Onbaşı
16 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 0)
Gönderileri
başlıkta da belirttiğim gibi kartımda sorun var ve ikinci el aldığım bir ürün olduğu için teknik servisi var mıdır türkiyede bilmiyorum. araştırmama rağmen somut bir şeye rastgelemedim yardımlarınızı bekliyorum
Merhabalar
HP G62-a25ET laptopum windows 10 ile stabil çalışmıyor. Görüntü çözünürlüğü çok düşük sistem alabildiğine yavaş. Daha önceden windows 8de düzgün çalışıyordu fakat bunda böyle bir sorun oldu. 3 tane farklı cd denememe rağmen sonuç hep aynı. Driver solution pack ile sürücüleri de yüklüyorum ama maalesef değişen bir şey yok. Yardım edebilecek birileri vardır inşallah.
Arkadaşlar sitemde yaklaşık 3 ay önce adf.ly'dan bc.vc'ye geçiş yaptım. Yani tüm linkleri Adf.ly'dan pasif edip, bc.vc ye geçirdim. Fakat Bc.vc'den memnun değilim ve bütün linklerimi yine Adf.ly'a geçirmek istiyorum. Fakat önceden az linkim oldğu için uğraşabilmiştim ama şuan çok daha fazla linkim var ve tek tek uğraşmam mümkün değil. Acaba bc.vc linklerini toplu bir şekilde pasif edip Adf.ly'a toplu bir şekilde nasıl geçiş sağlayabilirim. Çok teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar hp laptopuma birkaç ay önce windows8 kurdum.yalnış anlaşılmasın önceki sistemi kaldırıp yerine yenisini kurdum.bilgisayar windows 7 ile gelmişti.şimdi tekrar fabrika çıkış haline döndürmek istiyorum.win8 yapmadan önce f11 basınca recovery sayfası açılırdı fakat artık açılmıyor.bilgisayarda bulunan recovery adlı diske hiç dokunmadım ama kullanamıyorum malesef.elimde bir recovery cdsi de bulunmamakta lütfen yardım edin açıl yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşalar
Bu aralar yaz tatilinin gelmesi sebebiyle evde yapılacak uğraşlar bulmaya koyuldum,bunlardan birisi de kitap seslendirmek.Bende ki dandik bir bilgisayar mikrofonu ve audacity ile kayıtlarımı aldım fakat arka plan sesini yok etmek için sesi kısmam gerekiyor kısıncada duymak mümkün olmuyor.Bu durumdan kurtulmak için sanırım yeni bir mikrofon gerekiyor veya ne gerekiyorsa bana yardımcı olabilir misiniz?Eğer sorun mikrofonsa kriterler şunlar;

1.Arka plan sesini almasın ben sustuğumda mikrofonda hiçbir ses duymak istemiyorum.
2.Sesi orta seviyede kaliteli alsın sonuçta vokal veya müzik aleti kaydı almıcam.
3.Fiyatı maksimum 70 - 80 lira olsun
arkadaslar 4850 ve 4870 ekran kartları var bu ikisine crossfire yapmak istiyorum bunun sonunda gücü ne kadar olur iki kartin yeni nesil kartlardan hangisine denk olur acaba
Arkadaşlar ben yaklaşk 2yıl önce garmin nüvi 205 navigasyon cihazı aldım geçen hafta cihazı bilgisayara taktım harita güncelledim fakat cihaza virüs bulaştı bende gittim biçimlendirdim cihazı sonra cihaz açılmadı yeni haritaları yükledim vs... fakat aleti bilgisayara taktığımda artık aygıt olarak değil hafıza kartı gibi görüyor anlıycanız sistem dosyalarını silmişim ve cihaz artık bir işe yaramıyor benim size sorduğum bu cihazı tekrardan nasıl kurarım
arkadaşlar dükkanım için güvenlik kamerası almak istiyorum kayıt cihazım var fakat kamera seçemiyorum 1/3 olacak ve kayıt kalitesinde 10 metre civarı gece görüşü olacak ve 10 metredende kayıttan insanların yüzünü seçebilmek istiyorum önerileriniz nelerdir bütün 100 tl civarı
merhaba nvdia geforce 8800 GT ekran kartım var internette dolşırken birden mavi ekran attı ve windows7 min aero özelliği gitti oyunlar ekran kartı donanımı bulunmuyor felan diyor servis ise garantisi bittiği için bakmadıklarını söylüyor at çöpe gitsin diyorlar 300 TL saydım ben buna gerçekten atmak mı lazım? lütfen yardım
merhaba nvdia geforce 8800 GT ekran kartım var internette dolşırken birden mavi ekran attı ve windows7 min aero özelliği gitti oyunlar ekran kartı donanımı bulunmuyor felan diyor servis ise garantisi bittiği için bakmadıklarını söylüyor at çöpe gitsin diyorlar 300 TL saydım ben buna gerçekten atmak mı lazım?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 3.849 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.