Şimdi Ara

Sokak kedisini sahiplenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün arabayla giderken kedi miyavlaması duydum.Motora girmiş.Çıkaramadım görünürde yoktu servisi çağırdım çıkardılar.Diğer tarafta olsa parçalanırdı dedi adam.Neyse baktım 1 aylık bir şey daha sokağa geri salsam burdaki köpekler öldürür,dayanabileceğinide sanmıyorum.Mecbur aşılarını yaptırıp eve aldım.Şimdi sorun şu evde 1 köpek 2 kedi var zaten.Ayrı bir odaya kapattım şimdilik diğer kediler büyük saldırabilirler diye köpeğin saldıracağını pek sanmıyorum ama kediler rahat durmaz.Sokağa bırakamam ne yapsam sahiplendirsem mi evde mi baksam yani zoraki oldu biraz veterinerde pek sahiplendirmeye bakımını üstlenmeye yanaşmadı mecburen bakıcam ,birazda yabani ne kadar sürede alışır bana ve diğer kedilere bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırkbeş -- 21 Haziran 2015; 0:28:12 >

• Aşı masrafları ne kadar tutuyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten, çevrenizden vs. sahiplendirmeye çalışın. Birileri sahiplenene kadar siz bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.S.E

Aşı masrafları ne kadar tutuyor?

İç dış parazit yaptı şimdilik,3 tane kedi kumu aldım,diğer kedilerinde bitmişti.Bir de yavru kedi maması aldım.120 lira para ödedim.kumun fiyatını tam bilmiyorum ancak çıkarırsak 30 veya 40 lira olması lazım aşılar.
  • Hayvanlara gösterdiğiniz merhamet için kutluyorum sizi, helal olsun.

• 1 aylik kedi annesix yasayabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

1 aylik kedi annesix yasayabiliyor mu?

Yaşar sanırım ancak beslense bile bura köpek dolu geceleri ben bile çıkamıyorum bazen.Köpeklerin pek izin verceğini sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara sokak köpekleri problemi
    12 yıl önce açıldı
    Tekir kedi almayın
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş öncelikle yürekten kutlarım seni... ben de zamanında motordan kurtardığım 2 aylık yavrumu 7 yaşına kadar besledim, hayatımda yaptığım en güzel işlerden birisidir... Köpekten eminsen sorun yok. Diğer yetişkin kedilerin yanında gezmesine izin ver ama kontrollü ol yine de. Ona ayrı bir mama kabı tedarik et ve diğer kedilerin kaplarının yanına koy. Birlikte mama yemeye alışsınlar. Zamanla kendi aralarında iktidarı sağlayacaklardır zaten... Kesinlikle yavru kediyi diğer kedilerden tecrit etme, bu işleri daha da zorlaştıracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 15 Haziran 2015; 17:58:36 >
  • kendin baksana kardeşim niye kediyi başından atmaya çalışıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

kendin baksana kardeşim niye kediyi başından atmaya çalışıyorsun

Arkadaşın zaten 2 kedisi 1 köpeği var :D

• Ss atsanıza hocam merak ettim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Ss atsanıza hocam merak ettim :D

Biraz geç oldu ama pek girmiyorum foruma

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırkbeş

quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Ss atsanıza hocam merak ettim :D

Biraz geç oldu ama pek girmiyorum foruma

Acındırmak için kendini nasıl bakıyo kameraya

• Masallah ya :) cok tatli hocam siz de sagolun boyle merhametli davrandiginiz icin...
    Bence bulun bir yolunu ve sizde kalsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.