Şimdi Ara

Sokakta sigara içenlerin dumanından rahatsız oluyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: imthewalrus

quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

Birincisi 10 dakikalık zevk demişsin ama adamın yanından geçişin en fazla 10 saniye sürer. Çok rahatsızsan dikilme sigara içen adamın yanında.

İkincisi açık alanlarda, dışarda sigara içmek yasaklansın diye kurduğun cümle sana mantıklı geliyor mu ? Milyonlarca sigara içen kişi var. Bu insanlar zaten kapalı alanlarda içmiyor. Eee senin dediğine göre dışarda da içmesinler. Nerede içecek bu adamlar peki ? Saçmalık.

Hocam sahsen ilk mesajızıda haklısınız ama adam son nefesi otobuste veriyor bu cok can sıkıcı.

O da onun edepsizliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu sahibine kesinlikle katılıyorum . Metrobuste adamın sigara kokan bir taraflarını koklamak zorunda değilim . Veya birkaç gün önce sokakta yürürken adamın içtiği sigaranın dumanının tamamı yüzüme geldi . İnsanlar artık çığrından çıktı ...

• Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Sigara icen birisi olarak cevaplayayim kimse sigara dumanina maruz birakilamaz birisinin zevki icin pis koku cekmek zorunda degil icmeyenler. Nerede icecek o zaman sorusuna gelirsek kalabaliktan insanlara duman gelebilecek yerlerden uzakta icecek.

1997 den beridir sigara iciyorum maalesef ama bu konuda elimden geldigince hassas davraniyorum.

• Rahatsız oluyorsan yakınlarında bulunmazsın kardeşim, kendi özgürlüğün için başkalarınınkini kısıtlamaya hakkın yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

inşallah bir gün sigara içen birine bişey dersin de dişlerini eline verir senin

sen kimsin açık havada kamusal alanda insanların yaptığı şeylere karışıyosun

Adı üstünde ''kamusal alan'', sadece size ait değil. Etrafınızda başkaları varken duman tüttürmek saygısızlıktır.
  • Yallah arabistan'a
  • güney korede belli yerlerde içiliyor, onun dışında yasak açık alanlarda vs. içmek
  • SUPER-TANKS kullanıcısına yanıt
    Yav he he
  • Bende sigara icmeyenlerin sokakda yurumesinden rahatsiz oluyom bu niye sigara icmiyor diye dusunuyom hep

• Ben de senin bilgisayarda oyun oynarken harcadığın elektriğin küresel ısınmaya katkısından rahatsız oluyorum.
  • hocam bırak sokağı. Öküz pazarda, otobüs durağında içiyor. Çocuk parklarında içenlere diyecek bir şey yok zaten.
  • Davarlara bak sen herkes köyde yaşamıyor sizin gibi şehir denen yerlerde kalabalık caddeler falan var sorun orası. Niye yanında dikiliyormuşuz lafa bak. Yasak olması lazım caddelerde ve parklarda içmek. Aslında bu bir görgü kuralı ama GÖRGÜSÜZ çok ülkede o yüzden yasalarla falan düzeltmek lazım. Olmaz demeyin kapalı alanda yasak olunca uygulanamaz dendi şimdi hiç içilmiyor kapalı yerlerde

• Bide bu moda çıktı.

• Boş bir başlık olmuş. Bende insanların türban takmasından rahatsız oluyorum, yada yere çöp atmasından yada küfürlü konuşmasından. Ama birşey diyemiyorum çünkü bunlar kişisel özgürlükler. Nerde içecek adamlar sıgarasını arkadaşım? Boş muhabbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mywistakes -- 4 Aralık 2017; 19:19:56 >
  • Ne icicegimizi size mi sorucaz aslanim
  • Evet arkadaşlar forumda ne kadar çok faşist varmış onu görmüş olduk.Sorsan bunlara hükümet diktatördür bunlar özgürlükçüdür.Metroya bindiğimde bira içmiş birisi leş gibi kokuyor böyle kokuyor diye bira yasaklanacak dense hepsi ortalığı yıkar ama kendi kullanmadıkları şey olunca herkesten beter faşist oluyorlar bu konuda atıp tutanlar karşıma bi gelse de suratlarına üfleye üfleye içsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

Bende sigara icmeyenlerin sokakda yurumesinden rahatsiz oluyom bu niye sigara icmiyor diye dusunuyom hep

Geçmiş olsun kardeşim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mywistakes

Boş bir başlık olmuş. Bende insanların türban takmasından rahatsız oluyorum, yada yere çöp atmasından yada küfürlü konuşmasından. Ama birşey diyemiyorum çünkü bunlar kişisel özgürlükler. Nerde içecek adamlar sıgarasını arkadaşım? Boş muhabbet.

Birader sana tam geçmiş olsun..

Gitmiş küfür etmekle, çöp atmakla türbanı bie tutmuşsun. Senin gibiler yüzünden millet akpnin kucağına kaldı a.q.

Küfür etmek kişisel özgürlükmüş he?

Ok.kib.bye.

Dipnot; ne zıkkım içiyosanız için karışan yok da suratımıza üflemezseniz seviniriz.

Normal insan gibi sigarasını içenlere bişey demem takdirleridir.

sonsöz: durakta vs sizi rahatsız edecek seviyede sigara içen biri görürseniz dibine sokulup tam güç salın kardeşlerim :) gaza gaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.