Şimdi Ara

Sokakta sigara içenlerin dumanından rahatsız oluyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sokakta sigara içenlerin dumanından rahatsız oluyorum bence dışarıda sigara içmek yasaklanmalı insanların 10 dakikalık keyfi için biz zehirlenmek zorunda mıyız?

• Haklısın.
    Fakat o tipleri uyarmaya kalksan, "Ne saçmalıyorsun?" bakışı ve cevabı alırsın.Çünkü o tip, bırak sokağı, kendi çocuğu yanındayken sigara içiyor evde.O tip, otobüse girdiği an bırakıyor sigarasının son dumanını.O tip, sallana sallana sigara içerken yolda, her nefesten sonra yere tükürüyor.

Sadece sigara ile alakalı değil bu.Bu toplumda temizlik, düşüncesizlik ve saygısızlık sorunu var.Bununla doğrudan bağlantılı.
    Sigara icen birisi olarak cevaplayayim kimse sigara dumanina maruz birakilamaz birisinin zevki icin pis koku cekmek zorunda degil icmeyenler. Nerede icecek o zaman sorusuna gelirsek kalabaliktan insanlara duman gelebilecek yerlerden uzakta icecek.

1997 den beridir sigara iciyorum maalesef ama bu konuda elimden geldigince hassas davraniyorum.
  • Yav he he
  • Haftalık konu mu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısın.
    Fakat o tipleri uyarmaya kalksan, "Ne saçmalıyorsun?" bakışı ve cevabı alırsın.Çünkü o tip, bırak sokağı, kendi çocuğu yanındayken sigara içiyor evde.O tip, otobüse girdiği an bırakıyor sigarasının son dumanını.O tip, sallana sallana sigara içerken yolda, her nefesten sonra yere tükürüyor.

Sadece sigara ile alakalı değil bu.Bu toplumda temizlik, düşüncesizlik ve saygısızlık sorunu var.Bununla doğrudan bağlantılı.
  • Psikoloğa git kardeşim ciddi sıkıntıların var.Muhtemelen yalnız ve işsizsiz boşsun.Sigaradan rahatsız olduğun için değil böyle saçma sapan trol konu açtığın için.

• Aynen hocam, halbuki en azindan gunde 5 kere el ayak yüz temizliği falan yapsalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu bağımlılık öyle bir şey ki 20 kişinin beklediği durakta eğer aklına girmişse bir kere o kadar insanın içinde yanlış olacağını bile bile içirtir kendini. Bir şey desen hemen de savunmaya geçer yeeaa kime ne bundan özgürlük nerede falan. Bağımlılık işte.

• Anlayamadım.Sanırım dalga geçiyorsunuz.
  • Sigara bağımlıları az sonra seni linç edecekler :)
  • aslında işin gücün olmicak böylelerini görünce yanına gidip ufak bir mangal kurup üzerine üzerine yellemeye başlicaksın.

ya da sis makinası gibi kötü is kokusu yapan bi makina yapacaklar(belki de vardır lan!) dumanlar içinde bırakacaksın bu hergeleleri o zaman anlarlar nasıl oluyomuş.
  • Kardeş ben de 'Sokakta sigara içenlerin dumanından rahatsız oluyorum.' diyenlerden rahatsız oluyorum onu napacaz?
  • Ana konu açın artık her hafta yeni konu açıyorsunuz

• Keşler toplanmış yine konuya.

• inşallah bir gün sigara içen birine bişey dersin de dişlerini eline verir senin

sen kimsin açık havada kamusal alanda insanların yaptığı şeylere karışıyosun
  • Allah başka dert vermesin
  • Birincisi 10 dakikalık zevk demişsin ama adamın yanından geçişin en fazla 10 saniye sürer. Çok rahatsızsan dikilme sigara içen adamın yanında.

İkincisi açık alanlarda, dışarda sigara içmek yasaklansın diye kurduğun cümle sana mantıklı geliyor mu ? Milyonlarca sigara içen kişi var. Bu insanlar zaten kapalı alanlarda içmiyor. Eee senin dediğine göre dışarda da içmesinler. Nerede içecek bu adamlar peki ? Saçmalık.

• Önümde yürüyenin dumanı buram buram burnuma giriyor ya öyle sinir oluyorum ki mümkünse yolumu değiştiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

Birincisi 10 dakikalık zevk demişsin ama adamın yanından geçişin en fazla 10 saniye sürer. Çok rahatsızsan dikilme sigara içen adamın yanında.

İkincisi açık alanlarda, dışarda sigara içmek yasaklansın diye kurduğun cümle sana mantıklı geliyor mu ? Milyonlarca sigara içen kişi var. Bu insanlar zaten kapalı alanlarda içmiyor. Eee senin dediğine göre dışarda da içmesinler. Nerede içecek bu adamlar peki ? Saçmalık.

Hocam sahsen ilk mesajızıda haklısınız ama adam son nefesi otobuste veriyor bu cok can sıkıcı.

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:59:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.