< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sokak röportajında iktidarı eleştirdi evi basılarak gözaltına alındı

-
-
geçende soylunun eski videolarını paylaşan birini almışlardı.
sıkıntı.
edit: izlemek isteyen 3:45 de başlıyor
şimdi hatırladım bu adam halk ekranında da röportaj vermişti. yine ateistim falan diyordu.
kurgu mu acaba herşey ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 25 Ekim 2020; 16:13:33 >
-
ileri demokrasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 25 Ekim 2020; 11:54:48 > -
Aşırı hoşgörü
-
Kenan Evren yönetimi is back
-
Adamın videosunu dün izlemiştim. Evet, biraz yüksek perdeden tepki koymuş ancak konuşmasının içinde tek bir küfür veya argo söz yok. Hatta müstehcen yerleri de mizahi şekilde sansürlermişti. Bu nasıl iştir, nasıl bir mantık, anlamak mümkün değil. Otokrasinin kralı.
"Elhamdülillah ateistim" diyen adam kendisi bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Ekim 2020; 20:42:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin öyledir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maske şart röportajlarda. (Hem corona hem de bu tür durumlar için
)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 25 Ekim 2020; 14:23:15 > -
Konuşmasını izledim biraz önce, abi biraz topuğa sıkmış, abi ileri demokrasinin farkında değil.
-
Ağır AKP'li ağır torpilli polislerdir. Şikayet etse de bi bok çıkmaz. Çünkü yargı da AKP'li.
Bu adam gig tv'ye çıkmıştı sanırım.
-
Muhalefeti eleştirseydi keşke
-
"ordoğon duktotor doğul, şoyot duktotor olsoydu boylo konuşomozdunuz oy cohopolulor"
-
Yav he he
Kardeş bu olanları yabancılarda görüyor sonra kimse ağlamasın ülkeye yabancı sermaye gelmiyor vs diye , kimse böyle bir ülkeye gelip fabrika açmaz dövizini getirmez Türkiye bir Çin vs değil yabancı sermayeye ihtiyacı olan bir ülke hatta döviz bu halde iken gelmiyorlar ise durum vahim çünkü Türkiye'de 8 işçiye verdiği para ile Avrupa'da 1 işçi çalışabiliyor şuanda Dolar Euro yüksek ama bunu böyle kullanmayız
a-haber tutuklandığını onaylıyorsa gerçekten tutuklanmıştır. Yakında bu sokak röportajlarını da yasaklarlar.
Verecek cevabın yoksa neden boş teneke gibi tingirti yapıyorsun ki cevabın varsa ver yoksa kaybolll..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ileri demokrasi |
Adamın videosunu dün izlemiştim. Evet, biraz yüksek perdeden tepki koymuş ancak konuşmasının içinde tek bir küfür veya argo söz yok. Hatta müstehcen yerleri de mizahi şekilde sansürlermişti. Bu nasıl iştir, nasıl bir mantık, anlamak mümkün değil. Otokrasinin kralı.
"Elhamdülillah ateistim" diyen adam kendisi bu arada. ![]() |
"ordoğon duktotor doğul, şoyot duktotor olsoydu boylo konuşomozdunuz oy cohopolulor" |
Ağır AKP'li ağır torpilli polislerdir. Şikayet etse de bi bok çıkmaz. Çünkü yargı da AKP'li.
|
geçende soylunun eski videolarını paylaşan birini almışlardı. sıkıntı. edit: izlemek isteyen 3:45 de başlıyor şimdi hatırladım bu adam halk ekranında da röportaj vermişti. yine ateistim falan diyordu. kurgu mu acaba herşey ? |
allah dostuyum diyenleride görüyoruz sizin gibileri parmağında oynatıyorlar. |
Kenan Evren yönetimi is back |
Aşırı hoşgörü |
Benzer içerikler
- kürtler atatürk"ü sever mi
- kızlık zarı dikimi
- atık su bedeli nedir
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- gemlik togg
- fiat 600 fiyat
- ioniq 5 n
- disney plus türkiye fiyatı
- togg dijital anahtar nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X