|
Bildirim
|
Haklısın.
Fakat o tipleri uyarmaya kalksan, "Ne saçmalıyorsun?" bakışı ve cevabı alırsın.Çünkü o tip, bırak sokağı, kendi çocuğu yanındayken sigara içiyor evde.O tip, otobüse girdiği an bırakıyor sigarasının son dumanını.O tip, sallana sallana sigara içerken yolda, her nefesten sonra yere tükürüyor. Sadece sigara ile alakalı değil bu.Bu toplumda temizlik, düşüncesizlik ve saygısızlık sorunu var.Bununla doğrudan bağlantılı. |
Adı üstünde ''kamusal alan'', sadece size ait değil. Etrafınızda başkaları varken duman tüttürmek saygısızlıktır.
|
Psikoloğa git kardeşim ciddi sıkıntıların var.Muhtemelen yalnız ve işsizsiz boşsun.Sigaradan rahatsız olduğun için değil böyle saçma sapan trol konu açtığın için.
|
Keşler toplanmış yine konuya.
|
Önümde yürüyenin dumanı buram buram burnuma giriyor ya öyle sinir oluyorum ki mümkünse yolumu değiştiriyorum.
|
Konu sahibine kesinlikle katılıyorum . Metrobuste adamın sigara kokan bir taraflarını koklamak zorunda değilim . Veya birkaç gün önce sokakta yürürken adamın içtiği sigaranın dumanının tamamı yüzüme geldi . İnsanlar artık çığrından çıktı ...
|
inşallah bir gün sigara içen birine bişey dersin de dişlerini eline verir senin
sen kimsin açık havada kamusal alanda insanların yaptığı şeylere karışıyosun |
Sigara icen birisi olarak cevaplayayim kimse sigara dumanina maruz birakilamaz birisinin zevki icin pis koku cekmek zorunda degil icmeyenler. Nerede icecek o zaman sorusuna gelirsek kalabaliktan insanlara duman gelebilecek yerlerden uzakta icecek.
1997 den beridir sigara iciyorum maalesef ama bu konuda elimden geldigince hassas davraniyorum. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|