adamların alt yapısını kullanıyorlar

• soniquakee kullanıcısına yanıt
    Vdsl modem olmaz mi bu 16 mbps hizmet vdsl olmuyor mu

• tm7119 T kullanıcısına yanıt

Kesinlikle memnunum. İl Gümüşhane, burada muhtemelen tbtnet kullanan tek kişiyim doğu görevimi yapmaktayım nüfus çok az bir şehir. O yüzden altyapının rahat olmasının etkisi ne kadardır bilemiyorum ama 4 5 aydır tek bir sıkıntım olmadı. Benim dahil olduğum kampanyaya webe özel kampanyası diye bakıp girebilirsiniz şayet devam ediyorsa. Tbtnetin ana konusu mevcut oradan inceleyebilirsiniz. Diğer paketlerde de ilk ay bedava kampanyası vardı o da devam ediyor olabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.